Lecą sobie w kulki, oszukiwali w statystykach:
Przedział
2010.02.01 - 2010.02.28
Punkty w tym miesiącu
149.50
Rekrutowani uczestnicy w tym miesiącu
175
Pozycja w Monthly Leaderboard
24
Score w tym miesiącu (Wstępnie)
310
Wysłałem im to grzecznie i napisali, że ich system jest sprawny i nie dopuszczali faktu, że po prostu może coś szwankować. W końcu zadzwonili do mnie na telefon i gość zaczął mnie najeżdżać, że chcę ich oszukać itp. wypraszam sobie, ciekawe na jakiej podstawie mógł tak do mnie się wyrażać. Support jest bardzo niekompetentny i żałosny, kilka razy odpowiedzieli mi tą samą formułką. W rozmowie telefonicznej gość powiedział do mnie (chyba główny menedżer w Polsce), że nawet gdybym wygrał jakąś nagrodę podejmą kroki abym jej nie dostał. Sam nic nie mogę zrobić przeciwko tak potężnej firmie, ale piszę to tu, aby was ostrzec. Patrzą na nas graczy z góry i tylko z chęcią zarobku kolejnych milionów. Ten
konkurs też dostarczy im mnóstwo pieniędzy, a wydane koszty zwrócą i to ze znaczną nawiązką. Nazwali mnie złodziejem, choć na to nie zasługuję, bez żadnych podstaw, nie raczyli nawet zajrzeć na moje konto i sprawdzić czy wszystko gra. Brak mi słów. Niestety prawda jest smutna, tym bardziej, że wcześniej uważałem ich za bardzo dobrego bukmachera.