>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Tennis by Lutek

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -272 PLN (40-0-41) środa: 1-2 -126 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 0:00

#95 :hokej:
Edmonton Oilers OT @ Tampa Bay Lighting
[2,09] *(7/10) ⛔
------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN/ PW: 109 PLN

Nafciarze przedwczoraj dość niespodziewanie ograli solidnych Predatorów. Mało tego, zrobili to w porywającym stylu strzelając aż 6 goli. Dziś mogłoby się wydawać, że zadanie tymbardziej ułatwione ze względu na dziurawą defensywe Lighting, która jest ich zmorą praktycznie od początku tego sezonu. Trochę inaczej to wyglądało, kiedy występował Garon, jednak teraz pod jego nieobecność z Rolosonem lub świerzakiem Tokarskim sprawy mają się całkowicie inaczej, z resztą po wynikach widać wszystko czarno na białym. Oilers własciwie grają już na luzie pozbawieni szans na playoff i mogą spokojnie układać sobie zespół na nowo od A do Z. Potencjał mają spory i w przyszłym sezonie przed nimi sporo perspektyw. Uważam więc, że naelektryzowani Nafciarze po bardzo dobrym ostatnim meczu będą tutaj rozdawać karty z nieco upadłymi już Błyskawicami. Stawiam na gości.

Karniaczki ????

#96 :hokej:
Calgary Flames OT @ Minnesota Wild
[1,82] *(8/10) ⛔
-------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
125 PLN/ PW: 102 PLN

Dla Flames to już własciwie ostatni dzwonek na zdobycie cennych punktów i przedłużenie szans na najlepszą ósemkę w tym sezonie. W ostatnim spotkaniu z Lawinami choć walczyli, tak kolejny raz gospodarze okazali się niezadowni w over-tajmie. Dziś stoczą bój z Dzikusami, którzy sezon już mają spisany na straty, dodatkowo grając w dość okrojonym składzie pod nieobecność Backstorma w bramce czy kluczowego Koivu i Setoguciego w ofensywie wiele nie będą w stanie zdziałać. Wygrali co prawda ostatnio z Canucks, jednak kilka takich meczów w sezonie trafili angażując się w 200% jako outsider. Flames wygrali 4 ostatnie pojedynki z Wild i myślę ,że są na tyle zmotywowani że pomimo kilku nieobecności
w składzie będa w stanie &quot;wydrzeć&quot; tutaj cenne punkty.

Karniaczki cz. 2 ????

#97 :hokej:
Boston Bruins @ San Jose Sharks OT
[1,92] *(7/10) ✅
------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 110
PLN / PW: 101 PLN

Dla Rekinów podobnie jak w przypadku Flames to typowy &quot;must win&quot;. Końcówca sezonu w ich wykonaniu jest bardzo słaba, ale ja wciąż wierzę w ich ogromny potencjał, który w każdej chwili może wybuchnąć. Przeciwnik dziś bardzo niewygodny, bowiem Bruins również miewają swoje wzloty oraz upadki i z tej lepszej - wręcz z bardzo dobrej strony pokazali się w ostatnim meczu z Leafs gromiąc ich aż 8:0. Idąc jednak tokiem ich zachwianej formy, która ostatnimi czasy nie może przetrwać więcej niż dwa mecze z rzędu, dziś postawię na gospodarzy, którzy mają o wiele więcej do stracenia i sądze, że dadzą z siebie wszystko. Stawiam na Sharks.

#98 :hokej:
St. Louis Blues @ Los Angeles Kings OT
[1,82] *(8/10) ✅
----------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka: 125
PLN / PW: 102 PLN

Blues dziś w nocy bardzo mnie zawiedli. Jeździli po tafli za tymi Kaczkami tak od niechcenia, dodatkowo w nieco słabszej - dość rezleniwiałej dyspozycji był dzisiaj Halak. Kaczki choć jak to w ich przypadku najczęsciej bywa - bardzo szczęsliwie - zdobyli cenne punkty. Odnoszę lekkie wrażenie, że Nutkom nieco się poluźniło zachowując dogodną pozycje w tabeli. Dziś przylatują do Los Angeles i szczerze mówiąc przy takiej postawie jak dziś w Anaheim nie daję im zbytnio wiele szans z rozpędzonymi i wręcz rządnymi zwycięstw Kings, którzy są bardzo zmotywowani wobec tegorocznych playoffów, na tyle że przy ich aktualnej dyspozycji prawdopodobnie zawitają w LA. Moim zdaniem są jak najbardziej w stanie zadbać tutaj o swój interes, a patrząc na ich ostatnie wyniki jestem wobec tego jeszcze mocniej przekonany. Stawiam na Krolów.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
palec8 +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +619 PLN (9-5)

ATP Miami ,start: 19:30

#99 ???? Sergiyj Stakhovsky (UKR) vs. Bernard Tomić (AUS) [1,68] *(8/10) ✅
-------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 68 PLN

Młoda strzelba z Australii po śmiesznej porażce w Indian Wells mam nadzieję ,że pokaże się z nieco lepszej strony tutaj w Miami. Stak robi postępy, nie mniej jednak Bernie to lepszy grajek z dość bogatym arsenałem w zanadrzu. Łatwo mu nie będzie, ale uważam, że Stak jest w zasięgu.

cichyoo +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -292 PLN (42-0-43) czwartek: 2-2 -20 PLN

#100 :hokej:
Winnipeg Jets OT @ Washington Capitals
[2,35] *(7/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 135 PLN

W dotychczasowych pojedynkach obu ekip to głównie Jets wychodzili zwycięską ręką, a ostatniego meczu w Waszyngtonie przypominać szczegółowo nie trzeba kiedy to Stołeczni jak szybko zdołali wyjść na prowadzenie, tak w równie prosty sposób stracili je w końcówce meczu, przegrywając później w karnych. Odrzutowce wciąż liczą się w walce o najlepszą ósemke sezonu i tutaj śmiało zdecydowałem spróbować ich szansy, tymbardziej że Stołeczni grali dzisiaj ciężki mecz z Lotnikami podczas gdy Jets mieli 2 dni odpoczynku po bramkowej fieście w Pittsburghu. Nie będzie to na pewno dla nich łatwy mecz i martwi mnie trochę ich postawa na wyjazdach, ale mimo wszystko udowodnili już w tym sezonie że grać z Capitals potrafią. Stawiam na gości.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +687 PLN (10-5)

ATP Miami ,start: 16:00

#101 ???? Robin Haase (NED) vs. Jurgen Melzer (AUT) [2,80] *(6/10) ⛔
--------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 80 PLN / PW: 144 PLN

Haase? czemu nie. Buki dość mocno faworyzują Austriaka w tym meczu, ale ja nie zamierzam skreślać tutaj szans Holendra. Robin udowodnił na przełomie ostatnich miesięcy ,że tutaj w Stanach zawsze grało mu się dobrze - chociażby pod koniec zeszłego sezonu. Może nie wystartował rewelacyjnie w ten sezon, ale na tych nawierzchniach mimo wszystko grać potrafi. Co prawda często utrudnia sobie życie na korcie, poprzez jego zawirowania w głowie, nie mniej jednak umiejętności posiada i to spore, które w przypływie formy potrafi odpowiednio wykorzystać. Melzer na pewno jest tutaj faworytem, tymbardziej że zaliczył bardzo dobry występ nie tak dawno w Memphis ogrywając chociażby Isnera czy Raonica. Później nieco gorzej, gdzie w kolejnych dwóch turniejach odpadał już w I rundzie i nie wiem tak do końca jak z jego dyspozycją. Nie spodziewam się tutaj jednostronnego meczu i walka powinna być wyrównana, jednak uważam że Robina stać na pokonanie Jurgena i tak też się skuszę na dobry początek.

Tyle okazji zamarnowanych... :]

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -292 PLN (42-0-43) czwartek: 2-2 -20 PLN

#102 :hokej:
Buffalo Sabres OT @ New York Rangers
[2,42] *(6/10) ✅
-----------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 142 PLN

Sabres grają ostatnio na prawdę dobry hokej i mają już na koncie kilka ciekawych zwycięstw. Własciwie to nie ma się czemu dziwić, motywacja jest ogromna bowiem na wshodzie bitwa o najlepszą ósemkę wraz z Jets, Caps i Sens będzie się toczyć podejrzewam do samego końca zasadniczego sezonu. Rangers choć zajmują pierwszą lokatę na wschodzie oraz w dywizji z przewagą jednego punktu nad Pingwinami na pewno nie będą tutaj mogli sobie pozwolić na luz, bo słusznie zauważono że podobnie jak Blues będą walczyć o &quot;president trophy&quot;. Nie mniej jednak w ich grzę widać już powoli brak tego zapału i łatwości w wygrywaniu meczów jaką prezentowali jeszcze z początku roku i dlatego też zamierzam tutaj dać szansę Sabres, którzy poza swoim lodowiskiem potrafią równie dobrze grać ostatnio na wyjazdach. Myślę ,że na pewno spora determinacja weźmie dzisiaj w górę sprawy i powalczą na równi w Madison Square Garden.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -15 PLN (44-0-43) piątek: 2-0 +277 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 5:00

#103 :hokej:
Boston Bruins @ Los Angeles Kings OT
[1,84] *(8/10) ⛔
---------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
120 PLN / PW: 101 PLN

W tym meczu jedziemy konsekwentnie na Kings, którzy są na bardzo dobrej drodze wobec tegorocznych playoffów wygrywając mecz za meczem w na prawdę solidnym i wręcz porywającym stylu. Z drugiej strony ekipa z Bostonu, której gra nie imponuje od dłuższego czasu i głównie brak im regularności, która jak widać przekłada się na wyniki. Nie widzę tutaj więc żadnych przeszkód odnośnie gospodarzy, wystarczy tylko że zagrają swoje i o wynik jestem spokojny.

Po południu podam kolejne mecze dla zainteresowanych.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -15 PLN (44-0-43) piątek: 2-0 +277 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 19:00

#104 :hokej:
Calgary Flames OT @ Dallas Stars
[2,29] *(7/10) ⛔
-----------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 129 PLN

W ekipie Flames ostatnio jest całkowicie pod górkę, cztery porażki z rzędu głównie w dogrywkach, dodatkowo z ekipami z którymi &quot;na papierze&quot; zwycięstwo miało być w zasięgu ręki. Tak było chociażby ostatnio z Wild, gdzie przez większośc meczu dyktowali warunki, czy wczesniej z Jackets nie mówiąc już o pechowej porażce z Jackets. Inaczej to wygląda w ich przypadku z tymi &quot;lepszymi&quot; i tutaj bez wątpienia mogę do takiego grona zaliczyć Stars. W tym roku grali ze sobą dwukrotnie, gdzie górą byli Stars jednak oba mecze stały na bardzo wyrównanym poziomie, gdzie zadecydowały dogrywki. Myślę, że Flames stać jeszcze na dobry mecz i walkę w Dallas, tymbardziej że stawka jest ogromna wię nie będzie tutaj mowy o odpuszczaniu.

#105 :hokej:
Pittsburgh Penguins -0,5 @ Ottawa Senators
[1,95] *(9/10) ⛔
-----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
105 PLN / PW: 100 PLN

Tutaj dla mnie podobnie jak w przypadku Kings, sprawa jest bardzo prosta i wybieram po prostu lepszą ekipę, która przechodzi swój rewelacyjny okres i aktualnie nie widzę tutaj nikogo , kto mógłby ich zatrzymać. Tymbardziej Senatorzy, którzy wczoraj przechodzili gehenne z Habs. Uważam, że i tym razem niezawodna ofensywa Pens zadba tutaj o swoje interesy.

#106 :hokej:
New York Islanders OT @ Tampa Bay Lighting
[2,04] *(7/10) ⛔
-----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 104 PLN

Ostatnio grałem przeciwko Lighting, jednak na domiar złego Roloson miał &quot;swój&quot; dzień i Oilers nie wykorzystali swojej szansy pomimo wielu dogodnych okazji przegrywając mecz w karnych. Nie sądze, by Dwayne zaliczył drugi taki mecz, tymbardziej że ofensywa Isles to też wysokie progi i strzelać niewątpliwie potrafią. Poza tym wygrali dwa ostatnie mecze z Habs oraz Leafs i nie sądze, by zaprzestali na tym wyniku w tym sezonie. Warto też dodać, że w bramce Wyspiarzy wystąpi dziś Nabokov, który przedłużył sobie wart 3 mln dolarów kontrakt i napewno pasuje mu, by tutaj zaprezentować się z jak najlepszej strony. W tym sezonie grali ze sobą 3-krotnie i w dwóch meczach górą byli Isles z dorobkiem 10 goli. Stawiam na gości.

#107 :hokej:
Winnipeg Jets OT @ Nashville Predators
[2,72] *(5/10) ⛔
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 172 PLN

Preds pogubli nieco formę, co zaowocowało dwiema dość srogimi porażkami najpierw z Oilers 6-3 i przedwczoraj z Pens 5-1. Dziś na pewno bardziej wypoczęci podejmą u siebie Jets, którzy zaimponowali mi wczoraj swoim duchem walki i determinacją wyciągając mecz ze stanu 3:0 w Waszyngtonie. Można zauważyć, że na poważnie myślą o tegorocznych playoffach i na pewno ich główny priorytet dzisiejszego wieczoru to kolejne punkty w Nashville. Odstraszać może na pewno ich bilans b2b, nie mniej jednak w tej fazie rozgrywek ma to już nieco mniejsze znaczenie i sądze, że mogą w równie efektywny sposób jak wczoraj z Caps powalczyć z nieco przytłumionymi Predatorami.

#108 :hokej:
Vancouver Canucks OT @ Colorado Avalanche
[1,96] *(7/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
105 PLN / PW: 101 PLN

Nie da się przejść obojętnie obok ostatnich wyczynów Avs, którzy zrobili spore postepy wobec tegorocznych playoffów, jednak dziś przed nimi ciężka zapora z Vancouver. Canucks może przegrywają swoje pojedynki, dodatkowo radzą sobie słabiej na wyjazdach, jednak uważam że ostatni komplet punktów w Dallas trochę ostudzi temperamenty w całej ekipie i będzie już tylko lepiej, a grać z Lawinami zdecydowanie potrafią (5 zwycięstw z rzędu w ciągu jednego roku).

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -420 PLN (45-0-48) sobota: 1-5 -405

Sobota bardzo nieudana, złe dobrane typy i niestety efekty odrazu widoczne. Dziś dwa moim zdaniem bardzo fajnie wyglądające spotkania, więc okazja ,by odrobić nieco straty. ????

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00

#109 :hokej:
Nashville Predators @ Chicago Blackhawks OT
[1,72] *(8/10) ⛔
Buk:
/ Stawka:
140 PLN / PW: 101 PLN

Hawks w końcu weszli na odpowiedni tryb wygrywając 5 ostatnich meczów, podczas gdy Preds zaliczyli małe podknięcie przegrywając 4 spośród 5 swoich spotkań. Z koleji Hawks ustrzelili łącznie podczas tych meczów 20 goli, gdzie Preds stracili aż 21. Różnice widać gołym okiem i jedyny pozytywny akcent Drapieżcy zaliczyli dziś w nocy z Jets, którzy mimo wszystko rozgrywali dzień wcześniej wyczerpujący mecz w Stolicy. Dla Hawks będzie to na pewno spora okazja, by przeskoczyć Preds w dywizji i tym samym przybliżyć się nieco do Wings , którzy aktualnie są jak najbardziej w zasięgu ręki patrząc na ich nierówną formę spowodowaną brakiem kilku kluczowych graczy. W h2h jeśli brać pod uwagę ostatnie mecze, to na pewno preważają Preds, jednak w mojej opinii to Hawks są aktualnie lepszym zespołem i zdecydowanie w tym meczu przychylę się na ich stronę, tymbardziej że Preds grali dzisiejszej nocy z wyżej wspominanymi Odrzutowcami i z regularnością jest u nich ba bakier. Stawiam tutaj na gospodarzy z nadzieją ,że z ich aktualną dyspozycją głównych ofensorów (Kane, Hossa, Shawn) nie będą mieli wielu problemów z zawodzącym ostatnio Rinnie w bramce gości.

#110 :hokej:
St. Louis Blues OT @ Phoenix Coyotes
[1,80] *(8/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
125 PLN / PW: 100 PLN

Drugi i zarazem ostatni dla mnie mecz nadchodzącej nocy to starcie Blues z Kojotami. Tutaj podobnie jak w przypadku Hawks pójdę zdecydowanie w stronę Blues, którzy może zaliczyli lekkie potknięcie przegrywając 4 spośród 5 ostatnich spotkań, jednak we wszystkich tych meczach nie wyglądałó to na pewno dokładnie tak jak przedstawiają statystyki. Kojoty są zdeterminowani przed nadchodzącymi Playoffami, podczas gdy Blues mają start zapewniony ,jednak wciąż walczą o I miejsce w konferencji wraz z Canucks, którym brakuje jedynie dwóch punktów do Niebieskich. Myślę ,że to dobra okazja dla Blues, by po dwóch ostatnich porażkach w końcu odbić na odpowiedni tor, tymbardziej że Kojoty grali dziś w nocy z Sharks a poza tym w bramce gości zobaczymy Elliotta, wobec którego jestem pewien że zrobi dzisiaj wszystko ,by jego team nie pozostawił wiele &quot;złudzeń&quot; panom z Phoenix. H2H z ostatnich miesęcy również przemawia na korzyść Nutek i uważam, że ten bilans poprawią i tym razem.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -420 PLN (45-0-48) sobota: 1-5 -405 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 23:00

#111 :hokej:
Minnesota Wild @ Washington Capitals OT
[1,50] *(10/10) ✅
-------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
400 PLN / PW: 200 PLN

Tak więc czekałem chwilę na ten moment, by zagrać nieco większą stawką i padło dziś na Capitals... (tak, zawiedliście mnie wiele razy, ale dziś walczycie o życie)...

Stołeczni ten mecz muszą po prostu wygrać, by nadrobić trochę strat do uciekających już Sabres (2 punkty straty). Jets powoli wypadają z rozgrywki i jeśli dziś Caps ten mecz wygrają, to przewaga wzrośnie do 6 punktów nad Odrzutowcami. Ich ostatni mecz z Waszyngtonie własnie z Jets pozostawia wiele do życzenia (stracić przewage 3 goli praktycznie pod koniec meczu na swoim terenie do najlepszego wyczynu we wszechświecie nie należało). Dziś mają okazję nadrobić straty, bowiem po drugiej stronie jedna z najgorzej prezentujących się ekip w lidze, ponadto po rozgrywanym wczorajszym wyjeździe w Buffalo, więc tutaj przewaga automatycznie wzrasta dla gospodarzy.

Ten mecz to typowy &quot;must win&quot; dla Capitals i ja nie widzę tutaj innej opcji jak ich zwycięstwo, w innym wypadku to będzie katastrofa również dla mnie, jednak dla odważnych świat należy i zdecydowałem się zaryzykować po takim kursie.

arces1992 +2 Punkty
wkwiatkowski +1 Punkty
piotrex +2 Punkty (Caps)
karol666 +3 Punkty
kunciapek +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -260 PLN (47-0-49) niedziela: 2-1 +160 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 23:00

#112 :hokej:
Ottawa Senators @ Winnipeg Jets OT
[1,91] *(8/10) ⛔
Buk:
/ Stawka:
110 PLN / PW: 100 PLN

Wczorajsze zwycięstwo Stołecznych nieco pokomplikowało sytuacje dla Jets, którym brakuje już 6 punktów do graczy z Waszyngtonu. Chcąc nie chcąc, dziś z Senatorami muszą po prostu wygrać, całkowicie podobnie jak wczoraj wyżej wspominani Capitals. Ich głównym atutem, o którym już wiele razy wspominałem to zdecydowanie swój teren, gdzie w ciągu całego sezonu wygrali aż 22 mecze - najwięcej spośród wszystkich ekip na wschodzie i uważam, że tymbardziej teraz kiedy każdy punkt jest w ich przypadku na wagę złota, ta przewaga gry u siebie powinna zostać odpowiednio wykorzystana, dodatkowo z tak żywiołową publicznością ???? . Oczywiście, nie można tutaj skreślać Senatorów, którzy grać z Jets potrafią, dodatkowo nabrali na pewno pewności siebie po ostatnim wysokim zwycięstwie nad Pingwinami. Jednak są na pewno w dogodniejszej sytuacji patrząc na ich zajmowane miejsce w tabeli, tuż przed Sabres. Ja wobec tego zaufam tutaj kolejny raz grającym z niezwykłą łatwością na własnych śmieciach Odrzutowcom, którzy powinni być na tyle zdeterminowani by wykonać tutaj swoją powinność.

#113 :hokej:
Dallas Stars @ Calgary Flames OT
[1,87] *(7/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
115 PLN / PW: 100 PLN

Kolejny mecz obu ekip i kolejna szansa wobec playoff, choć niestety już coraz bardziej znikoma - dla Flames. W ostatnim ich meczu rezultat, jakim było zwycięstwo Gwiazdek 4-1 nie odzwierciedlił tak do końca ich postawy na tafli. Można powiedzieć, że przez większość meczu Flames grali lepiej, jednak tamtego wieczoru Lehtonen w bramce Stars był po prostu niezawodny. Dziś liczę na rewanż Kanadyjczyków, którzy grają u siebie i na pewno po wyciągniętych odpowiednich wnioskach nie dadzą sobie już tak łatwo odebrać zwycięstwa. Stać ich na to, tymbardziej że w ostatnich meczach brakowało koncentracji w kluczowych momentach i nietety efekty były wobec tego widoczne.

#114 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Vancouver Canucks
[2,39] *(7/10) ⛔
----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 139 PLN

Kings choć na trudnym terenie, tak po takim kursie trudno nie spróbować. Na przełomie ostatnich tygodni rozgrywali na prawdę niezły Hokej i dopiero Bruins przyczynili się do przerwania ich długiej passy zwycięstw. Cóż, przypadki się zdarzają i słabsze momenty, jednak nie sądze by tutaj poddali się z łatwością, tymbardziej że tegoroczne playoffy mogą być na wyciągnięcie ręki z takim potencjałem jaki posiadają Królowie. Canucks grają w kratkę i po nich własciwie można się teraz wszystkiego spodziewać, począwszy od niepewnej defensywy z Luongo w bramce, skończywszy na nieskutecznej ofensywie, która lubi zawieść i postrzelać, lecz niecelnie. Kings by utrzymać ósme miejsce - promujące ich do dalszej gry - muszą ten mecz wygrać i uważam, że przyłożą wszelkich starań by to osiągnąć. Dodam, że w tym roku grali dwukrotnie i w obu przypadkach wygrywali Kings, najpierw w LA, później w Vancouver. Stawiam na Kings.

taggert +1 Punkty
mateuszz1111 +4 Punkty
sparki +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +607 PLN (10-6)

ATP Miami ,start: 17:00

#115 ???? Kevin Anderson (RSA) vs. Mardy Fish (USA) [1,85] *(8/10) ✅
-------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 85 PLN

Tutaj zdecydowanie Fish. Może nadużył zaufania w ostatnich tygodniach przeplatając na przemian porażki wraz ze zwycięstwami, jednak po pierwszym meczu z Dancevicem myślę, że na poważnie myśli o udziale w tym turnieju, poza tym gra u siebie i po odpadnięciu dziś w nocy Isnera oraz prawdopodobnym wyeliminowaniu Roddicka przez Federera, zostanie jedynym Jankesem. Wielkolud z Afrytki jakoś nie przypada mi do gustu i jeśli Mardy utrzyma swoją regularność to sam serwis Kevinovi tutaj nie wystarczy. Ostatnio grali podczas US Open i tam przebieg był dość wyrównany, jednak Mardy mimo wszystko udowodnił Andersonowi ,że troszkę mu jeszcze brakuje. Jedziesz Ryba.

empe92 +4 Punkty
samin1 +2 Punkty (gdzie Ty byłeś kiedy ja grałem Kevina... ;-))
adasko6910 +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +692 PLN (11-6)

ATP Miami ,start: 17:00

#116 ???? Jo-Wilfried Tsonga (FRA) vs. Florian Mayer (GER) [3,91] *(6/10) ⛔
--------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 50 PLN / PW: 145 PLN

Wspaniały mecz w wykonaniu Flo dzisiejszej nocy z Isnerem. Rodzi się tylko pytanie, gdzie podziewał się niemiec w ostatnich dniach/tygodniach i jaki był powód jego słabszych rezultatów? Nie wiem. Mecz z Isnerem pokazał idealnie jakim jest solidnym i wręcz inteligentnym na korcie graczem, jeśli tylko dopisuje mu forma i dyspozycja dnia. Mayer był w stanie returnować serwis Isnera, nie mówiąc już że wygrywał większość wymian przy pomocy swojego urozmaiconego arsenału. Ogólnie mówiąc, Florian wykorzystywał każdą okazję jaką tylko podarował mu Isner, a zacząć można od słabego poruszania się po korcie Amerykanina czy kulejącego serwisu, który już w meczu z Davydenko nie wyglądał najlepiej.

W kolejnej rundzie czeka na niego Tsonga i choć poprawił nieco swoją dyspozycje w porównaniu do bardzo słabego występu w Indian Wells, grając poprawniej przy serwisie, nieco agresywniej oraz pewniej przy wymianach z wchodzącymi winnersami, tak do końca nie jest to wszystko jeszcze w tym sezonie adekwatne wobec jego wcześniejszych &quot;wielkich&quot; meczów. Przejechał po Maalise, wczoraj po Kohlschreiberze (choć już schodki momentami się pojawiały), jednak dobrze dysponowany Mayer ze swoimi slajsami i dropszotami na posterunku będzie dla niego trudnym kąskiem.

Niemiec kiedy tylko jest na fali ma wiele do powiedzenia ,a przekonał się pod koniec zeszłego roku o tym chociażby Nadal w Szanghaju. Nawierzchnia w Miami mu sprzyjaja i jestem pewien ,że powalczy z Tsongą, a przy okazaniu swojej precyzji oraz urozmaicenia w grze może ten mecz wygrać. Stawiam lekko na Flo - a co mi tam

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -370 PLN (48-0-51) poniedziałek: 1-2 -110 PLN

Dwa spotkania na początek, po południu podam dodatkowo 1-2 meczyki, w tym prawdopdoobnie typ na Blues.

#117 :hokej:
Chicago Blackhawks @ New Jersey Devils OT
[1,80] *(8/10) ✅
----------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:

Podczas ostatniego meczu w ubiegłą niedzielę z Pens Diabły przegrały 5-2, jednak ten rezultat nie odzwierciedlał do końca ich postawy na tafli. Grali z pomysłem, potrafili skonstruować ciekawe akcje ,jednak sposobu na Fleuriego znaleźć się konsekwentnie nie udało. W ostatnich tygodniach Devils wiele nie potrafili ustrzelić, zdobywając jedynie 10 goli na 6 spotkań. Jednak DeBoer wprowadził kilka zmian &quot;kosmetycznych&quot; na lini ofensywnej, dodatkowo teraz po powrocie Travisa Zająca do składu (pauzował 37 meczów z powodu kontuzji) efekty na finiszu sezonu powinny być widoczne, przedewszystkim w najbliższym meczu z Hawks, którzy pod względem defensywy wychodzą na prawdę blado. Hawks wciąż bez Toewsa, choć do tego już chłopaki przywykli, jednak ostatni brak Duncana Keitha z powodu nałożonej kary za mecz z Canucks trochę zamętu do ekipy wprowadził w meczu z Preds. Ponadto dochodzi słaba dyspozycja Crawforda między słupkami, co na pewno wpłynie tutaj na korzyść żądnych zwycięstw Devils. Stawiam więc zdecydowanie na Devils i uważam, że mogą ten mecz spokojnie jutro w Newark wygrać.

#118 :hokej:
Florida Panthers OT @ Montreal Canadiens
[1,94] *(7/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
110 PLN/ PW: 103 PLN

Po chwili zastanowienia typ pada w tym przypadku na Koty. Grają fajnie w ostatich tygodniach i konsekwentnie dążą do swojego upragnionego spotu w playoffach. Chociaż Canadiens niespodziewanie zaczęli być groźni w Montrealu i trochę na finiszu podrkęcili tępo, tak myślę że Pantery mogą tutaj ich sprowadzić do porządku, tymbardziej że w tym sezonie wygrali z nimi 3-krotnie. Ponadto sprawa w dywizji nie jest jeszcze do końca rozwiązana na korzyść Kotów i trzeba zgarnąć dzisiaj komplet, ponieważ Caps depczą po piętach z drugiej lokaty. Stawiam na gości.

+203 PLN

sed +4 Punkty (Nie korzystam z niczyjych typów poza swoimi, jednak za to ile wkładasz serca w prowadzenie tematu należy sie pochwała. Pozdrawiam)
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +692 PLN (11-6)

ATP Miami ,start: 19:00

#119 ???? Nicolas Almagro (ESP) vs. Mardy Fish -2 (USA) [1,96] *(8/10) ✅
-----------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 96 PLN

Ja wedle swojej zasady będę konsekwentnie za Fishem. Wczoraj co prawda nie napracował się wiele z Andersonem, któremu serwis nie siedział i ponadto w wymianach zdecyodwanie ustępował kroku Rybie. Amerykanin jednak potrafił wszystkie bonusy dobrze wykorzystać i odnoszę wrażenie, że on z meczu na mecz gra po prostu lepiej i dzisiaj powinien być odpowiednio zmotywowany do pojedynku z Almagro. Potencjał w nim drzemie i wbrew pozorom serwis nie wyglądał najgorzej, dodatkowo atuty przy siatce i mam nadzieję utrzymana regularność w wymianach pozwoli mu na potraktowanie w odpowiedni sposób Nikolasa.

Bez wątpienia, będzie to jego najgrudniejszy test w tym turnieju, ale żeby tak jednostronnie traktować tutaj Hiszpana? Ja przychylam się w strone Mardiego.

konrado87 +1 Punkty (xD)
kynio +1 Punkty (Ładnie mi podreperował wczorajsza stratę. :) Oczywiście bez kontry się nie obyło, ale przy kursie 19 to nie wielka strata. :D)
ziomek2000 +3 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -167 PLN (50-0-51) wtorek: 1-2 +203 PLN

#120 :hokej:
New York Rangers @ Winnipeg Jets OT
[2,15] *(7/10) ⛔
----------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 115 PLN
Moim zdaniem jedno z najlepiej zapowiadających się spotkań to zdecydowanie starcie Rangersów z Jets. Dla Odrzutowców to przedostani mecz na własnym terenie w sezonie zasadniczym i niewątpliwie spora okazja, by powiększyć jeszcze swoje &quot;matematyczne&quot; szanse z odrobiną szczęscia wobec nadchodzących playoffów. Teoretyczno-matematyczne z tego względu, że musieli by prawdopodobnie wygrać wszystkie spośród 6 pozostałych spotkań dodatkowo licząc na podknięcie Capitals oraz Sabres. Na pewno nie ma tutaj mowy o odpuszczaniu z ich strony, bo to typowy zespół który gra również dla publiczności, a jaką mają w Winnipeg, każdy kto oglądał ich pojedynki, ten wie. Przedwczoraj gościli u siebie Senatorów, jednak zawiodła troche taktyka w defensywie i choć poszli zdecydowanie za ciosem, tak ekipa z Ottawy okazała się w tym rozrachunku lepsza. Rangersi na pewno ostatnio taką siłą nie dysponują, co widać po ich wynikach i kilku zaliczonych wpadkach z poprzednich tygodni. Poza tym rozgrywali dzisiejszej nocy wbrew pozorom trudny mecz z Dzikusami, którzy choć należą do średniaków ligowych, tak nawiązali walkę do końca, tak okazali spory napór i ekipa z NY musiała się sporo napracować, by w rezultacie wymęczyć to zwycięstwo. Nie uważam, by dziś mieli łatwiej z Jets, tymbardziej że u siebie grają na prawdę dobrze i przedewszystkim skutecznie, co może dziś się okazać odpowiednim sposobem na Rangers.

#121 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Calgary Flames
[1,96] *(8/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
105 PLN / PW: 101 PLN
Świetna seria Kings została niestety przerwana przez Bruins kilka dni temu i przedczoraj przeciągnięta przez Canucks w Vancouver, choć tam pomimo tego że nie ustrzelili a ni jednej bramki wypadli całkiem przyzwoicie oddając łącznie 38 strzałów. Dziś taka sytuacja nie może mieć miejsca w Calgary, ponieważ oni do fachowców gry względem defensywy z Kipperem w bramce na pewno na tle ostatnich tygodni nie należą, a świadczy o tym chociażby przedwczorajsza wymiana ciosów ze Stars (5-4). Nie będzie to na pewno łatwe starcie dla Królów, bowiem teren w Calgary zawsze należał do niezwykle trudnych, ponadto Płomienie również zachowują swoje szansę na najlepszą ósemkę tego sezonu i wątpie, by myśleli tutaj o pójscie na łatwizne. Jakkolwiek by na to nie patrzeć, to jednak Kings są aktualnie lepszą ekipą, bardziej poukładaną z lepszym wachlarzem defensywno-ofensywnym i mogłoby się wydawać - zdecydowanie regularniejszą. Myślę, że stać ich tutaj na zgarnięcie kompletu punktów i tak też zamierzam typować.

#122 :hokej:
Dallas Stars OT @ Edmonton Oilers
[1,83] *(8/10) ✅
------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
125 PLN / PW: 104 PLN
Nie można na pewno lekceważyć Nafciarzy biorąc pod uwagę ich kilka fajnych wypadów z ostatnich tygodni, jednak czyż nie dać tutaj szansy Gwiazdkom, które jak to Odi podkreślił - są objawieniem wraz z Panterami w tym sezonie? Ponadto wygrali z Oilers bardzo pewnie 3 spotkania z rzędu oraz rzeczą najistotniejszą jest tutaj na pewno ich walka o pierwszą lokatę w dywizcji pacyficznej i przedewszystkim udział w tegorocznych playoffach, gdzie zajmują aktualnie 8 - promujące miejsce na zachodzie. Ja w to wchodzę, nawet z tego względu że Nafciarze będą rozgrywać w Edmonton pierwszy mecz od ponad tygodnia i jak wyżej podkreśliłem, Stars są niewygodnym dla nich przeciwnikiem z mającym swoje solidne dni Lehtonenem w bramce i umiejącą siać postrach skuteczną ofensywą. Stawiam na gości.

+105 PLN

szebinho +1 Punkty
empe92 +4 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -62 PLN (52-0-52) środa: 2-1 +105 PLN

#123 :hokej:
Washington Capitals OT @ Boston Bruins
[2,72] *(6/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 172 PLN

Stołeczni są w coraz to gorszej sytuacji i ostatni mecz w Waszyngtonie z Sabres, który był dla nich na prawdę ważny - niestety przepaścili przegrywając aż 5-1. Dziś dla nich to typowy &quot;must win&quot; i spodziewam się, że postawią wszystko na jedną kartę idąc za ciosem w Bostonie. Nie można ich tutaj skreślać pomimo tego, że przyjdzie im się zmierzyć na trudnym terenie ze zdecydowanym faworytem. Jakiś potencjał skryty za swą nieprzewidywalnością wciąż zachowują i jak najbardziej uważam, że mogą tutaj sprawić niespodziankę, tymbardziej że to dla nich &quot;być albo nie być&quot;. Ostatni raz zdobyli Boston ogrywając Bruins aż 5-3. Stawiam na gości.

#124 :hokej:
Tampa Bay Lighting OT @ New Jersey Devils
[2,88] *(6/10) ⛔
Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 188 PLN

Dwayne Roloson przypomniał sobie ostatnio jak jeszcze rok temu w playoffach stał pewnie między słupkami i po przepaszczeniu niemal całego sezonu, teraz w końcówce złapał formę i zaliczył ostatnio kilka fajnych spotkań. Co prawda Lighting grają już na luzie, pozbawieni szans na najlepszą ósemkę ,ale jestem pewien że do końca sezonu będą prezentować wysoki level i pozostawią po sobie dobre wrażenie. Do składu prawdopodobnie powraca dziś Vincent Lecavalier, więc wraz z St. Louisem i Stamkosem będą stanowić wielkie obciążenie wobec defensywy Diabłów. Jeszcze jakiś czas temu trudno by było pokusić się na taki typ, jednak teraz Devils pogubili się nieco i z regularnością nie mają wiele wspólnego. Uważam więc, że dobrze wyglądający ostatnio zespół z Tampy może tutaj pokusić się o niespodziankę, z resztą dokładnie miesiąc temu zdołali już pokonać Devils w Newark, więc dlaczego nie i tym razem? Stawiam na Lightings.

#125 :hokej:
St. Louis Blues OT @ Chicago Blackhawks
[1,92] *(8/10) ⛔
Buk:
/ Stawka:
110 PLN / PW: 101 PLN

Aktualnie jedną jak i drugą ekipę dzieli spora przepaść, mianowicie Blues konsekwentnie dązą do celu w utrzymaniu 1# miejsca w tableli ,podczas gdy Hawks trudzą się i głowią z wieloma mankamentami w kadrach. Ciągły brak Jonathana, pauzowanie Keithy, który w defensywie tworzy znaczący filar czy chociażby strasznie rozregulowany Crawford między słupkami. Blues z koleji tworzą wręcz kompletny, zgrany zespół i poza żelazną defensywą z nieugiętym Halakiem, czy rewelacyjnym ostatnio Elliottem ,który zaliczył dwukrotnie pod rząd shutout, od jakiegoś czasu przykładają spory nakład w siłę ofensywną i efekty tego przedstawiają się całkiem optymistycznie. Niebiescy co prawda nie wygrali w Chicago od ponad dwóch lat, jednak w aktualnej postawie jednej jak i drugiej ekipy dziś mogą w końcu to zrealizować, z resztą już miesiąc temu byli bardzo blisko po niezwykle wyrównanym meczu. Ponadto Hawks udział w playoffach mają już praktycznie zapewniony i teraz będąc na 6 miejscu są w dość komfortowej sytuacji będąc poza zasięgiem Wings czy Preds. I&#39;ll shoot with Blues ????

-38 PLN

funt +3 Punkty (a to ci Crapsy..w czopku urodzeni.. ))
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) Tenis marzec: +738 PLN (12-7)

WTA &amp; ATP Miami ,start: 19:00 &amp; 1:00

#126 ???? Carolina Wozniacki (DEN) vs. Maria Sharapova (RUS) [1,91] *(8/10) ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 91 PLN

Szczerze powiedziawszy, biorąc pod uwagę Karolinę i Marię , wolę w tym rozrachunku zdecydowanie Sharapovą. Może Caro robi postępy w tym turnieju i jej gra wygląda nieco lepiej, ale prawdziwy test dopiero dziś przed nią. Spodziewam się typowej przebijanki od pierwszych minut do końca meczu, lecz z małą nawiązką dla nieco lepszej w kwestii ofensywnej Rosjanki.

#127 ???? Novak Djokovic (SRB) vs. David Ferrer +4,5 (ESP) [1,92] *(8/10) ⛔
---------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 92 PLN

Nie sądze, by Ferrer mógł wygrać tutaj z Novakiem ,ale jak najbardziej linia +4,5 do przyjęcia. Ferrer znany ze swojej regularności i niezwykle solidnego podejścia do każdego schematu na korcie powinien tutaj powalczyć jak równy z równym, z resztą podobie jak Serb w tym turnieju wygląda dość dobrze pokonując po drodze Tomica, Benneteau czy chociażby ostatnio Del Potro. Tak więc, spodziewam się wyrównanego przebiegu spotkania od A do Z z lekką dozą na Hiszpana.

pimplak +1 Punkty
nolito +4 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -100 PLN (53-0-54) czwartek: 1-2 -38 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 3:30

#128 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Edmonton Oilers
[1,74] *(10/10) ✅
Buk:
/ Stawka:
550 PLN / PW: 407 PLN

Tutaj konsekwentnie na Kings, którzy dzięki podknięciu dzisiejszej nocy Rekinów mają wręcz idealną okazję ,by stworzyć sobie przewagę dwóch punktów na 8 miejscu konferencji zachodniej. Nafciarze są na pewno do pokonania i jeśli tylko wejdą podobnie w mecz jak ostatnio z Flames, gdzie wszystko było po &quot;profesorsku&quot; z ich strony, to o wynik jestem pewny, z resztą determinacja w ekipie Królów podejrzewam że sięga zenitu i staną dziś na głowie by zgarnąć komplet.

Poza tym, podobnie jak ostatnio z typem na Capitals, dziś stawka nieco większa na - miejmy nadzieję - dobre zakończenie miesiąca.

siunek23 +5 Punkty
cover +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -100 PLN (53-0-54) czwartek: 1-2 -38 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:30

#129 :hokej:
Nashville Predators @ Detroit Red Wings OT
[1,77] *(10/10) ⛔

--------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:
500 PLN / PW: 385 PLN

Tutaj podobnie jak w przypadku Kings, stawiam zdecydowanie na Wings. Skrzydła trochę pogubili się w ostatnich dniach, gdzie w głównej mierze spowodowane było to brakiem kilku kluczowych graczy, jednak teraz gdzie praktycznie wszyscy powrócili do składu, wszystko wydaje się być ok i spodziewam się wielkiego come back`u i pewnego zwycięstwa na swoich śmieciach. Poza tym do bramki gospodarzy po chwilowej przerwie powraca dziś Howard, który na pewno z korzyścią dla Wings zastąpi obecnego ostatnio Conklina, który nie przebierał w puszczaniu krążków.

dolcegibony +1 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(Seria VI) NHL marzec: -193 PLN (54-0-55) piątek: 1-1 -93 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 19:00

#130 :hokej:
Ottawa Senators OT @ Philadelphia Flyers
[2,30] *(7/10) ✅

Buk:
/ Stawka:
100 PLN / PW: 130 PLN

Tutaj pomimo wyjazdu i niezbyt przyjaznego terenu upatruję większe szanse Senatorów. Wciąż sprawa odnośnie playoffów zostaje w ich przypadku otwarta mając 88 punktów na 7 miejscu konf. wschodniej, tak więc trzeba przyłożyć wszelkich starań wobec tego spotkania, tymbardziej że tuż za nimi wybijają się Sabres i Capitals, którzy na pewno nie myślą spocząć na laurach do końca serii. Wygrali pewnie dwa ostatnie mecze, strzelajac przy tym sporo goli i sądze, że będzie to ich główna broń na dzisiejszy mecz z Flyers. Poziomem na pewno nie odbiegają od rywali i jak najbardziej mogą pokusić się o zwycięstwo.

#131 :hokej:
New Jersey Devils OT @ Carolina Hurricanes
[1,80] *(8/10) ✅

---------------------------------------------------------------------------------
Buk:
/ Stawka:

Huragany nie zaliczyli na pewno najlepszego występu dzisiejszej nocy z Jets. Przeważali przez większość spotkania i wydawać by się mogło, że mecz mają praktycznie na wyciągnięcie ręki wygrywając już 3-1, jednak to Jets zachowali zimną krew i zdołali obrócić losy spotkania. Devils to klasa o wiele wyższa i nie sądze, by zdołali się tutaj w jakiś sposób przeciwwstawić, tymbardziej że coś drgnęło pod względem ofensywnym i w połaczeniu z zasłużonym odpoczynkiem po efektownym meczu z Lighting, uważam że tutaj mają zwycięstwo z Huraganami jak najbardziej w swoim zasięgu.

#132 :hokej:
Winnipeg Jets @ Tampa Bay Lighting OT
[1,84] *(8/10) ✅

Buk:
/ Stawka:
120 PLN / PW: 100 PLN

Gra Lighting w ostatnich tygodniach na pewno cieszy przy całkiem fajnym nakładzie w siłę swojej ofensywy. Mają na koncie kilka bardzo dobrych meczów i nadchodzącej nocy spodziewam się kontynuacji swojej skutecznej i efektownej gry na własnym terenie. Jets jak już wspominałem wygrali bardzo szczęsliwie z Huraganami, jednak tutaj nie można ich przedstawiać w pozytywnym świetle, tymbardziej że bilans ich meczów b2b tego sezonu nie wygląda najlepiej (1-10). Dlatego więc myślę, że ten mecz jest jak najbardziej w zasięgu gospodarzy.

#133 :hokej:
Los Angeles Kings OT @ Minnesota Wild
▶ [1,67] *(9/10) ⛔

Buk:
/ Stawka:
150 PLN / PW: 100 PLN

Tutaj wielę pisać nie muszę. Konsekwentnie do końca na Kings z wielką nadzieją, że zobaczę ich w tegorocznych playoffach, na co wiele wskazuje. Efektownie i pewnie pokonali dzisiaj Nafciarzy w Edmonton i dziś kontynuacja misji z Dzikusami, którzy należą zdecydowanie do średniaków ligowych i choć potrafią czasami zaskoczyć oraz wywrzeć niespodziewanie presje na przeciwniku ,tak myślę że dziś ta sztuka jest poza zasięgiem wobec rozpędzonych Królów.

#134 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks @ Phoenix Coyotes OT
[1,71] *(8/10) ✅

Buk:
/ Stawka:
140 PLN / PW: 100 PLN

Kojoty podobnie jak wyżej wspominane przezemnie ekipy również walczą o udział w PO i dla nich zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest tutaj zdobycie kompletu punktów, ponieważ sprawa na zachodzie wciąż nie jest przesądzona i równie dobrze mogą wylecieć z rywalizacji tak szybko, jak się tutaj dostali. Kaczory to na pewno niewygodny przeciwnik, ale w ich przypadku sprawa już jest przesądzona, poza tym na wyjazdach grają zdecydowanie gorzej. Faworytem są tutaj Kojoty i tak też będę tutaj typował.

+280 PLN

belfast-boy +6 Punkty (Nie obstawiam hokeja, bo kompletnie nic o nim nie wiem, ale może zacznę korzystać z Twojej wiedzy... Brawo!)
doggi123 +5 Punkty (analizy super)