- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Witam serdecznie.
Część z Wam zapewne mnie kojarzy z działu o Tenisie Stołowy:
Zdaje sobie sprawę, że jest to sport niszowy i jest on na samym dnie działów, w temacie inne sporty i ciężko się do niego dokopać, postanowiłem więc założyć temat tutaj i wrzucać swoje przemyślenia, typy i zakłady które gram z tenisa stołowego.
Mam nadzieję, że tutaj dotrę do większej liczby użytkowników, by pokazać, że nie tylko na piłce nożnej, koszykówce czy siatkówce można wygrywać. Bardzo często, moim zdaniem częściej niż w popularnych dyscyplinach można znaleźć perełki kursowe (odsyłam ponownie do tematu który wyżej wrzuciłem)
Do każdego typu w miarę możliwości postaram się napisać kilka słów, chyba, że nie będzie już na to czasu ze względu na zbliżający się mecz, a w tenisie stołowym trzeba reagować szybko bowiem kursy nieraz wystawiane są krótko przed rozpoczynającym się meczem.
Bukmacherzy w których gram to przede wszystkim STS, Fortuna, 1xbet.
Najczęściej typy będą pochodzić z Stsu i 1xbet bo tam mają podgry.
Każdy zakład będzie grany stała stawka - 100j
Oczywiście, jeśli zakład pochodzić będzie z naszego bukmachera to ewentualna wygrana pomniejszona będzie o podatek.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia!
Część z Wam zapewne mnie kojarzy z działu o Tenisie Stołowy:
Tenis stołowy
Win Cup - 09:00 Kostiuk - Butkov Typ: 1 Kurs: 2,89 Bukmacher: 1xbet Ależ kurs na Kostiuka nam proponują bukmacherzy. Myślę, że kierują się tylko i wyłącznie h2h które jest trochę odległe aniżeli obecna forma obu Panów. Butkov ma fatalny czerwiec w którym rozegrał 18 spotkań z czego...
forum.bukmacherskie.com
Zdaje sobie sprawę, że jest to sport niszowy i jest on na samym dnie działów, w temacie inne sporty i ciężko się do niego dokopać, postanowiłem więc założyć temat tutaj i wrzucać swoje przemyślenia, typy i zakłady które gram z tenisa stołowego.
Mam nadzieję, że tutaj dotrę do większej liczby użytkowników, by pokazać, że nie tylko na piłce nożnej, koszykówce czy siatkówce można wygrywać. Bardzo często, moim zdaniem częściej niż w popularnych dyscyplinach można znaleźć perełki kursowe (odsyłam ponownie do tematu który wyżej wrzuciłem)
Do każdego typu w miarę możliwości postaram się napisać kilka słów, chyba, że nie będzie już na to czasu ze względu na zbliżający się mecz, a w tenisie stołowym trzeba reagować szybko bowiem kursy nieraz wystawiane są krótko przed rozpoczynającym się meczem.
Bukmacherzy w których gram to przede wszystkim STS, Fortuna, 1xbet.
Najczęściej typy będą pochodzić z Stsu i 1xbet bo tam mają podgry.
Każdy zakład będzie grany stała stawka - 100j
Oczywiście, jeśli zakład pochodzić będzie z naszego bukmachera to ewentualna wygrana pomniejszona będzie o podatek.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia!