Liga Pro
Artem Aronov - Vladislav Smaglyugov
Vladislav Smaglyugov @3.75 Fortuna 1-3
W dobie kryzysu najbardziej do gustu przypadł mi
tenis stołowy, który jest bliski memu sercu, bo mam z tą dyscyplina wiele miłych wspomnieć. Z braku zdarzeń w głównych sportach oglądam sobie więc turnieje, które odbywają się w Rosji, Armenii, czy na Ukrainie. Póki co wychodzi to całkiem fajnie, więc postanowiłem się podzielić typami na forum. Na dziś za bet dnia uważam starcie Aronova ze Smaglyugovem. Wydaje mi się, że kursy na ten pojedynek za bardzo rozbieżne i póki co absolutnie nie widać aż tak dużej różnicy na stole. Co prawda wyniki Vladislava nie są najlepsze, jednak jak oglądam jego mecze to odnoszę wrażenie, że nie jest on na tyle słaby, jak wskazuje końcowy rezultat. Często nie wytrzymuje końcówek, bądź notuje wiele przegranych punktów z rzędu. Koniec końców zawsze jest blisko wygranej. Nie jest to mecz na szczycie w Pro Lidze, dlatego tym bardziej szukam tu swojej szansy. Dla Smaglyugova dziś to dopiero trzeci mecz, wcześniej pokonał dość mocnego Kuzmina, który Vladislavovi do tej pory mocno nie leżał. Artem dziś gra od rana i będzie to jego siódmy pojedynek. Trzy razy wygrał i tyle samo przegrał. Dwie porażki z ww. Kuzminem. Nie wiem skąd tak abstrakcyjne kursy, a biorąc pod uwagę fakt, że w tenisie stołowym wygrane underdogów to dość częsty przypadek to bez wątpienia próbuję zagrać w stronę "Władka".