januask
Użytkownik
ja mam problem z płynnością gry(jak gram online)... strasznie mi opóźnia:/(chociaż kompa niczym nie obciążam) jak gram z kompem to wszystko chodzi cacy. czy ktoś tak miał i udało mu się jakoś rozwiązać ten problem?
ja mam problem z płynnością gry(jak gram online)... strasznie mi opóźnia:/(chociaż kompa niczym nie obciążam) jak gram z kompem to wszystko chodzi cacy. czy ktoś tak miał i udało mu się jakoś rozwiązać ten problem?
Da się grać przez neta w DMT w wersji demo?czy koniecznie trzeba płacić?
Szukam przeciwnika jakiegos w DMT ktory moze host poniewaz Hellraiser juz jest zacienki dla mnie :/ (6:0 6:0 bije go :| ) Moje gg jest w profilu
chętnie zagram jutro ale moge tylko o godz.10-11.Ale gramy tylko Masonem tak?
jak biore online to mi pisze zebym aktywowal kod. O co chodzi?
w ktora gracie wersje? 2.09 czy 2.13 ?? Bo sciagam niby pelna wersje 2.09 ale nie wiem w ktora wersje pyka wiecej osob ??
ok mam 2,13 ale nie wiem jak grac przez neta, chce z kims grac to pisze ping to high, mimo ze mam neo 1mb, chce hostowac pisze passed ?? jak ktos jest chetny na gre to niech tu pisze ???? albo do mnie na priv ????
w ktora gracie wersje? 2.09 czy 2.13 ?? Bo sciagam niby pelna wersje 2.09 ale nie wiem w ktora wersje pyka wiecej osob ??