>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Tenis and football, typki Hogana.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
#177 ⛔ 2j
kupon #178
:siata: Portoryko - Iran(-1.5s) 2 @1.20 ✅
:siata: Australia - Serbia(-1.5s) 2 @1.40 ✅
:siata: Wenezuela - Korea(-1.5s) 2 @1.42 ✅
AKO @2.39
5/10
Tobet
+6.95j

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #179
???? Goodall/Ward - Lipsky/Ram 2 @1.15 ✅
???? Ball/Van Der Merwe - Huey/Inglot 2 @1.55 ✅
???? Qureshi/Rojer - Bryan/Bryan 2 @1.22 ✅
AKO @2.17
4/10
Tobet
+4.68j

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzysztofix +6 Punkty
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #180
:siata: Korea - Kuba 1 @1.20 ⛔
:siata: Argentyna - Tajlandia(-1.5s) 2 @1.45 ✅
???? Rafael Nadal - David Ferrer 1 @1.05 ✅
AKO @1.83
6/10
Tobet
-6j

gystlik +5 Punkty (Somersby. Dzięki za info.)
nolito +5 Punkty
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
#181 ⛔ 9j
kupon #182
???? John Isner - Alejandro Falla 1 @1.12
???? Steve Darcis - Guillaume Rufin 1 @1.45
???? Paolo Lorenzi - Nicolas Mahut 2 @1.10
???? Vesna Dolonc - Tsvetana Pironkova 2 @1.38
???? Timea Babos - Melanie Oudin 2 @1.30
AKO @3.20
9/10
Tobet

gystlik +6 Punkty (NBA.)
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
od ostatniej aktualizacji ⛔ 43.51j. jakoś ten rok dociągnę na tych statach, potem podliczę i od nowego roku już będzie porządnie to prowadzone mam nadzieję.
kupon #183
???? Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 1 @1.53 ⛔
???? Los Angeles Lakers - Charlotte Bobcats over 52 punkty w 1 Q @1.85 - zwrot
AKO @2.83
7/10 ⛔
Expekt
Toronto dosyć osłabione bo bez Lowryego i Bargnaniego. Niby ostatnie dwa mecze wygrane, ale to u siebie w Kanadzie, na wyjazdach są ciency jak sik pająka. Dla Cavaliers nie widzę lepszej okazji na przełamanie passy 3 porażek z rzędu, już ostatnio mocno powalczyli z Knicksami na wyjeździe i przegrali tylko jednym punktem, dzisiaj must win.
Lakers w głębokim poważaniu mają obronę, a póki na parkiecie najmocniejszy skład to pewnie narzucają dużo punktów, to samo tyczy się Bobcats, w pierwszej Q powinni dotrzymywać choć trochę kroku Lakersom którzy jak napisałem wyżej na obronie się praktycznie nie skupiają, a już na pewno nie będą tego robić z takim rywalem. Ostatnio Lakers w 1Q: 52 z Filą, 52 z Wizards, 68 z Knicks, 52 z Cavs(wszystko wyjazdy), 52 z Utah (które w obronie dużo lepsze od Bobcats) i 53 z OKC. Nu nic, czuję, że sobie porzucają w 1Q, z Filą która też dobrze broni wynik byłby dużo wyższy gdyby nie impotencja lekka ze strony 76ers którzy bardzo nieporadnie grali w ataku. No i jeszcze zapomniałem napisać, że linia u innych buków wynosi 53.5, tutaj Expekt lekko śpi ;)

/ bądź tu mądry jak Cavs takie coś z Craptors odwalają...

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #184
⚽ Napoli(-1) - Bologna 1 @1.90 ⛔
5/10
Expekt
amatorzy z Neapolu odrobieni z nawiązką, trzeba było zagrać ten typ jak się oglądało i widziało jakie spustoszenie sieją kontry Bolończyków.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #185

???? New York Knicks - Brooklyn Nets 1 @1.42 ✅
???? Phoenix Suns - Charlotte Bobcats(+9) 2 @1.92 ⛔
???? Toronto Raptors - Detroit Pistons 1 @1.68 ✅

AKO @4.58
6/10 ⛔
Expekt

kupon #186

???? Phoenix Suns - Charlotte Bobcats 2 @4.81 ⛔
2/10
Expekt

Phoenix Suns - Charlotte Bobcats(+9) 2 @1.92 Expekt ⛔

Wczoraj oglądałem mecz Lakersów z Bobkami i mimo tego, że Lakers od optymalnej formy są tak dalecy jak Daniel Sikorski od strzelania bramek to i tak mi drużyna Bobcats zaimponowała. Przez dłuższy czas prowadzili z drużyną z Kaliforni, mieli chyba nawet +18 by potem dać się przegonić bodajże 8 punktami, a w końcu doprowadzić do porażki tylko jednym punktem. Jak zwykle dobre zawody grał Kemba Walker, Sessions też pokazał się z dobrej strony przeciwko swoim niedawnym kolegom z zespołu. Mullens zagrał bardzo dobrą pierwszą Q, ogólnie także Bobcats bardzo dobrze wypadki na tablicach bo mieli aż 54 zbiórki czyli o 6 więcej od Lakers, co przy Howardzie jest dobrym osiągnięciem. Oglądałem także ostatni mecz Suns z Kings i tak naprawdę Suns zagrali bardzo słabo. Gdyby nie strzelecka impotencja i debilne wybory rzutów i podań w niektórych sytuacjach graczy Kings w 3 i 4Q zapewne by ten mecz przegrali. Muszę jednak pochwalić tutaj Gortata który zagrał jeden z najlepszych meczów w tym sezonie, przede wszystkim w defensywie (praktycznie całkowicie wyłączył z gry Cousinsa), zaliczył 6 bloków i ogólnie grał bardzo dobrze także w ofensywie. Myślę, że drugiego tak dobrego meczu nie zagra pod rząd i bez tego będzie bardzo ciężko Suns wygrać z Bobkami, a tym bardziej pokryć ten dość duży handicap.

New York Knicks - Brooklyn Nets 1 @1.42 Expekt ✅

Jeżeli zagra Carmelo, a jest game-time call czyli pewnie zagra to powinni tutaj łatwo wygrać Knicks. Mieli dzień odpoczynku po wpi*rdolu w meczu z Rockets (w którym Anthonego zabrakło), natomiast Brooklyn wczoraj po raz kolejny pokazał jak słabi są w drugich połowach. Kolejny raz zauważam, że Nets grają bardzo dobrze w pierwszej połowie, a potem dostają po dupach - nie wiem skąd to się bierze, czy ze słabego przygotowania kondycyjnego (wątpię) czy też po prostu z główki, ale taki jest fakt. Jeżeli podopiecznym Mike&#39;a Woodsona będą tak siedziały rzuty za trzy jak zazwyczaj we własnej hali to o wynik jestem spokojny, z resztą nawet jak nie będą siedziały to z Carmelo w składzie nie powinni mieć problemu. Jeżeli nie zagra jednak Anthony to nie grałbym tego typu.

Toronto Raptors - Detroit Pistons 1 @1.68 Expekt ✅

Sam w to nie wierzę, ale mam zamiar dziś postawić na Raptors. Wczoraj trochę po nich pojechałem, zagrałem na Cavaliers i oglądałem ten mecz i muszę stwierdzić, że nie pozostawili Cavsom złudzeń. Bardzo dobry mecz zagrał Jose Calderon i Demar Derozan, także dużo wnieśli z ławki Anderson i Johnson. Pomimo tego, że Raptors zagrali naprawdę dobrze to trzeba także powiedzieć, że Cavaliers wyraźnie im pomogli swoimi głupimi decyzjami w 3 i 4 Q. Dzisiaj grają z Detroit, drużyną która na wyjeździe jest równie tragiczna jak Toronto, oba teamy mają po dwa zwycięstwa, jednak Toronto o dwie porażki więcej, jednak Toronto u siebie to już z lekka inna drużyna, ostatnio bardzo pewnie puknęli Dallas i Houston. Paradoksalnie, Toronto grają lepiej bez Lowryego co zauważył wczoraj amerykański komentator, który słusznie stwierdził, że dużo więcej dzielą się piłką, jest więcej asyst, a co za tym idzie mniej przewidywalna gra. Do składu Pistons wraca Stuckey, który jednak nie wiadomo jak się zaprezentuje po kontuzji, z resztą to nie ma aż tak dużego znaczenia jak dla mnie. Jeżeli tylko Raptors nie odstawią jakiegoś kabaretu to powinno być zwycięstwo.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #187
???? Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder 2 @1.67
???? Portland Trailblazers - Denver Nuggets 2 @1.43
AKO @2.39
9/10
Expekt

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
#187 ⛔ 9j

kupon #188
???? Sacramento Kings - New York Knicks 1 @2.30 ✅
5/10
William Hill
+6.5j

kupon #189
???? Jack Sock - Hiroki Moriya 1 @1.54 ⛔
???? Dominik Meffert - Richard Berankis 2 @1.40 ✅
AKO @2.16
5/10
Unibet
-5j

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Statystyki za ostatni rok:
-kupony postawione: 187
-kupony wygrane: 76
-kupony przegrane: 111
-bilans -27.27j​
rok zakończony, zakończony źle, oby w następnym było lepiej.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #1
???? Kobe Bryant over 31.5 punkta @1.85 ✅
5/10
Tobet
+4.25j

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #3
???? Oklahoma City Thunder(-6) - Brooklyn Nets 1 @1.47 ⛔
???? Houston Rockets(-5.5) - New Orleans Hornets 1 @1.47 ✅
AKO @2.17
6/10
bet365
-6j
kupon #4
???? Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 1 @1.68 ✅
???? Miami Heat (-5.5) - Dallas Mavericks 1 @1.41 ✅
AKO @2.39
4/10
bet365
+5.56j

trochę poszedłem po łatwiźnie, jest jeszcze trochę fajnych betów na dzisiejszą noc, ale co za dużo to niezdrowo

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #5
???? Andreas Seppi - Bernard Tomic 2 @1.75 ✅
4/10
Pinnacle
+3j

ostatnie poczynania obu wskazują, że zwyciężyć powinien tutaj młody Kangur, widać, że traktuje ten turniej dość poważnie. Forma jest, ostatni mecz między nimi (na trawie) zakończył się zwycięstwem gracza z Antypodów, jak dzisiaj nie odpuści i zagra na stówę to jestem spokojny.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #6
???? Lukas Lacko - Richard Gasquet over 21.5 gema @1.88 ⛔
4/10
Pinnacle
-4j
no Rysiu wczoraj bardzo się męczył z Zemlją, był już nawet jedną nogą i prawym jajkiem za burtą turnieju, ale pokazał klasę w końcówce (niektórzy mogą mówić, że Zemlja spusiaczył, ale to nie do końca prawda bo Ryszard naprawdę świetne zagrania pokazał w końcówce). Lacko za to pewnie pokonał Troickiego, za co należą mu się brawa, tego spotkania jednak nie oglądałem. Rysiu chyba nie jest w pełni dyspozycji jeszcze, przede wszystkim wczoraj bardzo długo grał, czego jednak nie biorę za kluczowy argument bo to przecież dopiero początek sezonu. Za klucz biorę dobry wczorajszy wynik Lacko i chimeryczną grę Rysia, co może zaowocować straconym setem, a nawet może Lacko pokusi się o wina, zwycięzcy jednak nie typuję.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #7
???? Carmelo Anthony over 32.5 punkta @1.85 ⛔
7/10
Tobet
-7j

Carmelo uwielbia takie mecze, z silnymi przeciwnikami, wśród swojej publiczności w Madison Square Garden. Z resztą ostatnio to mu praktycznie nie robi z kim gra i gdzie i przeważnie pokrywa wszystkie linie na niego wystawione z grubym zapasem ;) wiadomo także gdzie SAS zazwyczaj ma defensywę, lubią iść na wymianę ciosów i mam nadzieję, że zobaczymy szybki mecz z dużą ilością punktów ;)

kupon #8
???? Carmelo Anthony over 30.5 punkta @1.85 ⛔
7/10
Unibet
-7j
dorzucam bo 2 punkty różnicy ;)

/// i cały plan w pi*du bo SAS dało sobie odlecieć na 20 punktów i w 4Q praktycznie Melo już nie pograł...

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #9
???? Viktoria Azarenka - Serena Williams 1 @2.75 - zwrot
3/10
Sportingbet

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #10
???? Marin Cilic - Benoit Paire over 21.5 gema @1.83 ✅
4/10
bet365
+3.32j

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
kupon #11
:siata: Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel(+1.5s) 2 @2.31 ✅
3/10
Betsafe
+3.93j
typ troszkę ryzykowny, ale prawdopodobny ;)