>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Temat na plus

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 15:40 przez byle-na-plus

Piast - Lubin over 9,5rr 

Thiem

Cracovia strzeli

ako: 2,74  2j

Szkoda tego Krakowa. Oglądałem i tą jedną powinni wcisnąć. A miała być bramka Watfordu... trudno

Bilans: -5,84

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie

Dzisiaj tak:

Lipsk - Freiburg over 9,5rr

Roma over 6,5rr

Watford - Wolverhampton over 1,5

Dortmund - Schalke over 3,5ŻK

Lechia - Legia u3,5

ako: 5,60  2j

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
cytat z dnia 27 kwietnia 2019 14:44 przez byle-na-plus

Dzisiaj tak:

Lipsk - Freiburg over 9,5rr

Roma over 6,5rr

Watford - Wolverhampton over 1,5

Dortmund - Schalke over 3,5ŻK

Lechia - Legia u3,5

ako: 5,60  2j

- 11,84

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
Piast strzeli
Dundalk strzeli

AKO: 2,19 STS

Ekipa Piasta jest według mnie niedoceniana w tej parze. Zaraz po losowaniu i wystawieniu kursów dysproporcja była jeszcze większa jednak min. to, że Piast zdołał utrzymać prawie w całości swoją kadrę zdecydowanie ją zmniejszył. To, że wybiegną dzisiaj zbliżoną 11-stką do tej która grała ze sobą cały sezon i w dobrym stylu wywalczyła "majstra" działa zdecydowanie na korzyść ekipy z Gliwic. Po stronie plusów jest też osoba trenera, dobrego fachowca, który miał dużo czasu na dobre przygotowanie drużyny do tego dwumeczu. Zdecydowanym atutem BATE na pewno jest doświadczenie na arenie międzynarodowej. Sama obecność w eliminacjach to jedno (wygranie ligi na Białorusi to żaden wyczyn) jednak to, że trafiają z tych eliminacji do grup LM bądź LE budzi szacunek. Mam jednak nadzieje, że ekipa Piasta zdoła dziś przynajmniej raz wpakować piłkę do bramki rywala. Co do Dundalk typ nie wynika z siły tej drużyny. Raczej z mojego przekonania o mierności piłki łotewskiej. Dundalk dość często przewija się w eliminacjach i jeśli maja spokojnie awansować powinni sobie zapewnić zaliczkę przed wyjazdem na Łotwę.

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
cytat z dnia 10 lipca 2019 16:20 przez byle-na-plusPiast strzeli
Dundalk strzeli

AKO: 2,19 STS

Ekipa Piasta jest według mnie niedoceniana w tej parze. Zaraz po losowaniu i wystawieniu kursów dysproporcja była jeszcze większa jednak min. to, że Piast zdołał utrzymać prawie w całości swoją kadrę zdecydowanie ją zmniejszył. To, że wybiegną dzisiaj zbliżoną 11-stką do tej która grała ze sobą cały sezon i w dobrym stylu wywalczyła "majstra" działa zdecydowanie na korzyść ekipy z Gliwic. Po stronie plusów jest też osoba trenera, dobrego fachowca, który miał dużo czasu na dobre przygotowanie drużyny do tego dwumeczu. Zdecydowanym atutem BATE na pewno jest doświadczenie na arenie międzynarodowej. Sama obecność w eliminacjach to jedno (wygranie ligi na Białorusi to żaden wyczyn) jednak to, że trafiają z tych eliminacji do grup LM bądź LE budzi szacunek. Mam jednak nadzieje, że ekipa Piasta zdoła dziś przynajmniej raz wpakować piłkę do bramki rywala. Co do Dundalk typ nie wynika z siły tej drużyny. Raczej z mojego przekonania o mierności piłki łotewskiej. Dundalk dość często przewija się w eliminacjach i jeśli maja spokojnie awansować powinni sobie zapewnić zaliczkę przed wyjazdem na Łotwę.

Piast planowo. Strzelił i wywozi cenny remis. Zawiódł Dundalk, albo nie doceniłem "mocy" łotewskiej piłki.

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie

Real Madryt - Tottenham btts
Olympiakos - Viktoria Pilzno o1,5
M. Tel Aviv strzeli