>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Temat do dyskusji

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
też jestem za tym, ale też nie można olewać sprawy braku podliczeń i pisania typu &quot;nie podliczam bilansu bo mi się nie chce&quot;.
jak już się bawimy to poważnie traktujmy tę zabawę i sprawiajmy chociaż pozory...
Poza tym jak na moje to bilans będzie miał znaczenie w przypadku równej liczby pkt więc Ted leniu do liczenia ! :p
A jak traktujemy kwestię typów nocnych ? Do dnia który się kończy czy do dnia który się zaczyna zgodnie z godzinami i kalendarzem ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
też jestem za tym, ale też nie można olewać sprawy braku podliczeń i pisania typu &quot;nie podliczam bilansu bo mi się nie chce&quot;.
jak już się bawimy to poważnie traktujmy tę zabawę i sprawiajmy chociaż pozory...
Poza tym jak na moje to bilans będzie miał znaczenie w przypadku równej liczby pkt więc Ted leniu do liczenia ! :p

A jak traktujemy kwestię typów nocnych ? Do dnia który się kończy czy do dnia który się zaczyna zgodnie z godzinami i kalendarzem ?

Może tak jak jest w uczcie :?: Doba trwa (tutaj załóżmy 3 doby) od poniedziałku 2.03 godziny 8:00 do czwartku 4.03 godziny 7:59 :?:

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Zakłady traktujemy tak, że do godz 00:00 muszą się zacząć ostatniego dnia pojedynku. (w efekcie piłka, tenis, hokej... mogą zakończyć się kilka godzin po północy)

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
A przy równej ilości punktów, bilans czy bezpośredni pojedynek decyduje o wyższej kolejności? jak ustalamy?
Co do zakładów to jak zaczyna się o 23:55 to jeszcze ok, ale jak 0:05 to już kolejny dzień.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
A przy równej ilości punktów, bilans czy bezpośredni pojedynek decyduje o wyższej kolejności? jak ustalamy?
Wydaje mi się, że o bilansach nie było mowy więc w powyższej sytuacji będzie decydował bezpośredni pojedynek.
Co do zakładów to jak zaczyna się o 23:55 to jeszcze ok, ale jak 0:05 to już kolejny dzień.
Dokładnie.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
----

:confused:
http://forum.bukmacherskie.com/f491/grupa-a-119079-6.html#post5207940

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
5. Wickmayer 2.07 Pinnacle
6. Tomljanovic + Hantuchova 2.28 ComeOn
7. Saville 2.38 William Hill✅138
8. Head-to-Head D. Domracheva/K. Makaarainen + L. Dahlmeier/G. Soukalova 2.72 Bwin
Mam pytanie, bo Wickmayer i Hantuchova rozegrają swoje spotkania dopiero jutro wieczorem, pospieszyłem się z typami, czy mam nie liczyć tych typów, czy poczekać do jutrzejszego dnia z rozliczaniem?

challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
1/4 finału
1 mecz - czwartek-piątek (12.03-13.03)
2 mecz - sobota-niedziela (14.03-15.03)
3 mecz - poniedziałek-wtorek-środa (16.03-18.03)*
Panowie może przesuniemy start fazy pucharowej chociaż na sobota-niedziela bo nawet nie wiemy jeszcze kto z kim się będzie pojedynkował.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy startujemy z 1/4 finału?
No chyba tak jak sugerowaliście będzie najlepiej, czyli od następnej rundy sobota-niedziela.. Bo teraz już jeden dzień prawie uciekł.
Może do tego czasu zrobią się tabele grup ????

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Podsumujcie grupę A i od soboty ruszamy z 1/4, terminarz przesunie się o jeden pojedynek.

challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
Mad Angel jeszcze chyba tylko my nie rozstrzygnęliśmy naszego pojedynku :razz:
Jak się umawiamy że do kiedy podajemy typy? Ja proponowałbym np. do soboty do 6:00 z racji tego, że Ty głównie grasz piłkę a ja sporty amerykańskie co ty na to i czy reszta nie ma nic przeciwko?

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
i czy reszta nie ma nic przeciwko?
Ja nie mam nic przeciwko ale w takim razie kiedy zaczniemy 1/2, od poniedziałku ?
Robson, Pestka jak uważacie ?

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Mad Angel jeszcze chyba tylko my nie rozstrzygnęliśmy naszego pojedynku :razz:
Jak się umawiamy że do kiedy podajemy typy? Ja proponowałbym np. do soboty do 6:00 z racji tego, że Ty głównie grasz piłkę a ja sporty amerykańskie co ty na to i czy reszta nie ma nic przeciwko?
spoko jeśli Ci pasuje podawać mecze z piątku z nocy to nie ma problemu ???? kolejka czwartek - piątek a 1/2 spokojnie mozna zacząć sobota - niedziela najwyżej jako rywala podać Challenger/MadAngel