ludzio13
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
To ja może tylko wyleje swoje żale nad Lumią jaką posiadam czyli 710. Jeśli komuś przez głowę przejdzie kupno tego telefonu proszę się bardzo mocno ****dalnąć w głowę xD Zaczynając od tego, że na windows phone'a nie ma żadnych popularnych aplikacji więc o snapchacie czy instagramie możecie zapomnieć. Słyszałem że są jakieś wersje beta ale to na WP 8.0 którego mój telefon nie obsługuje. Nikogo po prostu nie obchodzi WP i nic fajnego w sklepie z appkami nie znajdziecie, tylko zareklamowane od góry do dołu śmieci albo płatne nieprzydatne apki. To nic że całość śmiga sprawnie, skoro nie ma z czego korzystać. Jak tylko będę mógł przerzucam się na androida ????
Weź chłopie przestań. Masz starą wersję systemu i płaczesz. Ciesz się ze ci to jeszcze działa, bo jakbyś miał coś z androidem starszym jak 2.3.6 itp to wtedy dopiero byś płakał. Mam telefon z androidem ale wcześniej miałem lumie 920 i nigdy bym nie przeszedł na andka gdyby nie zdarzenie losowe jakie spotkało lumie i okazja do kupienia obecnego telefonu. Aplikacji większość jest dla telefonów z WP 8 i wyższym. No ale to fakt, snapchata nie ma. Zresztą po co ja pisze do osoby która w rękach nie miała WP 8 i płacze a po drugie jest gimbem bo chyba tylko gimby używają snapchata. Instagram jest a jak on nie pasuje komuś to jest świetny 6tag, no ale skąd masz to wiedzieć