>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Telefony komórkowe - prośby, propozycje, pomoc

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Postanowiłem założyć jeden temat, gdzie każdy będzie opisywał problem lub prośbę dotyczącą telefonów komórkowych.
Więc ja zacznę. Otóż nie mogę nigdzie znaleźć, która wersja miniOpery będzie chodzić w samsungu u600. Pewnie ktoś z Was ma takowy telefon i używa miniOpery.
Z góry dzięki za pomoc.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Wydaje mi się że... każda ???? tzn. jesli jest już jakas specjalna Opera dla Samsunga to oczywiście wybierz ją, wersje najnowsza ja do Nokii ściągnąłem pierwszą lepszą wersje i działa.

D 0

dominik-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nokia N95 8 Gb
W przyszłości chcialbym kupic sobie owa komórkę.Pytanie do posiadaczy....czy jesteście zadowoleni z zakupu...wasze plusy,minusy jej....Pytanie dla osób zorientowanych...jakie opinie slyszycie o N95 8 GB?? To bardzo ważne...pzdr ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja posiadam n95 zwykłą a kolega ma 8gb i według mnie bardzo niczym sie nie rozni no poza ceną. Tyle ze ma wbudowaną pamięć i troche wiekszy wyswietlacz i bateria troche dluzej trzyma niz w zwyklej n95

borewicz 0

borewicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole Lubelskie/Warszawa
mam pytanko do mających iPhone 3G w orange.
Czy orange wprowadził &quot;cos od siebie&quot; do iPhona? Mam tu na mysli branding, czyli cos takiego jak Orange Menu czesto spotykane w nokiach(taki szary pasek na ekranie ktoreko nie da sie wylączyć) lub np zmiana ikon w menu SE?
z góry dzieki za odpowiedz
pozdr