56 norek_89 Użytkownik Dołączył Styczeń 12, 2012 Posty 15 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Bydgoszcz Luty 3, 2014 #61 Mnie strasznie podobają się takie polinezyjskie tatuaże, chcę sobie zrobić coś takiego na przedramieniu takie też fajne, ale to już odwaga/koszta
Mnie strasznie podobają się takie polinezyjskie tatuaże, chcę sobie zrobić coś takiego na przedramieniu takie też fajne, ale to już odwaga/koszta
300 wer890 Użytkownik Dołączył Styczeń 9, 2007 Posty 488 Reaction score 0 Punkty 0 Luty 4, 2014 #62 @norek slabo to wyglada jak ktos nie ma umiesnionych łap.
I 0 ikser Użytkownik Dołączył Luty 5, 2014 Posty 5 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Katowice Luty 5, 2014 #63 Dokładnie. Ale jeśli ktoś ma odpowiedni wygląd to jest już lepiej. Nie wspominając już o tym, że najlepiej wygląda to na ludziach, którzy pochodzą z regionów, gdzie są one tradycją. Np. Roman z WWE, który jest Samoańczykiem.
Dokładnie. Ale jeśli ktoś ma odpowiedni wygląd to jest już lepiej. Nie wspominając już o tym, że najlepiej wygląda to na ludziach, którzy pochodzą z regionów, gdzie są one tradycją. Np. Roman z WWE, który jest Samoańczykiem.