Pojecia nie masz co grasz i na czym polegaja zaklady to po co grasz ?Halejcio linia 32.5 na under 1.80 , Zając tez linia 32.5 a na poniżej 1.65 czyli wychodzi że Halejcio lepiej tańczy. A w bezpośrednim zakładzie kto lepszy Zając - Halejcio 1.40 2.50 , ktoś może to jakoś wytlumaczyć ? Na taśmie kilkudniowej kończy mi wlaśnie Zając z Halejcio 1 i Moro z Królikowskim 1. Jak to oceniacie?
Halejcio linia 32.5 na under 1.80 , Zając tez linia 32.5 a na poniżej 1.65 czyli wychodzi że Halejcio lepiej tańczy. A w bezpośrednim zakładzie kto lepszy Zając - Halejcio 1.40 2.50 , ktoś może to jakoś wytlumaczyć ? Na taśmie kilkudniowej kończy mi wlaśnie Zając z Halejcio 1 i Moro z Królikowskim 1. Jak to oceniacie?
Spojrz tylko na siebie. Grasz cos o czym nie masz pojecia? Po co ???? Potem ludzie sie dziwia ze sa przegrancami i trzeba chronic spoleczenstwo przed hazardem...jak nie potrafisz normalnie odpisać na zwykłe pytanie bez żadnej napinki to szczerze współczuje, wyjdź na powietrze bo komputer ci szkodzi.
dzięki wielkie bukqueen za opinie , oczywiście wiedziałem że głosy o telewidzów są tak samo ważne jak opinia jurorów, tylko myślałem że Zając lepiej tańczy od Halejcio ale się widocznie myliłem![]()
Ja to rozumiem dlatego nie gram niczego all in ( nawet w sumie si nie da). Poprostu zlapalem value wg mnie. Watpie zeby dawali dychy krolikowskiemu wiec 9.9.5.5 to max jaki moze dostac i tez duzo zawyzony a i tak wejdzie. Biore pod iwage opinie tancerki ktora sama mowi ze to drewniak.
PS : KAZDA Z PAR ZATANCZY KLASYCZNY TANIEC czyli to jeszcze bardziej ulatwia typowanie bo mozna zasugerowac sie tymi parami ktore tanczyly ostatnio klasyk
tak mowili w zapowiedziZ tego co się dowiedziałem to Moro zatańczy rumbę, a to mi na klasyk nie wygląda :/ mam nadzieję, że jednak Twoje info było dobre i nie zmyliłeś tymi klasykami ...
główny dubelek gładziutkoMoro lepsza od krolikowskiego 1,60 + gruszka lepszy od siwiec 1,80 Ako 2,88 (2,53)
linie rowniez mimo ze z krolikowskim bylo niebezpiecznie...Krolikowski under 28,5 dobre bo partnerka nawet narzeka na niego no i zajac lansowana cos slabo wystrzelila i powyzej 32,5 nie powinna miec.
taśmak juz gorzej.. pavlivic wyskoczyla z dycha juz w 3 odcinku a rozenek jednak bez rewelacji i slaba szostak go przegonila 1 pkt...Moro-krolikowski 1.60 Gruszka-siwiec 1,80 Zajac-halejcio 1,55 Rozenek-szostak 1,55 10 od pavlovic albo tego nowego NIE 1,50 Ako 10,37