P
37
piotreklyon
Użytkownik
Mnie się jednak wydaje, że możemy grać co dziennie bez względu na to czy już raz wygraliśmy. W tym podstawowym regulaminie nie ma nic na ten temat. Trzeba by zapytać na czacie.
Wyniki są podawane do południa następnego dnia.O której jest losowanie każdego dnia? Albo o której podawane jest kto wygrał?
Tylko raz mozna wygrac? Czy Ci co juz wygrali nie sa brani pod uwage przy nastepnych losowaniach? ????
Ktoś pisał do supportu i mu odpisali, że może brać dalej udział w konkursie. Z tego co widać po tablicy wyników, nikt jeszcze 2 razy nie wygrał.podbijam pytanie kolegi, czy ktoś może wygrać 2 tablety, czy potem jest nie brany pod uwagę przy kolejnych losowaniach ?
Wy tu piszecie dwóch tabletach, niektórzy by chcieli przynajmniej raz wygrać... wygrał ktoś poza zaleschief i bazak? Wpłacałem na losowanie z ps4, z tabletem i zawsze nic.
Ja tam codziennie się zapisuję i codziennie wpłacam od dwóch tygodni i nic. ????
Po ogłoszeniu wczorajszego zwycięzcy teorię można uznać za obalonąZ tego co widać z tej i poprzedniej promocji, nie mogą wygrać dwie osoby z tego samego miasta, więc nie ma co na siłę wpłacać.