>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Table Tennis - tenis stołowy

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
K 168

kbak93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm ja mam inne bety na dzisiaj ale te pewniaki dzisiaj warto zagrać od krzycha nawet grubiej

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzysiu +9 Punkty (Jeśli o mnie pisałeś, dzięki za miłe słowo, a wszyscy będą zadowoleni jeżeli Dyjas wygra-powodzenia w bukmacherce i w życiu ;))
K 168

kbak93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj szło się nachapać i buki za duże kursy wystawiły 1,20 niby nic ale jak to złączy się w 7-10 meczów, ja zrobiłem selekcje i weszło mi w sumie pare meczów o kursie 27. jutro już nie będzie łatwo bo widziałem drabinke i coraz częściej underdogi wygrywają

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Jakub Dyjas gra dziś z piątą rakietą świata, obrońcą tytułu Niemcem Ovtcharovem. Bukmacherzy nie dają jemu większych szans, ponieważ kurs na Polaka wynosi 7,00, kurs na handicap +2,5 seta ,,chodzi&#39;&#39; po 2,50. Już bardziej realne. Jeszcze po głowie chodzi typ na np. over 89,5 pkt-a po 1,83, do zdobycia razem łącznie minimum 90 pkt-ów, to niech będzie np. pięć setów, w każdym zwycięzca wygrywa do 11 co razem daje łącznie 55 pkt-ów, a co za tym idzie brakuje 35 pkt-ów co na np. pięć setów możemy rozłożyć po siedem przegrany i typ wchodzi. Mecz zaczyna się o 17:30. Warto wspomnieć, że obaj zawodnicy grali ze sobą w tym roku w marcu, wówczas Dyjas przegrał 4-0. Miejmy nadzieję, że wyciągnął wnioski z tej porażki i dziś Kuba powalczy, warto obejrzeć:
https://www.youtube.com/watch?v=mHbri2e7BM4

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mistrzostwa Europy 2016
Fajny AKO damskie na początek bez zbędnych ceregieli. Dla mnie te dziewczyny to zdecydowane faworytki tyhc spotkań i nie powinno być tutaj niespodzianki.
Ekholm 1,53 od godz 14:50 ✅ 4-1
P. Solja 1,20 od godz 16:30 ✅ 4-0
Fu Yu 1,14 od godz 16:30 ✅ 4-3
AKO: 2,10 całoroczny ✅
Stawka: 8/10

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mistrzostwa Europy 2016
Tokić
1,36 od godz 19:10 ⛔ 2-4
Gauzy 1,33 od godz 20:00 ✅ 4-1
Gacina 1,40 od godz 17:30 ⛔ 3-4
AKO: 2,54 całoroczny
Stawka: 7/10
Kolejnne fajne AKO. Ponownie uważam, że wszyscy wskazani przeze mnie tenisiści przewyższają swoich przeciwników umiejętnościami. O Gacinie pisać nie potrzeba, wszyscy go znają i wiedzą jakiego kalibru zawodnikiem jest. Młody Szwed na pewno spróbuje z nim powalczyć, ale uważam, że maksymalnie zdobędzie 2 sety.
Tokić, czyli słoweński gwiazdor tej dyscypliny. Gracz jak na warunki europejskie więcej niż solidny. Jego rywal, Olah zrobił w ostatnim czasie duży postęp, ale nie na tyle, żeby z nim tutaj wygrać.
No i na dodatek Gauzy. To zdecydowanie najlepszy gracz francuski. Zagra z młodym talentem portugalskiem. Dla mnie południowiec to nie jest jakiś fenomenalny zawodnik, zdecydowanie słabszy od Francuza, który na pewno jest bardziej ograny, doświadczony i ma wyższe umiejętności.

Gardos 1,53 od godz 20:00 ✅ 4-3
Fegerl 1,66 od godz 18:20 ✅ 4-3
AKO: 2,55 całoroczny ✅
Stawka: 5/10
Jeszcze jedno AKO, z nastawieniem na austryjaków. Gardos potrafi grać z Drinkhallem, z którym jak dotąd wszystko wygrał. Wczoraj również fajnie sie pokazał i odprawił Nimeca, Mengella. Anglik groźny, często nieobliczalny, pokonywał juz zawodników z absolutnego topu, ale tutaj stawiam na Gardosa.
Pitchford juz 2-ktornie wygrywał z Fegerl&#39;em, ale to jakis czas temu. Teraz Austryjak to zdecydowanie inny gracz. Od 2 lat wszedł na pozom, ktory plasuje go w ścisłej europejskiej czołówce. Myśle, że bilans meczów po tym pojedynku ulegnie zmianie i to za sprawą Austryjaka.

voyager778 +4 Punkty (ale dziadostwo)
K 168

kbak93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem ze tweraz jest po ptakach ale mecz dyjasa byl latwy do grania np za 50 zl.
Mam pare wnioskow dalej
Nie nazwiska tylko gra.
Obecnie najlepiej sie prezentuje monteiro i ja go widze nawet w pol finale potem mi sie podoba gacina

K 168

kbak93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mysle boll a pisze gacina.
Boll na prawde swietny turniej.
Dyjas brąz mozliwy ale trafil na monteiro w szczytowej formie i tu juz rzut moneta.
Co jeszcze widze. Jeden kolega pisal ze gorak bez formy a nie widzial ligi mistrzow co jest obecnym wyznacznikiem
Moim wyznacznikiem opinii kto bedzie nr1 jest mecz Freitasa z Karlssonem.
Dla mnie przedwczesny final marzen.dwaj najlepsi zawodnicy wg mnie z Europy. Mysle ze Boll vs Monteiro/Freitas to final i Boll wygrana na zakonczenie kariery. Gra silnie i jest szybki. Swietnie sie rusza ale chyba wszedl tuning na okladzine bo gosciu jest niedozlamania psychicznie i gra mocniej niz np 2 tygodnie temu i to robi roznice a Freitas to jedyny zawodnik ktory nie zawodzi ostatnio z czolowki i ja to doceniam bo znam historie jego gry np pol roku temu gdzie go zawodnicy ze setki łamali coś jak Apolonia obecnie.
Kurs 1,72 na Freitasa bedzie idealny a jak buki sie pomyla to tym lepiej

Ovtcharov zmienil okladzine na hurricane kadrowego z chin i za duzo kombinuje oraz widac brak mocy i jakis wolny sie wydawal ostatnio.

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mistrzostwa Europy 2016
Ja się do końca z kolegą wyżej nie zgodze. Faktem jest, zresztą tak jak zauważyłeś, iż Monteiro wygląda tutaj fenomenalnie i jutro najprawdopodobniej pokona naszgo młokosa. Chciałbym sie mylić, ale tak najprawdopodobniej będzie. Jeśli chodzi o Freitasa, to w życiu się nie zgodze, że jest jednym z dwóch najlepszych w Europie, jego psychika jest tragiczna i potrafi często przegrywać wygrane spotkania. K.Karlsson to zawodnik przeciwko, któremu sie nie stawia, juz się o tym sam przekonałem...on potrafi pokonać praktycznie każdego w Europie. Dwoma najlepszym zawodnikami w Europie są obecnie Ovtcharov (pomimo słabszej ostatnio formy) oraz Samsonov. Ale patrząc na formę, to faworytem tutaj będzie Boll, który wchodzi na poziom zbliżony do poprzednich lat. W moim mienaniu albo Boll albo Białorusin wygrają tutaj wszystko.
Teraz pora na jakies typy ????
Silbereisen/WInter 1,25 od godz 10:00 ✅ 4-1
Shan/Solja 1,20 od godz 10:00 ✅ 4-3
Dodean Monteiro/Samara 1,36 od godz 10:00 ✅ 4-1
AKO: 2,04 ✅
Wszystkie spotkania to mecze deblowe kobiet. Silbereisen/WInter graja z pogromczyniami naszych zawodniczek. Dla mnie spotkanie to skonczy sie w 4 lub mx 5 setach. Rywalki Niemek pokonały wczesniej parę Grzybowska/Partyka, jednak Poli były na tym mistrzostwa absolutnie pod formą, a mimo wszystko mogły wczoraj pokonać Galic/Moret.
Shan/Solja to główne faworytki do złota na Węgrzech. Czeszki zaskoczyły w poprzedniej rundzie i pokonały bardzo silne Ekholm/Pota, ale dzisiaj to juz raczej nie wystarczy.
Ostatni typ to ciekawe starcie rosyjsko-rumuńskie. Dodea Monteiro już świętuje ze swoim mężem złoto w mikscie. Dzisiaj będzie chciała zameldować się w półfinale wraz ze swoją koleżanką, Samarą. Będzie to na pewno wyrównane i ciekawe spotkanie, ponieważ Noskova/Prokhorova to bardzo dobre deblistki, które regularnie grają rezem w turniejach, ale ich rywalki są w mojej ocenie mocniejszym duetem.
Mecz: Gionis/Wang vs Karlsson/Karlsson od godz 11:00
Typ: Karlsson/Karlsson ✅ 2-4
Kurs: 1,80
Stawka: 9/10
Pojedynek defensywno-ofensywny. Dla mnie zdecydowanie lepszym duetem są Szwedzi. Sądzę, iż ich ofensywa przełamie defensywny styl rywala. Skandynawowie potrafią grać z zawodnikami, który preferują grę obroną i czekają głównie na błędy rywali. Poza tym, na tych mistrzostwach oboje wyglądają dobrze i jestem niemal pewien, że to oni zagrają w półfinale. Dla starszego Karlssona to będzie walka o drugą strefę medalową na Węgrzech - w miksta juz srebro ma.
Teraz czas na spotkania kobiet.
Macz: Silbereisen vs Xia Lian Ni od godz 12:45
Typ: Silbereisen ✅ 4-3
Kurs: 2,00 całoroczny
Stawka: 6/10
Niemka kontra naturalizowana zawodniczka z Luksemburga. Silbereisen na razie zaskakuje pozytywnie na Węgrzech. Gra bardzo pewnie, atak jej &quot;siedzi&quot;, dobrze wyczuwa swoje rywalki, co pokazała wczoraj z Liu Jia, ktora była jedną z faworytek do strefy medalowej i wygrała bardzo pewnie 4-1. Warto wspomnieć, że było to jej pierwsze zwycięsto z Austryjaczką od 10 lat. Natomiast jej rywalka poonała wczoraj naszą Klaudię Kusińską, i gdyby nie pech Polki w 4 secie, to najprawdopodobnie ona grałaby dzisiaj z Niemką.
Na koniec mecze singlistów.
Samsonov 1,30 od godz 13:45 ⛔ 3-4
Boll 1,25 od godz 13:45 ✅ 4-3
Gauzy 1,66 od godz 13:45 ✅ 4-2
Dla mnie Boll i Samsonov spotkają sie tutaj w półfinale tych mistrzostw. Bardzo doświadczeni zawodnicy, triumfatorzy wielu prestiżowych turniejów, multimedaliści, prawdziwe legendy i wspaniali zawodnicy. Widać, że trafili tutaj z formą, szczególnie Boll, który już dawno nie był w takiej dyspozycji. Samsonov gra swoje, zresztą jak zawsze. Ich rywale nie powinni im dzisiaj zagrozić. Jesli chodzi o 3 typ, to spotkanie to będzie na pewno dużo bardziej wyrównane. Spotkają sie najlepsi tenisiści ze swoich krajów. Ja wyżej cenie umiejętności Francuza, który dla mnie jest po prostu lepszym grajkiem.
AKO: 2,70 całoroczny
Z dodatkowych spotkań fajnie wyglądają kursy na Ukrainca i kolejnego Francuza. Można spróbować na nich grać.
Lebesson 2,20 całoroczny 4/10 ✅ 4-2
Kou 1,61 całoroczny 6/10 ✅ 4-2

matkowsky +6 Punkty
arkadio481 +5 Punkty
michalbvb +2 Punkty
M 10

michalbvb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stróze
Dyjas wygrał ! Niesamowity jest ten chłopak.
Wiecie może jaki był kurs na niego dzisiaj ?
Już wczoraj żałowałem że na niego nie postawiłem ????

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mistrzostwa Europy 2016
Solja
1,44 od godz 19:15
Samara 1,44 od godz 19:15
AKO: 2,08 całoroczny
Fajny dubel singlistek z meczów ćwierćfinałowych. Obie zawodniczki to zdecydowane farowytki tych potyczek. Solja u szczytu formy to najlepsza zawodniczka z Europy. Zagra z Fu Yu, która już 2 razy cudem odrabiała straty w meczach z Matelovą oraz Potą. W podobnym przypadku ta sztuka na pewno nie uda sie z leworęczną Niemką, Solją.
Samara, czyli najlepsza z rumuńskich zawodniczek podejmi tutaj rewelację tych mistrzostw, czyli Niemke, Silbereisen. Wątpię, aby i tym razem udało się sprawić kolejną niespodziankę.

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Swedish Open 2016
Mattias Karlsson 1,22 od godz 18:40 ✅ 4-0
Jonathan Groth 1,20 od godz 18:40 ✅ 4-0
Chien-An Chen 1,40 od godz 19:30 ✅ 4-2
Tiago Apolonia 1,44 od godz 19:30 ⛔ 1-4
Yuya Oshima 1,22 od godz 19:30 ✅ 4-1
AKO: 3,62 całoroczny
Stawka: 6/10

Kenta Matsudaira 1,53 od godz 19:30 ✅ 4-1
Benedikt Duda 1,66 od godz 19:30 ✅ 4-3
AKO: 2,55 całoroczny ✅

thomasfly +1 Punkty
mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Swedish Open 2016
Deble kobiet:
Hayata/Kato
1,27 od godz 20:15 ✅ 3-0
Hashimoto/Sato 1,40 od godz 20:15 ✅ 3-1
Jeon J./Yang H 1,30 od godz 20:15 ✅ 3-1
AKO: 2,31 STS ✅
Stawka: 7/10

mateo5555 1K

mateo5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Swedish Open 2016
Deble kobiet:

Lin Y./Zeng J. 1,90
od godz 10:00
Jeon J./Yang H. 1,50 od godz 10:00
AKO: 2,85 STS
Dwa fajne spotkania debla do zagrania. W moim odczuciu para Jeon/Yang to zdecydowanie wyższa półka, regularnie grają ze sobą i często osiągaja bardz odbre rezultaty. Złozony na ten turniej dueat rywalek nie powinien sprawić kłopotu.
Drugie spotkanie i jego kursy to jakies nieporozumienie. Wprawdzie Ekholm/Pota, to patrząc na nazwiska mocne zestawienie, ale jak pokazały wcześniejsze turnieje dużo lepiej radzą sobie w singlu niż w deblu. Natomiast Singapurki często grają razem, dużo trenują i tutaj są na pewno faworytkami do wygranej.

Deble panów:
Franziska/Groth 1,57 od godz 10:40
Morizono/Oshima 1,50 od godz 10:40
AKO: 2,36 STS