>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

taśmy piłkarskie:)

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Zuzanna lubi je tylko jesienią&quot;, a mamy wiosnę ???? , oby Ci weszło!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szalona taśma ????

Jak wejdzie to wracam do gry:p

BEL-ISR @ 1 (1,40)✅
BUL-AZE @ 1 (1,62)
CYP-BIH @ 2 (1,85)

NED-CZE @ 1 + BTS-TAK (3,50)⛔
MLT-CRO (EH1:0) @ 2 (1,39)⛔
TUR-ISL @ 1 (1,55)✅
ITA-NOR @ DNB 1 (1,35)✅

stawka: 20zł
EWK: 854zł

edit: Zagrałem tak w realu, że CRO wygra i nie straci gola, ale i tak NED uwalili mi kupon, więc na jedno wychodzi. Ależ to są partacze. Przegrać w meczu o wszystko ze skacowanymi czeskimi rezerwowymi i to u siebie. Szacun!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda że nie mam czasu, bo lubiłem tu pomarudzić. Może teraz się uda wrócić, ale nic nie obiecuję. Skuteczność typów (bo prywatnie gram nadal) ciągle powyżej 85%, ale nie mam kiedy tego zamieścić.

Pozdrawiam wszystkich zaglądających i sorka, że nie jestem konsekwentny w pisaniu ????

PS. Mam tylko pytanie do fanatyków angielskich klubów w europejskich pucharach: ile wygraliście w tym sezonie? (piję oczywiście do ożywionej wakacyjnej dyskusji na forum). Pozdro! I oczywiście bez spiny ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MAM CHWILĘ TO NAPISZĘ:p
[nie liczyłem tego, zrobię to teraz; wszystko za stówkę; nawet głupoty wchodzą w grę, tak od szablonu: na Angoli lub przeciwko nim; najwyższe możliwe kursy wg np. BET365; wygrane kwoty &quot;na czysto&quot;]
SYMPATYCY BPL vs. SCEPTYCY BPL
MU - Brugge +40zł (na czysto)
Brugge - MU +80zł
MC - Juve +375zł
PSV - MU +240zł
Dinamo Z. - Arsenal +450zł
Chelsea - Maccabi +25zł
Porto - Chelsea +110zł
Gladbach - MC +70zł
MU - Wolfsburg +73zł
-----------------------
WHU - Birkirkara +8zł
Birkirkara - WHU +1600zł
WHU - Astra ---
So&#39;ton - Vitesse +33zł
Astra - WHU +125zł
Vitesse - So&#39;ton +110zł
So&#39;ton - Midtylland ---
Midtylland - So&#39;ton +230zł
L&#39;pool - Sion ---
Monaco - Spurs ---
Podsumujmy:
Grając bez pomyślunku na Angoli mamy: -1481zł⛔⛔⛔ (remis to strata stówki, oczywiście w obu przypadkach)
Grając bez pomyślunku przeciw Angolom mamy: +3130zł✅✅✅ (remis to strata stówki, oczywiście w obu przypadkach)
Ja nie stwierdzam tym samym, żeby nie kochać sobie tych rozgrywek, ale - jak to mówią - miłość jest ślepa i w bukmacherce na pewno nie pomaga. Tylko tyle i aż tyle!!! Pozdrawiam ????
A to, że ta liga jest przepłacona jest bardziej niż pewne. Może na EURO pomoże nabytek spośród imigrantów, ale angielski futbol de facto już od dawna nie istnieje.
53 mln ludzi i jeden solidny bramkarz, a w wiosce pod Poznaniem jest takich dziesięciu (mówię o Szamotułach). Gdzie tu rozwój, gdzie postęp? To jest niestety CYRK albo - jak kto woli - HARLEM GLOBETROTTERS.
Zakładam się o każde pieniądze, że w ciągu najbliższych 10-u lat BPL &quot;spuchnie&quot;, obniży loty (niezależnie ilu muslimów tam jeszcze zainwestuje; chyba że nastąpią radykalne zmiany w systemie), prześcignie ich rachityczna liga włoska (nawet ze stuletnimi dorobkiewiczami-debilami trzymającymi się koryta we władzach związku) i zrobi się niespodziewane WOOOW: jak to się stało? Przecież jesteśmy najfajniejsi? Otóż BPL psuje futbol jak na razie, a transfery NO NAME&#39;ÓW za 30-40 mln ojro to kolejny gwóźdź do trumny.
Poczekam ze słowami: &quot;a nie mówiłem&quot;. Pozdro!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
AŻ SOBIE COŚ NAPISZĘ... ????
Rzadko tu zaglądam, ale tym razem stwierdziłem, że dam coś od siebie ????
Tematem będzie RL9 ????
Wkrótce rozstrzygnięty zostanie plebiscyt pod nazwą &quot;Złota Piłka&quot;. Przy tej okazji kilka moich przemyśleń oraz liczb.
Utarło się, że to gracze ofensywni brylują w takich konkursach (co mnie nie dziwi, choć czasem żal mi takiego Gigi Buffona, Neuera czy innych). W końcu to gole są solą piłki.
Duopol LM10 &amp; CR7 może zacząć się martwić i oglądać przez ramię. Oto wyrósł konkurent - RL9! Król strzelców Bundesligi, król eliminacji ME, wielokrotny mistrz Niemiec itd.
Ktoś powie, że to &quot;tylko&quot; Bundesliga. Tak, raptem liga mistrzów świata, druga (przed BPL) liga Europy (a więc i świata), liga która 17 razy miała swojego przedstawiciela w finale najważniejszych klubowych rozgrywek globu itd.
Ktoś inny zauważy, że &quot;Lewy&quot; ma łatwo, bo gra w krajowym potentacie. Zapewne zawodnicy Betisu, Eibar i reszty iberyjskich &quot;potęg&quot; nie powiedzą tego o Leo i Crisie (ironia). Ja różnic wielkich między statusem La Ligi i Bundesligi nie widzę. Tak więc do rzeczy.
Najistotniejsze w grach zespołowych powinny być sukcesy drużynowe. To z obowiązku napiszmy:
- Leo - Puchar Ligi Mistrzów, mistrzostwo Hiszpanii, Puchar Króla, wicemistrzostwo Ameryki Południowej
- CR7 - awans na EURO 2016
- Lewy - mistrzostwo Niemiec, Superpuchar Niemiec, awans na EURO 2016
Czyli Cristiano ma o czym myśleć.
Ale doskonale wiemy, że magia liczb związana ze statystykami indywidualnymi i rekordy śrubowane ostatnimi laty przez dwóch Latynosów mogą w sezonie niemundialowym przeważyć szalę. I oto:
[gole we wszystkich rozgrywkach klubowych i reprezentacyjnych (bez sparingów klubowych)]
CR7 - 45
LM10 - 45
RL9 - 43
Robi się ciekawie ????
A teraz bramki w tym roku kalendarzowym bez wliczania &quot;jedenastek&quot;:
RL9 - 42
LM10 - 37
CR9 - 37
Dziękuję. Dobranoc ????
PS. Aha, pozdrawiam wszystkich, którzy zareagowali na mój powrót. Dziękuję bardzo!!!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lars19 +4 Punkty
plackowski +1 Punkty
juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam mega satysfakcję. Obserwowałem wyniki (czasem udało się obejrzeć mecz w PP) Znicza. Kumple oczywiście marudzili, a było to lat temu wiele. Ja im mówię, spójrzcie na tą chudzinkę w ataku... Minęło niewiele czasu i mówię, włączcie głąby tą (choć powinno się mówić &quot;tę&quot;) Ekstraklasę, ten chłopak jest niesamowity. Reakcja ta sama ???? Daj żyć, nie będę oglądał tego g...
Znów zleciało kilkadziesiąt miesięcy i... - Spójrzcie, przebił się do składu BVB i dziś zagra!!! Reakcja: no i co z tego, jak zwykle nic, jeszcze [żeby nie cytować wprost] będzie lipa.
I gość znów odpala. W kolejnym sezonie jeszcze lepiej, a w następnym mega dobrze.
Mówię znajomym, to jest V.I.P. !!!
- Poszedł do Bayernu, to już po nim ????
Wiadomo co było dalej.
Aaa, zapomniałbym; ważny wątek: nie strzela dla Polski, woli strzelać dla Niemców, pewnie mu więcej płacą (ręce opadają, nikt kto grał w piłkę na poważnie czegoś takiego nie powie, ale idiotów nie brak). Jeszcze lepszy argument: sprzedał nasz kraj i woli reprezentować Niemcy (mówię serio, wielu ludzi myślało, że ON zmienił &quot;front&quot;). Marudzili, psioczyli, oceniali...!!!
Teraz jest na szczycie, ale są &quot;zwolnienia z wuefu&quot;, które mają swe wyrobione opinie...
PS. 7 lat temu mówiłem, że to GOŚĆ, 5 lat temu oglądałem jego pierwsze nieudolne minuty w Bundeslidze, 3 lata temu mówiłem, że zawita do Realu, zostanie gwiazdą. królem strzelów (jeśli CR7 odejdzie; przy nim nikt nie odpali na dobre - jestem ciekaw biografii Bale&#39;a i Benzemy po zakończeniu kariery; oni się go wręcz boją) i powalczy o Złotą Piłkę...
PS 2. Już teraz mogę napisać : a nie mówiłem ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A powyższy tekst jeszcze 10 lat temu leżałby w regale &quot;słabe sajens fikszyn&quot; ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
DZISIAJ SAMI FANATYCY, do jakiegoś większego potknięcia ???? Wielcy kibice, wielcy znawcy, wielcy patrioci; gnoić takiego gościa za to, że reszta złamasów nie umie prosto kopnąć [chętnym rozpiszę, to było lakoniczne stwierdzenie]. Ku... z taką mentalnością równania w dół nie dziwota, że były 123 lata zaborów. Sk.................... rzętnie wykorzystamy okazję podczas EURO