>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szwecja - SHL | Finlandia - SM-Liiga | Norwegia - GET-Ligaen |Dania Metal Ligaen 2018/2019

Status
Zamknięty.
mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak wy ale ja dzis w finskiej widze taką niespodzianke
HIFK - Assat
Ekipa ze stolicy w lekkim dołku jezeli mozna tak powiedzieć, natomiast Asy zaczynaja grac skuteczny hokej i z ich obozu mozna wyczytac ze obowizkowo trzeba sie wydostac z tego dna w którym sa, jakosc po stronie Helsinek ale czy to dzis wystarczy
Assat z x kurs 2,46 fortuna ✅✅✅ wynik 2-3

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rasijskij +3 Punkty
lesieek +5 Punkty (gitara!)
kibic-zwierze +4 Punkty (Zaorane !!!!!)
suomi 2K

suomi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sandomierz
Nie wiem jak wy ale ja dzis w finskiej widze taką niespodzianke
HIFK - Assat
Ekipa ze stolicy w lekkim dołku jezeli mozna tak powiedzieć, natomiast Asy zaczynaja grac skuteczny hokej i z ich obozu mozna wyczytac ze obowizkowo trzeba sie wydostac z tego dna w którym sa, jakosc po stronie Helsinek ale czy to dzis wystarczy
Assat z x kurs 2,46 fortuna
Trudno powiedzieć co tu się może stać. Mi po głowie chodzą dwie możliwości. Gładka wygrana ekipy ze stolicy, albo zacięta walka na końcu której łapka w górze po stronie Asów. Typy trochę na zasadzie rzutu monetą, ale w tym meczu może być wszystko. Jednak też szedłbym w tym kierunku co kolega Mark. Gra Asów wcale nie jest taka zła, jak ich miejsce w tabeli, a IFK cóż....tu zawsze oczekiwania i ambicje są ogromne, a z wykonaniem trochę gorzej. Mnie IFK nie przekonuje w tym sezonie.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Graty Panowie za typ na Assat w dniu dzisiejszym.
Co powiecie żeby pograć na jutro takie cos:
JyP - Saipa
Typ: 2 dogr + karne kurs: 2.20 ⛔
Gospodarze dziś ponieśli porażkę z Hameenlina. Ogólnie w ostatnim czasie zbyt dobrze im nie idzie. Trochę zastanawiają mnie kursy na gości. Według mnie są zdecydowanie w lepszej formie i takie kursiwo trzeba brac. Na korzysc JyP przemawia tylko własny teren. Kurs jak najbardziej wart pogranicza.
Wynik: 4:3

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
dzis taki dubel
Tappara - Ilves
Rysie bardzo mocne w tym sezonie, ale Tappara juz sie pozbierała po słabszym początku i powoli wychodzi z dołka , wiadomo derby to derby, oststnie Tappara wtopiła , czas na rewanż
Tappara z x kurs 1,45✅✅
Vaasa Sports - Kookoo
Vaasa złapała ostatnio bardzo dobrą forme, bardzo dobre mecze z Karpat i z Turku i mysle ze nie daja sie ograc gościom w regulaminowym czasie, którzy tez ostatnio dobrze sobie radzą
Vaasa z x kurs 1,4✅✅
ako 2,03 fortuna✅✅✅
I jeszcze niespodzianka
HIFK-Lukko
mysle ze gospodarze jeszcze sie nie odmaleźli , ostatnio przegrana z Assat. Skład i potencjał Lukko oceniam wyzej wiec stawiam na wygrana gosci ale tutaj typ
Lukko z x kurs 1,88 fortuna✅✅✅
EDIT: Wszystko na mecz weszło

rasijskij +4 Punkty
lesieek +5 Punkty (git)
kibic-zwierze +4 Punkty (Petarda !)
jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Tym razem spróbuje inaczej
Rogle - Mora
Typ: 1/+4.5 Kurs: 2.65 ✅
No cóż zwycięzca jak dla mnie może być tylko jeden.Mora to ogólnie jest jedna wielka porażka. Dostają ostre bęcki od każdego.Dodatkowo z Rogle mierzyli się jakis czas temu na własnym lodowisku i ulegli 3:1 więc i tym razem nie spodziewam się innego wyniku.Kwestią niewiadomą pozostaje liczba goli.Mam nadzieje,że Mora utrzyma tendencje i te 5 bramek w meczu padnie.Jak dla mnie kurs wart gry
Wynik: 4:1

rasijskij +4 Punkty
S 7

stiflerrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Tym razem spróbuje inaczej
Rogle - Mora
Typ: 1/+4.5 Kurs: 2.65
No cóż zwycięzca jak dla mnie może być tylko jeden.Mora to ogólnie jest jedna wielka porażka. Dostają ostre bęcki od każdego.Dodatkowo z Rogle mierzyli się jakis czas temu na własnym lodowisku i ulegli 3:1 więc i tym razem nie spodziewam się innego wyniku.Kwestią niewiadomą pozostaje liczba goli.Mam nadzieje,że Mora utrzyma tendencje i te 5 bramek w meczu padnie.Jak dla mnie kurs wart gry
Wynik:
Zwycięstwo gospodarzy warto grać grubiej?

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Mecze niedługo wiec wrzucam przemyslane typy
Rogle-Mora✅✅
Skeleftea-HV71✅✅
Linkoping-Orebro✅✅
Wszystkie typy gospodarze z x kurs ako 2.1 fortuna✅✅✅

rasijskij +4 Punkty
suomi 2K

suomi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sandomierz
Mecze niedługo wiec wrzucam przemyslane typy
Rogle-Mora
Skeleftea-HV71
Linkoping-Orebro
Wszystkie typy gospodarze z x kurs ako 2.1 fortuna
A dla lubiących większe ryzyko pozycje jeden i dwa można zagrać wersje 1 w 60&#39;
Też mi sie Vaxjo dziś widzi, ale nie bardzo potrafię napisać czemu ????

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze takie fińskiego dubla zagram
Lukko Rauma – Pelikans Lahti (3-2) po karnych
Mimo ze jest miedzy tymi zespołami roznica w tabeli to patrząc na składy wg mnie nie ma tej różnicy , Pelikany w delegacji graja roznie Lukko po słabym początku zaczyna zdobywać punkty i mysle ze dziś stać ich na to.

Lukko z x kurs 1,5✅✅

Saipa Lappenranta – Jukurit (3-2)

To ze Saipa mocna u siebie to niejeden faworyt się o tym przekonał, mysle ze Jukurit jakkolwiek jest goźny i trochę nieprzewidywalny to wyjedzie na tarczy z Lappenranta.

Saipa win ml kurs 1,47✅✅

Ako 2,21 fortuna✅✅✅
EDIT: Chociaż tu plus bo w Rosji dzis minus

rasijskij +4 Punkty
mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
ja jeszcze zagladam dzis do SHL
Vaxio Lakers-Djurgarden Sztokholm (4-3) po dogrywce - Co za ofiary , wypusciły z rąk wygrany mecz
Mistrz powoli wraca na własciwe tory, forma zwyzkuje a moze po prostu trzeba było tyle czasu by maszynka zafunkcjonowała, bo personalnie to bardzo mocny team, Stołeczni w tym sezonie tez bardzo dobrze sie prezentuja, jednak wydaje sie ze trafili na lekki dołek, ja spodziewam sie zwyciestwa mistrza
Vaxio 60&#39; kurs 2,14⛔⛔
Vaxio ml kurs 1,67✅✅
fortuna

rasijskij +4 Punkty
suomi 2K

suomi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sandomierz
ja jeszcze zagladam dzis do SHL
Vaxio Lakers-Djurgarden Sztokholm
Mistrz powoli wraca na własciwe tory, forma zwyzkuje a moze po prostu trzeba było tyle czasu by maszynka zafunkcjonowała, bo personalnie to bardzo mocny team, Stołeczni w tym sezonie tez bardzo dobrze sie prezentuja, jednak spodiewam sie zwyciestwa mistrza
Vaxio 60&#39; kurs 2,14
Vaxio ml kurs 1,67
fortuna
Ja tylko dodam, że liczę na świetny występ przednich formacji Vaxjo i dobrą postawę Fastha. Jeśli te dwa warunki zostaną spełnione, to Lakers wygrają ten mecz.
Już poszło na kupon ( ML )

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
A co powiecie Panowie o Malmo ? 2 dni temu grali w CL rewanż, w zasadzie meczyk rozstrzygnięty. Malmo wygrało 0-1, oddając 16 strzałów w całym spotkaniu ! Mora ostatnie miejsce w lidze, chyba niewiele powodów do zadowolenia z ich gry, a kurs na Malmo to aż 2.2

jozzy22 +13 Punkty (Uf nerwowo bylo ale siedzi. Dzieki)
mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
A co powiecie Panowie o Malmo ? 2 dni temu grali w CL rewanż, w zasadzie meczyk rozstrzygnięty. Malmo wygrało 0-1, oddając 16 strzałów w całym spotkaniu ! Mora ostatnie miejsce w lidze, chyba niewiele powodów do zadowolenia z ich gry, a kurs na Malmo to aż 2.2
Jezeli chodzi o mnie to nie ruszam w tej kolejce zespołów które grały w LM, a napewno nie gram w ich kierunku, bo zespoły te przygotowywały sie do tej edycji i róznie moze byc a jezeli juz to delikatnie przeciwko bym grał.
Bo takie Malme mimo oddania tylko 16 strzałów, wykonało morderczą prace w obronie, bo Bern cały czas wisiało w ich tercji i mnóstwo siły i energi włozyli w ten mecz broniac tego co ugrali u siebie, co wiecej w tej kolejce moze to sie odbic czkawką, ale tez nie musi, kursy na rywali słodkie wiec czemu nie spróbować

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dziś kilejny raz uderzam w Liige
HPK - Saipa
Pomarańczowi po przerwie dobrze sie prezentują , fajna młodzież, Saipa na wyjazdach mimo wszystko gorzej niz u siebie, wyzej stawiam druzyne HPK
HPK win ml kurs 1,42✅✅
Lukko - Assat
Potencjal Lukko Rauma dla mnie jest wiekszy niz gosci, chociaz to ze oni sa na dnie tez mnie zastanawia bo patrzac na kadre zespołu to w Liiga jest kilka slabszych ekip, obie ostatnio zaczynaka grac lepiej i mysle ze poprawia swoje pozycje, własna hala i doping kibiców+dobra forma z potencjałem sprawiaja ze ide w sprone gospodarzy
Lukko win ml kurs 1,45⛔⛔
ako 2,06 fortuna⛔⛔⛔

suomi 2K

suomi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sandomierz
Lukko - Assat
Potencjal Lukko Rauma dla mnie jest wiekszy niz gosci, chociaz to ze oni sa na dnie tez mnie zastanawia bo patrzac na kadre zespołu to w Liiga jest kilka slabszych ekip, obie ostatnio zaczynaka grac lepiej i mysle ze poprawia swoje pozycje, własna hala i doping kibiców+dobra forma z potencjałem sprawiaja ze ide w sprone gospodarzy
Lukko win ml kurs 1,45
ako 2,06 fortuna
A ja tak trochę na przekór logice poszedłbym w stronę Asów. Pamiętasz, jak pare.....dni temu pisaliśmy i powiedziałeś, że tam jest mobilizacja do tego, żeby wydostać się na ligowego dnia. Myślę, że dziś jest jakaś szansa na punkty. Chyba, że Nyman załatwi Asy :p
Sezon w przypadku paru zawodników jest rozczarowujący, ale jest w tej drużynie wartość dodatnia Taimi, Salminen, czy Lahteenmaki. Największy minus to postawa Killinena, ale prospekt Huraganów nie dostaje wielu minut. Ilość zagranych meczów chyba 1-cyfrowa. Chyba, że był jakiś uraz po drodze ( nie śledziłem )

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
A ja tak trochę na przekór logice poszedłbym w stronę Asów. Pamiętasz, jak pare.....dni temu pisaliśmy i powiedziałeś, że tam jest mobilizacja do tego, żeby wydostać się na ligowego dnia. Myślę, że dziś jest jakaś szansa na punkty. Chyba, że Nyman załatwi Asy :p
Sezon w przypadku paru zawodników jest rozczarowujący, ale jest w tej drużynie wartość dodatnia Taimi, Salminen, czy Lahteenmaki. Największy minus to postawa Killinena, ale prospekt Huraganów nie dostaje wielu minut. Ilość zagranych meczów chyba 1-cyfrowa. Chyba, że był jakiś uraz po drodze ( nie śledziłem )
Zgadza sie to prawda, mobilizacja jest ale Lukko tez jest w dole i musza zaczac grać, spodziewam sie wyrownanego spotkania wyniku na styku góra jedną bramke przewagi.
Jezeli maiłbym szukać gdzieś tutaj niespodzianki to w meczu Kalpa-Vaasa. Goscie z dobrym atakiem ale do poprawy obrona i jak to zazdziala to mogą wygrać w Kuopio

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Na dziś jeszcze jeden meczyk
Timra - Rogle
Typ: 2 dogr+karne Kurs: 1.65 ⛔
Cóż Rogle jakoś te swoje ostatnie mecze przepycha.Forma jest szczęście również dopisuje tak więc licze,że i dziś dadzą rade rywalom.
Timra to typowy outsider ligi.W tym sezonie 2 mecze i póki co 1:1 alem teraz akurat obie ekipy są w dmiennych formach.Timra zdołała tylko pokonać najsłabszą Morę,a Rogle gra całkiem szczęśliwie i odnąszą zwycięstwa.Liczę,że dziś również dadzą rade.
Wynik:
e: fart Rogle się skonczyl

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
HIFK Helsinki - Karpat Oulu(2-5)
Dzis nie bedzie radosnego hokeja w wykonaniu mistrza w bramce stanie Vehvilainen i w obronie sie przyłoży, licze na rewanż .
Karpat 60&#39; kurs 2,01( bardzo spadł od wczoraj, zaczynali od 2,4✅✅
Karpat win ml kurs 1,6✅✅

Jakos tak mi chodzi po głowie niespodzianka w Tamperre i tutaj
Kalpa z x kurs 1,97✅✅( 0-3)
Sorki ze suchar ale brak czasu
Djurgardem (4-1)✅✅
Malme (1-1)✅✅
Vaxio (4-2)✅✅
wszystkie z x ako 2,36✅✅✅
kursy z fortuny

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Saipa Lappenranta - Kookoo (3-1)
Saipa w ostatnim meczu łomot od pomarańczowych, którzy trzeba to powiedziec sa na fali, ale własna hala to juz inna bajka , tutaj sa groźni , jest doping i mówiac krótko idzie im dobrze nawet z lepszymi od siebie, Kookoo tez sobie ostatnio nieźle poczynało ale niestyty tam jest teraz szpital a w sobote na domiar złego w Lahti stracili swojego najlepszego strzelca i punktujacego. Dzis wg mnie bedzie trudno o punkty dla nich w Lappenranta, stawiam na gospodarzy.
Saipa 60&#39; kurs 1,9✅✅
Saipa win ml kurs 1,54✅✅
fortuna

Status
Zamknięty.