>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szukam buka który...

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Szukam buka u którego możliwe jest takie coś:

Wpłacam przez MoneyBookers i jak już troche pogram to bez problemu wypłacam na konto bankowe. I to bez wcześniejszej wpłaty kontem bankowym. Jest taki buk?

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno unibet, sportingbet, betgun. Zreszta chyba wszystkie.
Wplacasz bankiem a wyplacasz moneybookers chyba nie.. ????

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Więcej czytaj a mniej pisz. A najlepiej wogóle nie pisz jak masz pisać pierdoły. Ani sportingbet ani unibet ani betgun nie zezwala na takie coś. A pozatym wpłacam przez MB a wypłacam bankiem więc zacznij czytać!

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Betgun na 100% to umozliwia bo juz tak robilem. A poza nim na pewno Interwetten.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Więcej czytaj a mniej pisz. A najlepiej wogóle nie pisz jak masz pisać pierdoły. Ani sportingbet ani unibet ani betgun nie zezwala na takie coś. A pozatym wpłacam przez MB a wypłacam bankiem więc zacznij czytać!

Jestes debilem i sie nie ma co denerowac.
Napisałeś jezlei wplace przez moneybookers to czy moge wyplacic na konto bankowe. To ci jełopie napisałem gdzie mozna. Nie umiesz czytac i masz problem z glowa to nei moja wina. Ja tu pomagam a ten jeszcze ale ma.

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Już idzie skarga za to PW co mi wysłałeś. Następnym razem milcz jak do mnie mówisz. Aha i jeszcze jedno - Twoja stara miesza bigos kolanami :spokodfhgfh: Dzięki wszystkim za pomoc, temat do usunięcia.