>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szkocja 2016/2017

Status
Zamknięty.
psychosocial 8,2K

psychosocial

Ekspert - Irlandzka Pilka
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Łódź
Kto więcej zdobędzie RR?
Celtic
1.83
Bety365

Dla obu drużyn, jest to bardzo ważny mecz, bo przyjezdni (Celtic) mogą już dziś zapewnić sobie mistrzostwo i zapewne tak się stanie.
O jakim zapewnieniu mistrzostwa piszesz po 9 kolejkach ligowych Celticu ? Nie rozumiem. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to Aberdeen strzeli gola za 1,52. Jakieś nieporozumienie gdzie porównywalnym typem na ten kurs jest zwycięstwo gości.
Pzdr/Psycho

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Tak, a co w tym dziwnego? Mają 7 punktów przewagi, jeśli dziś wygrają ich przewaga wyniesie 10 + zaległy mecz i może zrobić się 13. Wiem, wiem, nie musi tak być, ale jest to wielce prawdopodobne.
Pozdrawiam.

candida 45

candida

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dla obu drużyn, jest to bardzo ważny mecz, bo przyjezdni (Celtic) mogą już dziś zapewnić sobie mistrzostwo i zapewne tak się stanie.
Typ popieram, Celtic mocniejszy i w gazie, ale mistrzostwo w październiku? To jakiś skrót myślowy? ????

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Szkocja Puchar Ligi
Godz: 20:45
Spotkanie Celtic-Hamilton
Typ: celtic wygra dokładnie 2 golami 1 połowe
Kurs 4.20
Buk : Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Ligi Szkockiej w którym ekipa Celticu na swoim boisku podejmowała będzie drużynę Hamiltonu. Gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sedziego są zdecydowanym faworytem do zwycięstwa i przejścia dalej w tej rywalizacji, Celtic na swoim stadionie przegrywa niezwykle rzadko w rodzimej Lidze w tym sezonie zagrał 5 spotkań , wszystkie zwyciężył ich bilans bramkowy to 21 do 3, co daje średnio 4 bramki na spotkanie , na wyjazdach natomiast w 9 kolejkach Celtic ugrał aż 25 ligowych punktów zanotował 8 wygranych oraz remis bilans bramkowy to 23:9, do czego dążę pisząc te statystyki ano do tego iż na chwilę obecną w lidze szkockiej nie ma drużyny , która była by w stanie powalczyć z zespołem z Glasgow o tytuł mistrza , gospodarze mają w tym momencie 8 punktów przewagi i 3 spotkania rozegrane mniej od drużyny Glasgow Rangers, które dopiero moim zdaniem za klika lat nawiążę walkę z Celtikiem, Hamilton natomiast jest mistrzem remisów , 16 rozegranych spotkań 2 zwycięstwa 4 porażki oraz aż 10 podziałów punktów, według mnie jednak tutaj faworytem jest gospodarz , tym bardziej iż goście mają strasznie słaby bilans z zespołem gospodarzy , do tej pory na stadionie Celticu ekipy spotykały się 8-krotnie , gospodarze wygrali aż 7 razy i raz jakimś cudem przegrali na swoim stadionie, Bilans bramkowy to : 27 do 3, tutaj nie mam wątpliwości iż gospodarze wygrają wysoko i mam tylko nadzieje iż nie zagrają asekuracyjnie.

kreatywnie 1,6K

kreatywnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rangers - Inverness
Typ: Rangers -1ah
Kurs: 1.70
Bet365

Inverness zajmują przedostatnią pozycję w lidze. Nie wygrali od 7 spotkań. Na ten mecz borykają się z problemami w formacji obronnej.
Z drugiej strony zespół Rangers, który jest w bardzo dobrej formie. Na własnym stadionie są niepokonani. Wygrali 4 ostatnie spotkania, tracąc przy tym zaledwie jedną bramkę. Drużyna wystąpi w pełnym składzie.
Podsumowując gospodarze są zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu.

1:0 FT.

Zwrot

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Szkocja
Godz: 13:30
Spotkanie Rangers-Inverness
Typ: Rangers wygra dokładnie 2 bramkami
Kurs 4.40
Buk Unibet
Analiza: Na jutro moim typem dnia będzie rywalizacja ekip Rangers zajmującego na chwilę obecną 2 pozycję w ligowej klasyfikacji z zespołem Inverness, który jest na miejscu 11. Gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sędziego są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów na swoim stadionie, Rangers na swoim boisku w dotychczasowych 9 spotkaniach wygrało 6 razy i zanotowało 3 podziały punktów Bilans bramkowy to 14:4 na ich korzyść , goście natomiast pod względem spotkań wyjazdowych zajmują ostatnią pozycję w tabeli i na swoim koncie zgromadzili zaledwie 6 ligowych punktów w 9 rozegranych spotkaniach. Nie ma żadnej wątpliwości , która ekipa powinna w tym spotkaniu poprowadzić grę a co za tym idzie stworzyć sobie znacznie więcej sytuacji do zdobycia bramki , myślę że tak w pierwszej połowie oraz po 90 minutach tej rywalizacji to gospodarze będą na prowadzeniu, stawiam na dokładny wynik 1:0 do przerwy oraz 2:0 po ostatnim gwizdku sędziego , myślę że goście , którzy mają problem ze zdobywaniem bramek w spotkaniach wyjazdowych również w tym przypadku nie będą w stanie strzelić bramki.

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja - Premiership
Data: 28.12.2016
Spotkanie: Inverness Caledonian Thistle F.C. - Motherwell F.C.

Typ:
Inverness Caledonian Thistle F.C. ⛔ wynik 1:2
Kurs: 2,00
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam do szkockiej Premiership w której odbywa się 20 seria gier.
W meczu który wybrałem na Tulloch Caledonian Stadium spotkają się miejscowy Inverness Caledonian Thistle Football Club a gościem będzie drużyna Motherwell Football Club.
Inverness Caledonian Thistle Football Club w tym sezonie ligowym obecnie ostatnie 12 miejsce w tabeli ligowej i w swoich 19 meczach zdobyte 16 oczek zaś Motherwell Football Club zdobył 17 punktów w swoich 18 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym w szkockiej Premiership co daje im obecnie 10 lokatę w tabeli.
Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie gdyż oba zespoły dzieli w tabeli ligowej tylko 1 punkcik i są to raczej wyrównane obecnie zespoły i patrząc obecnie na tabelę ligową która jest bardzo spłaszczona to każdy zespół który zajmuje poniżej 7 miejsca będzie prawdopodobnie uwikłany w walkę o utrzymanie w tym sezonie.
Wracając do meczu mój typ na gospodarzy podpieram tym że są im bardzo potrzebne punty ligowe i więcej ich zdobywają na swoim terenie a zespół Motherwell Football Club w delegacjach nie błyszczy grając słabo lub bardzo słabo i moim zdaniem zmotywowani gracze Inverness Caledonian Thistle Football Club wykorzystają to w tym ciekawie zapowiadającym się spotkaniu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Glasgow Rangers - Celtic Glasgow

Kurs na to że Celtic zdobędzie 2 bramki mocno przesadzony, niestety te Derby nie są już na takim poziomie jak za czasów &#39;&#39;Boruca&#39;&#39; itd. Jednak Rangersi walcza o zajmują drugie miejsce z 39pkt, Celtic pewnie prowadzi z 55pkt na koncie. W ostatnich trzech miesiącach drużyny spotkały się ze sobą dwukrotnie, oba spotkania wygrał Celtic. Pierwsze 5:1 drugie 1:0. Na tym etapie rozgrywek Celtic ma 52 bramki na dziewiętnaście spotkań odnotowali osiemnaście zwycięstw i jeden remis. Rangersi dzisiaj mogą mieć ogromne problemy w ich składzie zabraknie Wallace, Hilla, Kranjcara oraz Rossitera. Celtic przyjeżdża bez Rogica.
Over 1,5 gola Celtic @@ 1,68 ✅
Celtic zwycięstwo @@ 1,71 ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ingler +1 Punkty
ingler 62

ingler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Glasgow Rangers - Celtic Glasgow
j.w
Jednakże jako mecz walki(święta wojna :dfdrgdf: ,zwał jak zwał),gospodarze stawią czoła i strzelą bramkę tak jak i goście.Dlatego zmierzam ku bramkom:
obie drużyny strzelą gola ✅ @ 1.61 (Fortuna)

piotr-k-19 38

piotr-k-19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hamilton - Motherwell 1-1
typ: BTS ; kurs 1,7

W tym roku te drużyny grały ze sobą już 3 razy w których w sumie padło 13 bramek na 3 mecze na razy BTS. W drużynie gospodarzy nie zagra Imrie i Mcmann, którzy są zawieszeni za kartki, także osłabienie dosyć spore do tego kilku kontuzjowanych. Manager Motherwell podchodzi do meczu bardzo optymistycznie szczególnie po ostatniej ligowej wygranej 2-1. Goście mają do dyspozycji pełny skład. Trener Motherwell jest jednak świadomy, że będzie ciężko na wyjeździe ponieważ gospodarze chcą rewanżu za ostatnią porażkę 4-2. No i najważniejsza informacja ten mecz rozgrywają ze sobą lokali rywale więc możliwe, że w tych derbach padnie więcej niż 2 bramki. W drużynie gosci wystąpią napastnicy Moult i Maconald odpowiednio 8 i 6 bramek. Mój główny typ to BTS ale interesujące wydaje się również:

powyżej 2,5 gola - kurs 1,85 1-1
wygrana gości - kurs 2,88 1-1

Powodzenia

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Elgin-Forfar
Typ: Forfar DNB
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365

Spotkanie na szczycie w Szkockiej League Two.
Elgin 3 miejsce z dorobkiem 27 pkt,Forfar to lider i 38 pkt na koncie.Gram tutaj w stronę lidera gdyż wydaje mi się że aktulanie są w lepszej formie 3 wygrane z rzędu,Elgin natomiast na 5 ostatnich meczy to 3 porazki i 2 wygrane.Ciekawa jest też statystyka Elgin w meczach na własnym obiekcie 4-4 tak więc nie jest aż tak trudno zdobyć tam 3 pkt.Jako zabezpieczenie pograłem Draw no bet.

ingler 62

ingler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
CELTIC - ST.JOHNSTONE
godz:20:45
15 kolejka Szkockiej Premiership ,a pierwsza w tym roku.Spotykają się 1 i 5 drużyna ligi.
-Gospodarze nadal niepokonani z tylko jednym remisem (na wyjeździe)
-Goście natomiast lepiej sobie radzą na wyjazdach (4 wygrane ,4 remisy ,2 porażki).
Obie drużyny mają też na koncie już pierwsze zwycięstwa w tym roku - w pucharze FA.Celtic na wyjeździe pewnie 0:3 , St.Johnstone zaś 2:0 u siebie.
Spodziewam się ciekawej konfrontacji i bramek po obu stronach jednakże ze wskazaniem na Celtic.
Typ: 1/+2.5 za 1.54 @ Fortuna ⛔

ingler 62

ingler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
RANGERS - ROSS COUNTY
godz 16:00​

Po ostatnim laniu w Edynburgu ,Rangers czeka mecz u siebie na Ibrox.Własne boisko to zdecydowany atut gospodarzy (1 porażka z wiadomo Celtic) i niepowtarzalna szansa na poprawę humorów.Drużyna gości na wyjazdach nie błyszczy ( 2 wygrane , 4 remisy , 5 porażek przy strzelonych 11 bramkach w ...11 spotkaniach).Rangers nie są jakąś bramkostrzelną drużyną i zwyciężają ostatnio różnicą jednej bramki.Dlatego dziś także nie spodziewam się kanonad ,aczkolwiek zwycięstwa nad 8 drużyną ligi jak najbardziej ,wspomagane dopingiem z trybun.
Typ : 1 , kurs :1.45 @ Fortuna ⛔

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Kursy zapożyczone z Betexplorera
Na prowadzeniu zespół Celticu z 73pkt tuż za ich plecami Aberdeen z 49pkt zaskoczeniem może być ostatnia forma Rangersów którzy na pięć ostatnich spotkań wygrali zaledwie jedno spotkanie.

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Szkocja - Championship
Spotkanie: Dunfermline Athletic F.C. - Queen of the South F.C.
Typ: Dunfermline Athletic F.C.
Kurs: 2.25
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam na zaległy mecz 24 serii gier szkockiej Championship.
W ciekawym spotkaniu na East End Park zmierzą się ze sobą miejscowe Dunfermline Athletic Football Club a w gości przyjedzie drużyna Queen of the South Football Club.
Dunfermline Athletic F.C. w tym sezonie ligowym w swoich 25 rozegranych spotkaniach zdobył 30 punktów co daje obecnie 6 miejsce w tabeli ligowej zaś Queen of the South F.C. plasuje się na 5 pozycji w szkockiej Championship ze zdobytymi 34 oczkami w swoich 26 rozegranych meczach.
Gospodarze na swoim terenie w tym sezonie ligowym 4 zwycięstwa, 5 remisów oraz 3 przegrane i bilans bramek 21-19 natomiast goście na wyjazdach 4 wygrane, 4 remisy oraz 5 porażek z bilansem bramkowym 15-15.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy u siebie potrafią osiągać korzystne rezultaty z lepszymi zespołami niż ich dzisiejszy przeciwnik do tego ich ostatnia okazała wygrana na swoim terenie sugeruje że być może zacznie się prawo serii wygranych meczy na swoim terenie a goście na wyjazdach nie najgorzej ale tu raczej muszą się obawiać gospodarzy patrząc na to jak ostatnio skończyła się gościna na East End Park.
⛔ 1:1

Status
Zamknięty.