>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Szkoła Gry

H 0

halller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam Jestem nowy na forum ogolnie zaczalem grac ponad miesiac temu i jak narazie jestem na plus(wczesniej gralem w STS to bylo ponad 10 lat temu) ogolniw teraz gram tak ze stawiam ne pewniaki wieksza kwote z racji tego ze mieszkam w Szkocji sa to funty gram od 50 do 100GBP na jeden mecz po ponad miesiacu grania jestem ponad 200GBP na plus mysle ze taki sposob jest dobry i jest wysokie prawdopodobienstwo wygranej takze polecam wszystkim

Niestety prędzej czy później przyjdzie seria, gdzie &quot;pewniaki&quot; nie wejdą kilka razy z rzędu :/

ingler 62

ingler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
...zgrozo kuponów poszło w kubeł po takich 1.04 , 1.10 ... ,dlatego analizując takiego ,,pewniaka,, bardziej gram przeciw (tj. 2 drużyna strzeli gola , lub obie strzelą ) ,a jak dalej mam wątpliwości to odpuszczam całkiem.

M 10

misiolandia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Dokładnie w sporcie nie ma pewniaków, każdy może wygrać lub przegrać. Jak się człowiek raz lub drugi natnie na pewniaku to zmienia zdanie i wie, że ABSOLUTNIE WSZYSTKO może się stać.

no.21 70

no.21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba też pamiętać, że kursy na pewniaki są często zaniżone. Ludzie się rzucają na public bety, robią się masówki i kursy spadają. Po przeanalizowaniu setek spotkań z danym zakresem kursów okazuje się, że jest strata pomimo że weszło 70-80% zdarzeń (albo i więcej). W takim przypadku warto skłaniać się ku underdogom.
Zgodzę się z przedmówcami, że wtopa na pewniakach jest tylko kwestią czasu.

ksiaze 0

ksiaze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja łączę mniejsze kursy z większymi w swoich kuponach , jednak single gram ponad 1,5 kurs.

F 21

fraktal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
torun
Niestety prędzej czy później przyjdzie seria, gdzie &quot;pewniaki&quot; nie wejdą kilka razy z rzędu :/

Pewniaki to kolokwialny sposób określania meczów o wysokim prawdopodobieństwie wejścia. Każdy wie o co chodzi, a większość osób się czepia jeśli ktoś użyje tego wyrażenia.
Jasna sprawa, że prędzej czy później przytrafi się czarna seria. Czasami- co bardziej niebezpieczne- kilka czarnych serii blisko siebie. Wystarczy mieć świadomość tego a wtedy żadna z tych serii nie może nam zagrozić. Wystarczy najnormalniej uwzględnić i zabezpieczyć się na taką ewentualność .
I nie ma problemu.

M 0

marstonlfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odkopuję wątek ponieważ chciałem zapytać co oznacza i na czym polega &quot;w/o&quot;.
Z góry dzięki wielkie za wyjaśnienie ;)

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Podaj jaka dyscyplina, który buk oraz rodzaj zakładu gdzie jest ten skrót zamieszczony.
Może to być skrót od walkowera (ang. walk-over)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Walkower
http://helpcentre.ladbrokes.com/app/answers/detail/a_id/256/~/betting-terminology-a-z
choć może też być skrótem od without:
http://acronyms.thefreedictionary.com/W%2FO
Mam nadzieję, że dobrze odczytałeś i że nie jest to oznaczenie n/a co oznacza not available czyli, że zakład jest niedostępny...
.................
W dziale LINKI BUKMACHERSKIE założyłem kiedyś oddzielny wątek o skrótach w różnych dyscyplinach sportu, więc poszperaj tam:
https://forum.bukmacherskie.com/f46/nazewnictwo-w-sportach-amerykanskich-49537.html

B 0

bermundez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję, że dobrze odczytałeś i że nie jest to oznaczenie n/a co oznacza not available czyli, że zakład jest niedostępny...
Po co wciągasz w progresję ? Przecież wiadomo, że nie ma pewniaków!

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
H 0

hamer.hamerski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prośba do moderacji o usunięcie tych wszystkich nocnych produkcji oszołoma, którego jedynym celem jest wprowadzanie w błąd użytkowników forum, poprzez podawanie pod kolejnymi nickami fałszywych informacji: aktualnie zarejestrował nick
Po co wciągasz w progresję ??? Bankrut jesteś jakiś ?? Ludzie tobie zwracają uwagę gdzie kulejesz to się obrażasz i wulgarnie pyskujesz. Marsz do szkoły! Znowu będziesz zagrożony!

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wielonickowy łachudra zachwaszcza forum a moderacja śpi, Wielkanoc już jej się chyba śni ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A które to niby forum, dziś zarejestrowany zwyczajny nędzny prowokatorze vel osiełku Porfirionie? ????
I nikogo tu nie wzywałem - szczególnie zaś kogoś tak w IQ nędznego jak ty, że stać cię tylko na kłamstwa!

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I nic nie znajdzie, bo nigdy czegoś tak głupiego jak ty jesteś nie napisałem ????
Ale nie bój się odniesień - podaj ten niby (bo de facto nieistniejący!) link w formie okrojonej, bo może ponownie zarejestrowałeś się z moim awatarem i nickiem i wypisujesz w necie głupoty...

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miejsce śmiecia jest na śmietniku, ty śmieciu - synu śmiecia i śmietniczki! ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A odszukałeś swoją własną biografię w tamtym życiorysie NN śmiecia, syna śmiecia i śmietniczki?
Nie wiedziałem... ????

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????
Edi to nawet w wielki czwartek znajdzie powód żeby sobie sportowo pobluzgać :grin:
Szacunek za to że ci się jeszcze nie znudziło

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@zksstal&gt;&gt; sam widzisz jak to hamstwo* pokroju usera @Rura kanalizacyjna się tu pcha drzwiami i oknami na forum - a Administracja i moderacja śpi, o malowanych jajkach sobie już chyba śni ????
Więc ktoś musi tego porządku tu pilnować, inaczej po Świętach nie byłoby tu co zbierać, same buraki by tylko tu się rozpleniły, pokroju tych 15 nicków ostatnio zarejestrowanych, z których tylko część została zbanowana - a reszta (choć to cały czas tylko 1 ten sam user!) się śmieje z nieporadności góry tego forum...
Forum przechodzi z jakości w ilość - niestety.
*
https://www.youtube.com/watch?v=z4dMWaI6MBY

B 320

bjr-hrs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Wracając do tematu...
Testujac wiele sposobów i metod gry, uznałem, że najlepszą metodą jest wyszukanie, w interesujący nas weekend, 15-20 zdarzeń, które według nas wydają się być najbardziej prawdopodobne. Wszystkie zdarzenia rozbijamy na wiele kuponów (single/duble) o kursie ogólnym wachajacym się w granicach 2.5-4.
Polecam spróbować, przykładowo obstawiajac weekend za 100zł, tworzymy 10 kuponów, których wygrana oscyluje w granicach 20-35zł za każdy kupon. W praktyce wystarczy aby 4 z 10 kuponów okazały się wygrane, wtedy jesteśmy &quot;na zero&quot;. Każdy kolejny wygrany kupon to tylko nasz zysk.
Pozdrawiam