Zaklady specjalne. Czesto mnie kusi to grac, a dzisiaj juz sie nie oparlem ???? . Na weekend znajde, takie fajne linie na serieA. Dzisiaj to byl bet dnia i over pkt na Hull i under Man U. Obojetne co bym wybral jak widac.Gdzie można takie pkt obstawiać?To co na hull postawiłeś, nigdy nie widziałem na bet365 takiego typu
Wynik: Lazio 0:1 ChievoLIVE | lekko ale próbujemy | Chievo dokładnie 1 gol w meczu @2.62
Wszystkie typy na ten mecz są zrobione w prosty sposó. Przewidywany jest wynik 2-0 dla Lazio, stąd kurs na over czy bts jest wysoki. A jak nie to ludzie poszukają overu 1.5 Lazio, albo win. Ja myślę, że Chievo może strzelić. A jesli strzeli to się cofną bo albo to będzie na prowadzenie alo na remis trafienie (jesli by padło). Stąd tak naprawde ten typ to typ na gola Chievo, bo nie sądze żeby później strzelili kolejne a może później wybronia 1-0 albo remis ugraja. Zobaczymy, oglądamy. Czuje po prostu, że jest na to szansa a kursik fajny.
2-0 to taki snadardowy scenariusz dwóch underowych drużyn dobrze poukładanych taktycznie, ale jednak jednej lepszej która gra u siebie, czyli tak naprawdę przewidują że Lazio powinni wygrać 1-0, może dwa zero. A ja myslę, że Lazio tego nie wygra albo wyszarpie, ale Chievo powalczy o tego gola.
Nie udało się, ale to było za drobne jako value.LIVE - Esporty | Misfits wygra mecz @2.37 LEKKO![]()
![]()
![]()
Ogólnie wszystko co dotąd grałem gram płasko 1J.
Jak pisze lekko tzn, że za jakies 0,25-0,3J. Jedynie Juve było ponad 1J.
Dlatego wszystko rozliczam po 1J, żeby widzieć realne wyliczenia opłacalności moich singli.
Zwykle treble gram mniej niż single, tak 2/3. Wiadomo, więcej zmiennych.
Jak w masło!DUBEL AKO 2.15![]()
![]()
![]()
Inter -1.5 @1.775
Celta +1.50 @1.210
Na bet nie ma ale grałbym Inter wygra i gol Icardiego.
Na 365 tylko gol i nie można łączyć po 1.44 na singla mało.
Tutaj też gładko! Ładny zysk. Ładne wieczorne typowanie.TREBEL AKO 3.03 LEKKO ŚREDNIO 2/3![]()
![]()
![]()
Chorwacja +2.5 @.150
Inter gol w 1 połowie @1.40
Cloud9 (Esporty - LOL) @1.44
Ostatnio z Cavs remis, wczoraj z Indianą nie dowieźli (na szczęście)LIVE | Sacramento @3.20 LEKKO![]()