>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System z małym kontem

musi_lg 0

musi_lg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jaki polecacie system na maly stan konta: 30 zl ? Single, double, a moze cos innego? Licze na rady i pozdrawiam.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobnie jak Ty również gram za niewielkie pieniądze i osobiście polecam grać single (np. 2 po 15zł). Jednak spotkanie trzeba bardzo dokładnie przeanalizować, gdyż grasz za dużą część kapitału ????

S 0

sandacz93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gryfino
Ja bym proponował zagrać spokojnie. Będzie to trochę mozolne no ale dużo kasy przy tym nie stracisz. Stawiasz za 5 zł i AKO jakieś 1.5-1.6. Mogą to byś single, ale też double nie zaszkodzą. Możesz też zagrać sposobem 7 dniowy(można go skrócić). Zaczynasz od 5zł(10zł) i stawiasz na kurs 1.5, jeżeli wejdzie to stawiasz wygraną dalej. Ile razy postawisz zależy tylko od Ciebie.
Pozdrawiam.

R 0

rbiess

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
A ja proponowałbym jakieś zakłady Live. Sam wygrałem w pokera na Unibet 6 Euro Przelałem do zakładów i obstawiając tenis Live (kto wygra gema) po kursach 1.20-1.40 zaczynając od min. stawki 1 zł doszedłem do ponad 100 zł. zajeło to cały turniej Wimbledon ale ✅:spokodfhgfh:

krystian198811 3

krystian198811

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !! Wszystko zależy czy jesteś dobrym typerem czy Słabym !!
Ja proponował bym grać single !!
Lub Live !! Pozdrawiam

krystian198811 3

krystian198811

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !! Wszystko zależy czy jesteś dobrym typerem czy Słabym !!
Ja proponował bym grać single !! Stawką 10 zł Wtedy masz 2 szanse na Pomyłki a trzeci musi być prawidłowy

podobnie jak Ty również gram za niewielkie pieniądze i osobiście polecam grać single (np. 2 po 15zł). Jednak spotkanie trzeba bardzo dokładnie przeanalizować, gdyż grasz za dużą część kapitału ????

Tak jak mówi kolega Musisz bardzo dobrze analizować mecze
Polecam też grę na live (tutaj masz natomiast niższe wygrane) !!
Pozdrawiam

A 0

aleksiej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja to nie wiem ostatnio cos mnie korcilo na live obstawic w meczu Slowacja - Polska na Slowacje w 80 minucie ale nei zaryzykowalem a cos mi mowilo ze ci panowie zwala i jak widac szkoda ze nie zaryzykowalem
ja mam tez maly zasob pieniedzy i stawiam po 2-3 mecze w lidze angielskiej jakos tam najmniej jest sensacji

krystian198811 3

krystian198811

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja to nie wiem ostatnio cos mnie korcilo na live obstawic w meczu Slowacja - Polska na Slowacje w 80 minucie ale nei zaryzykowalem a cos mi mowilo ze ci panowie zwala i jak widac szkoda ze nie zaryzykowalem
ja mam tez maly zasob pieniedzy i stawiam po 2-3 mecze w lidze angielskiej jakos tam najmniej jest sensacji

Wiesz Co do ryzyka niestety tak jest kto nie ryzykuje ten nie ma !!
Ale musisz też bardzo uważać z tym ryzykiem trzeba wiedzieć na ile jesteś w stanie zaryzykować ( a raczej na jak wysoką stratę cię stać ) !!

deniak 0

deniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jaki polecacie system na maly stan konta: 30 zl ? Single, double, a moze cos innego? Licze na rady i pozdrawiam.

To zależy co oczekujesz. Masz 2 wyjścia:
Grać &quot;systemami&quot; ale prędzej czy później stracisz tą kasę.
Grać single za kilka % kapitału, jeśli zagrasz miesięcznie jakieś 20 zakładów i uzyskasz yield 10% zarobisz na czysto ok 4 zł.
Jest 3 wyjście: możesz grać wirtualnie, zebrać doświadczenie i w tym czasie uzbierać jakieś konkretniejsze pieniądze na grę...