daniel2109
Użytkownik
lepiej ryzykować 7000 dla zysku 100??:-Dpiszesz powaznie czy sobie zartujesz? Jak powaznie to Ty jestes nie powazny zeby dla ewentualnego zysku 10 zlotych ryzykowac ponad 700 zl
lepiej ryzykować 7000 dla zysku 100??:-Dpiszesz powaznie czy sobie zartujesz? Jak powaznie to Ty jestes nie powazny zeby dla ewentualnego zysku 10 zlotych ryzykowac ponad 700 zl
sorki ale ja juz od grudnia zarabiam u bukach grajac progresja . narazie to srednio 88 zł miesiecznie ???? bezpiecznie bo 11 progów na ako:2<=Pokaż mi tutejszego typera, który osiąga zysk choćby przez pół roku. A systemów grać nikomu nie zabraniam, jedynie wypowiadam swoją opinię.
sorki ale ja juz od grudnia zarabiam u bukach grajac progresja . narazie to srednio 88 zł miesiecznie ???? bezpiecznie bo 11 progów na ako:2<=
Bezlitosny jest ????No to golisz te buki niemiłosiernie.:jezora:
cos ucichlo o tym systemie ostatnio. I jak tam macie juz miliony na koncie? ;-)
dodajmy ze po ''tylko" 32 krokach :jezora54:Po co zaczynać od 100zl? Zacznijmy od 2 zl i po 32 krokach bedzie ponad 600 zl zysku ????
Po co zaczynać od 100zl? Zacznijmy od 2 zl i po 32 krokach bedzie ponad 600 zl zysku ????
a co za roznica grac tasmy czy single kilka razy po 1.2 wychodzi na to samo. system jest ****owy bo zaklada ze sie wszystko bedzie trafiac. ale tez nie ma co jechac po nim ze jest z dupy wziety bo pewnie wiele osob wlasnie tak gra tylko sie nie pucuje.moraal jest prosty kazdy moze przegrac swoje pieniadze w spospob jaki mu najbardziej pasuje