>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System na jak największy under w meczu

A 22

admek69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniazdów
Ok dzieki za wyjasnienie ????

co do tego anazlizowania tych meczy to cięzko tutaj mówić że da się na 100% przeanalizować mecz. Jednak przede wszystkim nalezy się trzymać od lig overowych (mam na mysli nizsze ligi Hiszpańskie, Holenderskie, wszystkie grupy Młodzieży U21 itp, a najbardziej to ligi Kobiet;p)
Gdy by ktoś miał jakieś statystyki dotyczące w które ligi są bardzo overowe które nie. Zapewne Edi coś posiada jeśli czytasz ten post to prosze o pomoc jakimś linkiem ????

Pozdrawiam

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków-Baden Wurttemberg,Germany
Bet365. handi azjatyckie alternatywna suma goli
A co do takiego grania to też tak kiedyś grałem i nie skończyło się to dobrze
mały kurs duża stawka żeby coś ugrać i nie daj boże za cały bank uda się raz ,drugi,trzeci ,myślisz jakie to proste i genialne tak łatwo wygrywać i chcesz więcej więcej.....
kiedyś nie trafiłem trzech kuponów pod rząd z czego na jednym trzech meczy z pięciu !!!!!
jeżeli już bardzo chcesz to chociaż z minimalną analizą(chociaż i tu nie ma gwarancji żadnych ,przykład ostatnio z undurowej ligi argentyńskiej 3:5) ......oczywiście życzę powodzenia :)

żeby nie było że was nie ostrzegałem,czyżby przyszły pierwsze niepowodzenia i lekkie rozczarowania....
jeżeli już bardzo chcecie grać te undery(choć w dalszym ciągu uważam to za dość śliską i niebezpieczną zabawę)to proponuję się przyjrzeć graniu under 2 gole lub 2,5 gola do przerwy efekty znacznie lepsze a kursy macie podobne do waszych
śledzę ten temat odkąd powstał i trochę pograłem na undery do przerwy i muszę wam powiedzieć że wszedł nawet kupon z 7 zdarzeniami z kursem coś około @3.0 ???? ,ale to oczywiście fart
W dalszym ciągu uważam że wybranie czerech meczy z ako @1,50 jest bardziej niebezpieczne niż zagranie singla z takim samym kursem....
Ale oczywiście jestem z wami i będę kibicował :browar565:
Ja teraz gram i to z niezłymi efektami over 0,5 gola w drugiej połowie i np.dziś tzn.wczoraj na 18 meczy granych przeze mnie tylko w 2 nie było goli po przerwie
gram to po trzy mecze na kuponie z ako @2,00 i wystarczy nawet płaska stawka żeby był✅

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja tam widzę granie sklejek łącząc wszystkie te sposoby:
1x 1HT under 2 (1.12)
1x 2HT over 0.5 (1.12)
1x FT under 4 (1.12)
i już jest AKO 1.40

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
żeby nie było że was nie ostrzegałem,czyżby przyszły pierwsze niepowodzenia i lekkie rozczarowania....
jeżeli już bardzo chcecie grać te undery(choć w dalszym ciągu uważam to za dość śliską i niebezpieczną zabawę)to proponuję się przyjrzeć graniu under 2 gole lub 2,5 gola do przerwy efekty znacznie lepsze a kursy macie podobne do waszych
śledzę ten temat odkąd powstał i trochę pograłem na undery do przerwy i muszę wam powiedzieć że wszedł nawet kupon z 7 zdarzeniami z kursem coś około @3.0 ???? ,ale to oczywiście fart
W dalszym ciągu uważam że wybranie czerech meczy z ako @1,50 jest bardziej niebezpieczne niż zagranie singla z takim samym kursem....
Ale oczywiście jestem z wami i będę kibicował :browar565:

Ja teraz gram i to z niezłymi efektami over 0,5 gola w drugiej połowie i np.dziś tzn.wczoraj na 18 meczy granych przeze mnie tylko w 2 nie było goli po przerwie
gram to po trzy mecze na kuponie z ako @2,00 i wystarczy nawet płaska stawka żeby był✅

Powiem Ci , ze temat under over czy wogóle bukmacherski to studnia bez dna, nie ma złotego środka na obstawianie zakładów, możemy jedynie próbować zminimalizować ryzyko. Jeśli chodzi o under w pilce noznej to bawie sie tym sposobem od przeslo 2 lat i moge stwierdzić , że jest to najsensowniejsze rozwiązanie na granie w moim odczuciu bo każdy z nas obstawia różnie i ma swoje systemy dlatego nie neguje żadnej sugesti i uwag. Śliską i niebezpieczną zabawą uważam obstawianie meczy w piłce nożnej na win.Przytocze przykład z ostatniego czasu z mojego grania taśm na underki, obstawiłem w ziemniaku całą ostatnią kolejkę Ligi Europejskiej jak na moje stawkowanie dosyć grubo i się opłaciło, gdybym zagrał na papierowych faworytów lub na faworytów w moim przeczuciu może trafił bym z 3 spotkania, kolejnym przykładem będzie zagranie 20 spotkan na under 3,5 ( piatek , sobota, niedziela tydzien temu) z czego tylko 2 spotkania nie weszly, jest to ryzykowny system grania lecz w dalszym ciagu uwazam , ze warty uwagi poniewaz 60 a nawet 70% meczy dziennie konczy sie wynikami under 3.5, dla mnie to bardzo dużo.

KUPON PIATEK SOBOTA NIEDZIELA 20 SPOTKAN UNDER 3.5

G 0

grzechinio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytałem temat i bardzo ciekawie to wygląda. Myślę że trzeba trochę więcej czasu żeby dowiedzieć się czy będzie z tego zysk. Fajna propozycja Adamka z koszykami. Będę śledził na pewno jak się sytuacja będzie rozwijać i sam chętnie popróbuje.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
305j✅ po 16 kuponach, zaczynam się powoli przekonywać...
Gratuluje, mnie niestety zawiodła Liga mistrzów w moim systemie, musze opracować inną strategie , która przy ewentualnej przegranej pozwoli mi na dalszą grę, Twój system jest bardziej rozsądniejszy na dłuższą mete niż mój......... hmm

G 0

grzechinio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
incubus7 z jakiego buka bierzesz kursy? Przegladalem oferte betssona i u nich nie ma zbyt duzo underow na 4,5 bramki. w expekcie troche lepsza jest oferta.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wczoraj popłynąłem na 3 kuponach (jeden z nich to Galatasaray 90+4)
wudar72 ostrzegał.
Temat jak dla mnie spalony.
Dziękuję, do widzenia.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
incubus7 z jakiego buka bierzesz kursy? Przegladalem oferte betssona i u nich nie ma zbyt duzo underow na 4,5 bramki. w expekcie troche lepsza jest oferta.
tylko bet365
voic3d, nie wiem jakie poprzednie mecze grałeś, ale trzeba pamiętać, ze na schalke zawsze bramki lubią padać, stąd ja wybrałem over...

S 17

siergej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj miałem mało czasu i sobie odpuściłem. Na dzisiaj:
Bayern München - Arsenal Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.24 ⚽ Malaga - Porto Liczba bramek: poniżej 4.5 , kurs: 1.08 ⚽ Blackburn - Millwall Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.08 ⚽
Suma kursów: 1.45
Stawka: 100j

B 1

bartas88888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
incubus7 brakuje Twojego stawkowania czy też kryteriów doboru meczów które obstawiasz. Zdradzisz coś więcej nas ten temat ?

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wczoraj miałem mało czasu i sobie odpuściłem. Na dzisiaj:

Bayern München - Arsenal Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.24 ⚽ Malaga - Porto Liczba bramek: poniżej 4.5 , kurs: 1.08 ⚽ Blackburn - Millwall Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.08 ⚽

Identyczny kuponik zlozylem ????
Wczoraj LM poplynela over 3.5 a dzisiaj odwrotnie under 3.5 piekny gladziutko ????

S 17

siergej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaragoza - Granada Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.08 ⚽ W ynik: 0-0 ✅
Vitoria Setúbal - Vitoria Guimarães Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.05 ⚽ Wynik 2-3 ⛔
Lechia Gdańsk - Korona Kielce Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.06 ⚽ Wyni k: 3-2 ⛔
Mersin I.Y. - Kasimpasa Liczba bramek: poniżej 4.5 , kurs: 1.09 ⚽ Wynik: 1-1
Suma kursów: 1.31
Stawka: 150j

Przegrana: 150j
Budżet: 718j (-150)

Bayern München - Arsenal Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.24 ⚽ Wynik: 0-2 ✅
Malaga - Porto Liczba bramek: poniżej 4.5 , kurs: 1.08 ⚽ Wynik: 2-0 ✅
Blackburn - Millwall
Liczba bramek: poniżej 4.5, kurs: 1.08 ⚽ Wynik: 0-1 ✅
Wygrana: 145j
Budżet: 763.03 (+45)

Zapomniałem podsumować kupon #8, więc teraz akurat go dodałem. Og ólni e chce zmienić moją taktykę wybierania meczy. Głównie teraz będę brał nieco &quot;groźniejsze&quot; ligi do strzelania tych bramek, ale na nich będzie się opierała bardzo wnikliwa analiza.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
incubus7 brakuje Twojego stawkowania czy też kryteriów doboru meczów które obstawiasz. Zdradzisz coś więcej nas ten temat ?
to prawda, jak widać generalnie nie gram na przypał. W doborze mam tak około:
50% przeczucie
20% wyszukiwanie overowej formy ekip (gdy gram wysoki under)
15% względnie overowe H2H ostatniego lub ostatnich dwóch meczów (gdy gram wysoki under)
10% psychologia zdarzenia (np. czasami ktoś po dobrych meczach gra piach, więc może znów under)
5% przypał - nie mylić z przeczuciem.