>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System na F1

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Poddaję pod rozważenie grę na wyścigi F1, z typowaniem że wszyscy kierowcy dojadą - ponieważ ako takiego kuponu to w Totolotku ponad 2000 ( dwa tysiące ) a więc wygrana wobec minimalnej stawki 2zł to ponad 4 tys.zł.
Taka gra z nastawieniem na jej długofalowość i oczekiwaniem trafienia nawet za kilka lat i przy grze stałą płaską stawką np.10zł na wszystkie wyścigi w sezonie ma sens, wobec wolno rosnących jej kosztów.
Wygrana wtedy to ok.20 tys.zł a więc to może być najlepsza długoterminowa inwestycja. ????
Grając w gry liczbowe wydaje się więcej niż te np. 10zł na tydzień - a tu wygrana nawet za kilka sezonów wyścigowych jest warta uwagi.
W ubiegłym sezonie był 1 taki wyścig, zaś poprzednio w sezonie 2005 dwa takie wyścigi, w których wszyscy kierowcy dojechali do mety.
Można też pomyśleć o ew. grze systemowej blokami, bo są wyścigi w których tylko 1-2 kierowców odpada...
Pzdr.
edi8

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
17.Kwietnia Po GP Chin Jarni napisał :
&quot;Swoją drogą trzeba będzie chyba przeznaczać parę złotych na każdy wyścig, że wszyscy dojadą do mety. (...) z 5zł można ponad 1500zł spokojnie wyciągnąć.&quot;
W ub. weekend podczas GP Europy po raz 4. w całej historii F1 wszyscy kierowcy, którzy stanęli na starcie wyścigu, dotarli do mety:grin:
Jak słusznie zauważył Jarno Trulli &quot;Karthikeyan jest pierwszym kierowcą w historii, który finiszował na 24. miejscu&quot;:grin:
No to ciekawe, czy Jarni wytrzymał 5 wyścigów w swoim postanowieniu..?:razz:
W ub.niedzielę nie dojechał tylko M.Schumacher ze względu na błąd mechaników, więc 1 piwo można odpuścić i liczyć na cud oraz łaskawość Totomixa i Fortuny w kwestii kursów

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pomysł bardzo dobry, ryzyko to parę złotych. Z tego co widzę, zostało 17 wyścigów do końca sezonu więc ewentualnie 170zł lub 85zł z możliwością wygrania ~10000-20000zł. Niech mnie tylko ktoś oświeci gdzie a tej stronie totolotka jest możliwość obstawiania formuły? ???? Szukam i szukam i póki co znalazłem jedynie wyniki. Chyba, że jeszcze oferty nie wystawili?

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Pomysł bardzo dobry, ryzyko to parę złotych. Z tego co widzę, zostało 17 wyścigów do końca sezonu więc ewentualnie 170zł lub 85zł z możliwością wygrania ~10000-20000zł. Niech mnie tylko ktoś oświeci gdzie a tej stronie totolotka jest możliwość obstawiania formuły? ???? Szukam i szukam i póki co znalazłem jedynie wyniki. Chyba, że jeszcze oferty nie wystawili?
Spokojnie!
Do nastepnego Wyscigu F1 sporo czasu...Wystawia oferte pozniej

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oprócz totolotka jakiś buk internetowy/naziemny posiada takie zakłady i pozwala robić ako? Orientuje się ktoś?

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aż mnie takie coś zaciekawiło, ale czy jakikolwiek bukmacher oferuje taki zakład?

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Okreg Trzech Stanów
Na dojechanie do mety żaden buk nie daje zakładów.
Podejrzewam, że koledze chodziło o to, czy kierowca będzie &quot;sklasyfikowany&quot;, czyli przejedzie 90% dystansu wyścigu.
Takie zakłady dają głównie bukmacherzy naziemni - Milenium, Totomix, Fortuna. U internetowych nie sprawdzałem, bo sam często F1 grywam w Milenium, bo dają lepsze pary H2H, no i mam do nich blisko ???? (choć dziś też można przez internet już obstawiać).
Ogólnie pomysł ciekawy, wymaga jednak cierpliwości, nawet przeogromnej. ;)

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli faktycznie chodzi o &quot;sklasyfikowanie&quot; to jeszcze lepiej bo to zawsze 10% trasy mniej...

J 0

jarekzw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy takie zdarzenie można obstawić u zagranicznych bukmacherów? Wie może ktoś? Pomysł bardzo ciekawy ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do jakiego momentu takie ako jest dochodowe? Kurs 2000 * 0,88 = 1760... Ile sezonów mam ciągnąć płaską?
Czy zawsze wszyscy kierowcy mają opcję zawarcia zakładu, czy nagle może okazać się, że karmiony buk przyśnie i na powiedzmy Malezję nie da oferty?

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Panowie trzeba poczekac do nastepnego wyscigu F1.Cierpliwosci.Jak znam edi8 to niesprawdzonych info.nie podaje.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, nie spamujcie... Ako wcale nie wynosi 2000 tylko kilkaset w zależności od GP z tego co pamiętam, bo sprawdzałem to rok temu przy okazji mojego powyższego postu.
Poczekajcie na ofertę, to się przekonacie zamiast spekulować. Gwarantuje Wam, że 99,9% nie przetrwa więcej niż 2 sezonów, a dochodowe nawet przy kursie 300 będzie przez 15lat, potem zwiększamy stawkę i w dalszym ciągu liczymy na cud.
Na przykładzie Ladbrokes GP Bahrajnu to ako 700.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak samo możemy obstawiać że w nocy w NHL wygrają sami gospodarze albo faworyci wobec bukmacherów.
Dziś wychodzi na to kurs 731 w tobet i to też opłaca się grać blokami bo kursy są powyżej 2.

Co nie zmienia faktu że jest to bezsensowna ruletka.
Systemem bym tego nie nazwał bardziej fartem.