Napisałem Ci linka gdzie można zobaczyć na przykładzie jak to działa.mam pytanie a jesli zaznacze ten kurs czerwony np remis nie wygra i zaznacze multizaklad nie wygra to zeby kupon wszedl musi albo jedna albo druga druzyna wygrac?
Napisałem Ci linka gdzie można zobaczyć na przykładzie jak to działa.mam pytanie a jesli zaznacze ten kurs czerwony np remis nie wygra i zaznacze multizaklad nie wygra to zeby kupon wszedl musi albo jedna albo druga druzyna wygrac?
filip a jak polecasz grac na poczatek z kapitalem 20Euro? over/under ?:grin:
hej i jaka obrałeś dla siebie strategie? Powodzenia i oby tak dalej!Już 39 euro, więc brakuje mi 4 wygranych do wyrównania strat, z tymże teraz już o niebo lepiej idzie po dobraniu strategi, początki bywają trudne jednak. Dzisiaj bezproblemowo siadło.
Tak trzymaj i powodzenia! Może wpłać jeszcze dodatkową kasę. zawsze to zysk będzie większy ????Chłopaki, dzięki moim wcześniej opisanym strategią udało się odrobić straty. Teraz postaram się jeszcze osiągnąći twardo trzymać się taktyki bo daje to dobre rezultaty, dodatkowo, do minimum ograniczyłem grę tradycyjną na back, a typy do zawsze staram dawać się przemyślane, a nie pierwsze z brzegu. Życzę, wam abyście również znaleźli swoją strategię.
Tak trzymaj i powodzenia! Może wpłać jeszcze dodatkową kasę. zawsze to zysk będzie większy ????
a to nie jest tak jak byś grał 12 (nie bedzie remisu) po kursie 1.2-1.35 ?Witam ponownie. Co myslicie o graniu lay na mniejsze stawki z tym, ze z wiekszym ryzykiem? Przykladowo: plaska stawka 20 euro na lay remis? Przy kursie przykladowo 5 wygrana to ok. 4 euro. Jak przegrany to aby sie odrobic trzeba zagrac az 5 razy. Co o tym sadzicie? Albo jakos to udoskonalic? Dzieki za odpowiedzi z gory, nawet negatywne.
Moglbys podeslac dokladny link bo nie moge znalezc. Hmm myslicie, ze lepiej np. bedzie granie jak kolega wyzej 3 x under/over? Ale wtedy musialbym dac wiecej pieniedzy bo kurs tez jest wiekszy.