>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System Gry "1,70"

andrij 13

andrij

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
System nazywa się &quot;1,70&quot;.

System jest bardzo dobry i krótki. Codziennie wybieramy średnio dwa lub jedno spotkania z łącznym kursem równym lub około 1.7 . W systemie ryzykujemy tylko 2 zł. Rozpoczynamy grę stawiając 2zł na kurs 1.7 .
Jest to bardzo dobry system dla początkujących bukmacherów (dość łatwo trafić kurs 1,70 a ryzykuje się tylko 2zł ,oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie bukmacherom z bogatszym portwelem mogą oni analogicznie zamiast 2 zł stawiać 20zł , 200zł.....).

Dzień 1 Stawka: 2 zł
Kurs: 1.7
Wygrana: 3.4 zł

W następnych dniach gramy za wygraną...

Dzień 2 Stawka: 3.4 zł
Wygrana: 5.78 zł

Dzień 3 Stawka: 5.78zł
Wygrana: 9.83 zł

Dzień 4 Stawka: 9.83 zł
Wygrana: 16.71 zł

Dzień 5 Stawka: 16.71zł
Wygrana: 28.41 zł

Dzień 6 Stawka: 28.41 zł
Wygrana: 48.30 zł

Dzień 7 Stawka: 48.30 zł
Wygrana: 82.11 zł

Czysty zysk: 82.11 zł - 2 zł=80.11 zł (oczywiście u bukmacherów naziemnych wygrana będzię troche mniejsza ze względu na podatek odprowadzany za wygraną).

Jak widać wygrana dużych pieniędzy nie jest trudna a co najważniejsze ryzykujemy tylko 2zł. Prawdopodobieństwo trafiania jest duże gdyż gramy tylko jeden mecz na kuponie. Oczywiście możemy przerwać grę na np:3 czy 4 poziomie bo już wtedy jesteśmy na plusie i możemy zacząć grać z powrotem za 2 zł. Do tego systemu można stosować również sposób na podwajanie czyli jeśli przegramy np. w pierwszej czy drugiej kolejce 2zł to następnym razem zaczynamy za 4zł np.:

CO JEŚLI PRZEGRAMY?

Dzień 1 Stawka 4zł
Wygrana: 6.8zł

Już w tym momencie możemy przerwać grę gdyż jesteśmy na plusie i odrobiliśmy stracone wcześniej 2zł
6.8zł-2zł-4zł=0.8zł
Możemy oczywiście grać dalej albo zacząć znowu grę za 2zł.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm wiesz co?
Ameryki to ty nie odkryles prezentujac nam ten system przeciez to nic wielkiego ale uwazam to za glupie. Bo malo kto trafia 7 kuponow z rzedu nawet po takim kursie. No i tu wystarczy ze raz ci niewejdzie i wszystko przegrywasz i masz po kasie a co jezeli ktos bedzie mial zle serie i nie trafi np 5 kuponow z rzedu?? bedzie juz 10zl na minusie czy 100 czy 1000 zalezy jakie tam stawki...
Wedlug mnie to juz lepiej grac 15-nastka bo tam zawsze masz zabezpieczenie!!
pozdro;)

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Może i ten system jest ciekawy ale stary jak świat i jak napisał kolega wyżej zdecydowanie niopłacalny. Ja również polecam 15-nastke i tak zaczne grać jak tylko zaksięgują mi wpłate na GB.

Pozdrawiam

andrij 13

andrij

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam przecież ja nie wymyśliłem tego systemu a tym bardziej nie namawiam do stosowania go jeżeli komuś się on spodoba sam zadecyduje czy chce go stosować czy nie.

Szymonbee - a kto powiedział ,że czeba 7 kuponów odrazu stawiać przeciż napisałem ,że w każdej chwili można zrezygnować np. na 3-4 dniu i znowu zacząć od nowa.
Napisałeś równierz ,że jeżeli ktoś będzie miał złą serie to będzie w tym systemie przegrywał - racja ale jeżeli ktoś będzie miał złą passe to żadnym systemem jej nie oszuka.

Ten system znalazłem na http://www.xxx.xx.xxx.xxx

Pozatym każdy musi wybrać system jaki mu najbardziej odpowiada jednemu będzie odpowiadać &quot;15&quot; a innemu &quot;1,70&quot;.

JEŻELI CHCECIE MOGE GO USUNĄĆ !!!!

POZDRAWIAM !!!

T 0

tomahawk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nieno nie usuwaj...

Biznes is biznes...
System is system...

No tak jesli chodzi o ten system to to juz jest sprawa opklepana...

young_17 28

young_17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cambridge
oklepana nie oklepana... system jest spoko tylko ze te 1.70 potrafia czesto nie wchodzic :/

H 0

hans00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie badziewny system, jedna przgrana i kupa. Juz lepsza jest 15

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Osobiście nie polecam tego systemu. Co prawda dużo nie ryzykujemy, ale jest duże prawdopodobieństwo, że przegramy, a jak przegrywamy jeden kupon to tracimy wszystko. No chyba, żeby połączyć ten system z progresją, to może być ciekawe