>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System GOL

agarak 27

agarak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wielkopolska
Nie, po takim remisie 0-0 kursy nie wzrastają na powyzej 0,5 w następnym meczu (tych drużyn).
Po to dałem taką zasadę aby zminimalizować ryzyko wystąpienia wyniku 0-0 przez daną drużyne 2 razy z rzędu.
Dla mnie również jest to niezrozumiałe. Skąd przekonanie, że jeśli drużyna X zremisowała 0:0 w poprzednim meczu (z inną drużyną wszakże, niż obstawiasz) to teraz to zremisowanie 0:0 jest mniej prawdopodobne? Można byłoby nawet wywieść, że jest bardziej prawdopodobne, bo drużyna w słabszej formie, skoro się ani na jedną bramkę nie zdobyła.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
Dla mnie również jest to niezrozumiałe. Skąd przekonanie, że jeśli drużyna X zremisowała 0:0 w poprzednim meczu (z inną drużyną wszakże, niż obstawiasz) to teraz to zremisowanie 0:0 jest mniej prawdopodobne? Można byłoby nawet wywieść, że jest bardziej, bo drużyna w słabszej formie, skoro się ani na jedną bramkę nie zdobyła.
niby są w słabszej formie ale statystyki w ligach &quot;overowych&quot; mówią same za siebie... nie znajdziesz dwóch meczów z wynikiem 0-0 (pod rząd) tej samej drużyny np. w Eredevisie

agarak 27

agarak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wielkopolska
niby są w słabszej formie ale statystyki w ligach &quot;overowych&quot; mówią same za siebie... nie znajdziesz dwóch meczów z wynikiem 0-0 (pod rząd) tej samej drużyny np. w Eredevisie

Ale zważ, że porównujesz wyniki drużyny X za każdym razem w &quot;innym zestawie&quot;, czyli grającą z innymi drużynami. Już raczej przekonałby mnie argument, że drużyna, którą obstawiamy w ostatnim meczu nie strzeliła gola. Choć ja typuję dokładnie odwrotnie - jeśli drużyna w ostatnich meczach strzela dużo goli, to oznacza jej dobra formę i małe prawdopodobieństwo wyniku 0:0 (oczywiście jest to jedno z kilku kryteriów jakie stosuję).

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica

Hehe!
To bardzo rzadkie wystepowanie 2 razy po sobie 0-0 w overowych ligach nie jest nastepstwem tego ze sie nie zdarza a ogolnie tego ze 0-0 rzadko w nich sie zdarza!I TYLKO DLATEGO.
W Holenderskich ligach to 1;30 mniej wiecej o ile dobrze pamietam.

Niemniej poniewaz starannie dobierasz typy,grasz nie wiele to:
1.Porazke odwleczesz w czasie-co uwazam za bardziej prawdopodobne,lub
2.Przy rozsadnej grze i w pozniejszym okresie rozsadnym podzieleniu kapitalu osiagniesz jakis zysk.
Niemniej juz w skali roku-bedzie to trudne.
Ale-daj boze bym sie mylil:razz:

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Wreszcie tym co mysla lub i graja tym &quot;sytemem&quot;to proponowalbym sporzadzic sobie wlasne statystyki poszczegolnych lig i
Jesli we wspomnianej Eredivisie jedno 0-0 przypada na 30meczy a sredni kurs na BF wszystkich meczy przekracza 1.04 to proste ze oplaca sie je grac wszystkie!!!!Dzielimy kapital na ilosc meczy i....jedziemy ????
Podobnie w innych ligach.Pewnie w takich Francuskich 0-0 trafia sie co 10-15meczy(zainteresowani niech sprawdza sobie),ale tez kurs lay 0-0 czesto jest tam rzedu 1.10-1.13.
Kombinujcie ????

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
Ale zważ, że porównujesz wyniki drużyny X za każdym razem w &quot;innym zestawie&quot;, czyli grającą z innymi drużynami. Już raczej przekonałby mnie argument, że drużyna, którą obstawiamy w ostatnim meczu nie strzeliła gola. Choć ja typuję dokładnie odwrotnie - jeśli drużyna w ostatnich meczach strzela dużo goli, to oznacza jej dobra formę i małe prawdopodobieństwo wyniku 0:0 (oczywiście jest to jedno z kilku kryteriów jakie stosuję).
Właśnie rozważałem wybór nad:
- typujemy wynik drużyny która jest w bdb formie czyli wygrała ostatni mecz np. 4:0
- typujemy wynik drużyny, która ostatni mecz rozegrała na 0-0
I sam do końca nie wiem która metoda jest lepsza.
1 sposób przemawia do mnie za tym iż bardzo rzadko drużyny notują 2x0:0 z rzędu
zaś
2 sposób przemawia do mnie tym iż jeżeli drużyna jest w formie to powiinna strzelać gole ????
Wreszcie tym co mysla lub i graja tym &quot;sytemem&quot;to proponowalbym sporzadzic sobie wlasne statystyki poszczegolnych lig i
Jesli we wspomnianej Eredivisie jedno 0-0 przypada na 30meczy a sredni kurs na BF wszystkich meczy przekracza 1.04 to proste ze oplaca sie je grac wszystkie!!!!Dzielimy kapital na ilosc meczy i....jedziemy:smile:
Podobnie w innych ligach.Pewnie w takich Francuskich 0-0 trafia sie co 10-15meczy(zainteresowani niech sprawdza sobie),ale tez kurs lay 0-0 czesto jest tam rzedu 1.10-1.13.
Kombinujcie:smile:
Problem w tym, że w 2 lidze holenderskiej gdzie pada więcej goli niż w Eredevisie mecze są rozgrywane o tej samej porze (tj. dziś godz 20.00) a ponad to na BF w &quot;Multizakładach&quot; nie ma opcji over 0,5 gola w tych meczach - jest tylko wynik końcowy 1X2 oraz ponad/poniżej 2.5 goli

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cule...

Oba sposoby są teoretycznie z du.py, choć praktyka pokazuje coś innego (i życzę oby jak najdłuzszej hossy).

Z jednej strony drużyna zremisowała ostatnio 0:0.
Niby OK, bo wyników w ciul i ile razy ma się w ich wykonaniu powtórzyć? Rozważ jednak, że drużyna &quot;underowa&quot; ma tendencje do strzelania, atakowania itd i to właśnie ONA ma największe skillsy by taki rezultat znowu powtórzyć.

Co do overowców i teamów na gazie... 4:0, a co z grafikiem meczów, planem kołcza, składami. Przeciwnik inaczej ustawia się na mecz z silną ofensywą, stara się inaczej ułożyć formacje...

Gra tak naprawdę zależy od szczęścia, a jej powodzenie od Twojego &quot;pass&quot;. Jeśli all`iny mają być dochodowe nie ma co mówić &quot;wpłacę 1000 zagram 60 meczów...&quot;. Wpłać 10zł, zrób 200zł, powtórz... Zrezygnuj ze skalarnych wykładników, bo tylko bardziej zaboli, jak wtopisz. Jak jesteś dobry, jak system jest dobry wyrzeźbisz ze wszystkiego. ;)

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
1 próg: ✅
2 próg: ✅
3 próg: ✅
4 próg: ✅
5 próg: ✅
6 próg: ✅
Fortuna Sittard - Veendam
Kurs: 1,038
Stawka: 146,5€
Ew: 152€ ✅

Bilans: ✅ 47€
Narazie dobrze idzie...

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Fortuna Sittard - Veendam
Kurs: 1,038
Stawka: 146,5€
Ew: 152€ ✅

Narazie dobrze idzie...

Dobrze idzie powiedzial ziec wpuszczajac tesciowa do grobu????

Mysle ze dobrze bedzie jak zaliczysz minimum 20progow:cool:

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
7 próg:
Bayer Leverkusen - SC Freiburg godz 15:30
Kurs: 1,055
Stawka: 152€
Ew: 160€ ✅
8 próg:
Feyenoord - Breda godz 20:45
Kurs: 1,043
Stawka: 160€
Ew: 167€

Bilans: ✅ 55€

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica

7 próg:
Bayer Leverkusen - SC Freiburg godz 14:30
Kurs: 1,055
Stawka: 152€
Ew: 160€

8 próg:
Manchester City - Sunderland godz 16:00
Kurs: 1,041
Ew: 167€

9 próg:
Kurs: 1,043
Stawka: 167€
Ew: 174€

To jest ako?
Jesli nie to skad wiesz po jakim kursie bedziesz gral nastepne mecze?

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
To jest ako?
Jesli nie to skad wiesz po jakim kursie bedziesz gral nastepne mecze?
Nie, to nie jest ako...
Najpierw gram mecz Beyeru Lev potem następne ale właśnie się pomyliłem z godzinami i jednak nie postawie na mecz City bo oba mecze trwają a środki poszły na Leverkusen

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
7 próg: ✅

8 próg:✅
Kurs: 1,04
Ew: 166€ ✅

Bilans: ✅ 61€

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy

8 próg:✅
Kurs: 1,04
Ew: 166€ ✅

Bilans: ✅ 61€
To sie nazywa wyczucie meczu... gol w 2 minucie
19 minuta i 1-1 wiec mamy gole mamy ????
dzisiaj 2 progi poszły
8 próg: ✅

agarak 27

agarak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wielkopolska
To sie nazywa wyczucie meczu... gol w 2 minucie
19 minuta i 1-1 wiec mamy gole mamy ????
Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????
Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
9 próg: ✅
Ajax - Heracles godz 14:30
Kurs: 1,03
Stawka: 166€
Ew: 171€ ✅
10 próg: ✅
Tottenham - Swansea godz 17:00
Kurs: 1,06
Stawka: 171€
Ew: 181€ ✅
Bilans: ✅ 66€

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????

Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).Wyczucie to byś miał, jakbyś postawił na żywo i po strzeleniu gola po 2 minutach postawił kapitał na następy mecz &quot;pewnobramkowy&quot;, których dziś bez liku ????

Na marginesie - jeśli masz problemy z kolizją między meczami to stawiaj na mecz zaraz po rozpoczęciu (na żywo) - kasa wpłynie ci na konto po strzeleniu pierwszego gola, a nie dopiero po zakończeniu meczu (pojęcia tylko nie mam, czy kurs się niekorzystnie wtedy nie zmieni).[/QUOTE
Na BF stawka wplywa po strzeleniu gola a wygrana po zakonczeniu meczu.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice W-wy
9 próg: ✅
Ajax - Heracles godz 14:30
Kurs: 1,03
Stawka: 166€
Ew: 171€ ✅
10 próg: ✅
Tottenham - Swansea godz 17:00
Kurs: 1,06
Stawka: 171€
Ew: 181€ ✅
Bilans: ✅ 76€
Dzisiaj kolejne dwa progi zaliczone.
Bilans: ✅ 76€

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
santoro86 +4 Punkty (bardzo ciekawy system :))
agarak 27

agarak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wielkopolska
Na BF stawka wplywa po strzeleniu gola a wygrana po zakonczeniu meczu.

To ładnie z ich strony. Ja na Bet365 muszę obstawiać na żywo. Zresztą i tak najbardziej opłaca się obstawić po upływie 10-15 minut meczu, bo stawka wzrasta. Ryzykujemy tylko tym, ze nie obstawimy danego meczu, bo bramka padnie zanim zdążymy obstawić.