Regulamin STS-u mówi :1 "W przypadku obstawienia zakładu na zwycięstwo, ewentualnie na lokatę indywidualnego zawodnika lub zespołu, a wyżej wymienione osoby nie stawią się, bez względu na powód (kontuzja, niestawienie się w ustalonym terminie itd.) na zawody, stawka nie zostaje zwrócona:", 2 "W przypadku, kiedy mecz nie odbył się zgodnie z wcześniejszą informacją, zakład ten jest nieważny, a typujący otrzymuje zwrot stawki. W przypadku zakładów wielokrotnych, przyjęty zostaje kurs 1 bez względu na wynik." . W związku z tym czy ako w którym był Monfils będzie rozliczone jako 1,0 ?
Wygrałeś i Monfils będzie liczony po kursie 1.0Sorry że tak zapytam ale nic nie kapuje, postawiłem na:
Monfils - Guccione - 1
Gonzalez - Ginepri - 1
i tak dalej (w sumie 12 meczy) i wszystkie mi weszły tylko ten Monfilis.
Moje pytanie to czy wygrałem tyle że Monfils będzie liczony jako 1.0 zamiast 1.3?
Z góry dzięki
Mecze zaczynają się codziennie o 13, a na głownych kortach o 14 dopiero. Pewnie pomyślałeś że o 10, bo u buków póki nie znali drabinki dnia, o tej godzinie były zamykane zakłady. Ale granie każdego dnia zaczyna się o 13Mam, pytanie z jakiego powodu dzisiejsze mecze które miały być o godzinie 10,00, zostały przeniesione?
I jeszcze jedno pytanie na jakie dni jest przewidziana druga runda turnieju?