>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sure Bets

maximo 2

maximo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tam dajecie sobie rady z siurkami w świetle nowej ustawy? ????

D 4

dyziooo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W jakich bukach gracie surebets? Są takie gdzie można grać w PLN? Pinnacle odeszło, bet365 tak samo. Został 1xbet z lepszych, co do tego?

M 0

matimax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, czy na surkach można jeszcze coś zarobić? Grałem kiedyś trochę, wpadło trochę grosza, ale pytanie, czy dziś też można sobie jeszcze fajnie zarobić tak jak kiedyś? Pomiędzy jakimi bukami obecnie najwięcej surków wpada, interesuje mnie jedynie gra pre.
Pozdrawiam
Edit: Myślałem też nad- co logiczne, połączeniem surebetów do wyciągnięcia bonusów, ale w dzisiejszych czasach są tak popaprane regulaminy bonusów, że nie wiem czy jest sens się w to jeszcze bawić. Jakieś opinie na ten temat?

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz jak siurki to na live, a bonusów to już po ustawie się nie nazbierasz.

A to mieszkajac w Anglii i majac mozliwosc grania u wszystkich bukmacherow, to da rade jeszcze zarabiac na surbetach grajac przed rozpoczeciem danego spotkania?.

N 0

nanana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesli postawie przed meczem na druzyne z kursem 3, przeciwnik 1.7. Na LIVE powiedzmy pierwsza gola strzeli moja druzyna(moj typ). Kurs na przeciwnika wzrosnie powiedzmy do 2.3, wejde rowniez za taka sama sume, na ta druzyne. W takim wypadku wygrywam w obu przypadkach. Jedni mowia na to kontra, ale czy to podchodzi pod surebeta? Takie praktyki sa dozwolone, czy buki moga krzywo patrzec na takie cos?
Oczywiscie mozna tak grac na 2 roznych bukach, ale jesli bede tak robil na jednym szybko dostane limity?

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że nawet nie limity, tylko buk uzna, że grasz zdarzenia przeciwstawne i może być klops.
Lepiej na takie granie mieć konta u wielu buków.

black_hawk 139

black_hawk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Seul
Istnieją jakieś strony, fora, osoby prywatne &#39;skupujące&#39; surebety? Mam kilka ładnych surebetów wzgledem polskich a zagranicznych buków, np, kursy w pl buku na dane zdarzenie 1.45 - 2.5 w zagranicznym 1.14 -5.5

A 0

adriannoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Istnieją jakieś strony, fora, osoby prywatne &#39;skupujące&#39; surebety? Mam kilka ładnych surebetów wzgledem polskich a zagranicznych buków, np, kursy w pl buku na dane zdarzenie 1.45 - 2.5 w zagranicznym 1.14 -5.5
Niestety brak naiwnych w 2019 roku, jak widzisz sam tego nawet nie grasz