>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Superpuchar Niemiec 13.08.2014

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DE
A ja sobie pogralem co nastepuje ????
13.8. 18:00
Borussia Dortmund - Bayern Monachium over 2,5 + bts @1.9 4/10 bet365, Bayern over 1,5 @1.91 6/10 bet365, Lewandowski strzeli @2.25 2/10 bet365
Langerak przeciwko Lewemu? Brzmi interesujaco. Do tego Shaqiri i Müller. Dwie bramki dla mistrza Niemiec jak nic. Z drugiej strony BVB cos powinna wcisnac i wcale na straconej pozycji nie stoi. Bayern jednak mocno napalony na ten puchar. Nie ma sensu pisac normalnych analiz - nie w takim meczu. Jedyne co wg mnie tu mozna grac to bramki.
wysmienity mecz Bayernu... caly czas pod kontrola.. Guardiola mistrz

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Skład Borussii: Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Kehl, Kirch - Hofmann, Mkhitaryan, Aubameyang - Immobile
Ławka: Alomerovic, Subotic, Bender, Jojic, Großkreutz, Ramos, Durm
Skład Bayernu: Neuer - Martinez, Shaqiri, Gaudino, Boateng, Bernat, Rode, Müller, Alaba, Hojbjerg, Lewandowski.
Ławka: Starke, Reina - Dante, Pizarro, Götze, Lahm, Badstuber.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Falubaz
Z każdego meczu można wyciągnąć wnioski, zwłaszcza jak widzę, że nie ma tempa. BVB jest zajechane, świeżości nie złapią na Bayern więc o co ci chodzi?
BVB zajechane ale czemu ... bo byli w trakcie przygotowań do sezonu , a takie przygotowania trening wytrzymałościowy itp itd.
Ale jaka tu mowa o zajechaniu jak i tak zawodnicy BVB byli 2x szybsi od Śląska
Jako że byłem moderatorem BL to mogłeś się domyśleć, że to nie było na serio ;). Choć stawiam na Bayern nie gram tego, gram under 2,5.
NO własnie to mnie zaszokowało ze taka wypowiedź padła z klawiatury gościa który niemal zęby zjadł na BL ???? .
Mam nadzieję ze nie uraziłem wypowiedzią , szkoda też ze nie zdążyłem podać typu na mecz ( urwanie głowy w robocie).
Ale skład jakim wyszedł Bayern lekko śmieszy Guardiola popuścił wodzę fantazji :grin:.
Ważę BL startuje nie bawem ????

Status
Zamknięty.