Odincovo i tak spadnie bo nie ma kasy na funkcjonowanie, Taka ekipa z tradycjami i sukcesami bedzie grac w 2 lidze , wiec ze jeszcze sa mecze ale sytuacja jest tragoczna i nikt nie wierzy w utrzymanie, nie ma sianka nie ma granka.
Przecież oni grali z tym samym Jarosławiem kilka dni temu i dostali baty 1:3, więc co ci przyszło do głowy, że dziś Iskra jak najbardziej do gry po jakimś marnym 1.50? :grin: Brak największej gwiazdy mogło im tylko pomóc? przecież Kanadyjczyk to było co najmniej 50% tej drużyny, co druga piła w większości meczów leciała do niego. Z resztą widać po tym co grają w tych outach bez niegospadaja 2 zespoły!
Wg mnie Iskra jak najbardziej dzisiaj do grania, wciąż mają szanse na utrzymanie, Yarosław bezposredni rywal. Nie wiem jakim cudem wygrali oni z Krasnodarem i to w stosunku 3-0 ale wczoraj nie istnieli z Groznym, Iskra mimo wszystkich klopotów jakie ich w tym sezonie spotkały, we wczorajszym meczu pokazała pazur. Wg mnie odejscie Gavina tylko mogło im poprawić relacje i atmosferę w drużynie. Przynajmniej moze teraz liczy sie wszystkim utrzymanie a nie $$
Pograłem sam po 1,55 zamykają mi tripel Grozny+Dynamo M + własnie Iskra. Obecnie kursy 1,65 wg mnie do gry.
Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)Play-outy mają to do siebie, że dziś taki Jarosław wygrywa 3-0 z Krasnodarem a jutro dostaje baty o zdecydowanie niżej notowanego rywala. Bo to są play-outy i tego się nie gra. Chyba, że na underdoga chociaż też nie polecam takich praktyk.
Przecież oni grali z tym samym Jarosławiem kilka dni temu i dostali baty 1:3, więc co ci przyszło do głowy, że dziś Iskra jak najbardziej do gry po jakimś marnym 1.50? :grin: Brak największej gwiazdy mogło im tylko pomóc? przecież Kanadyjczyk to było co najmniej 50% tej drużyny, co druga piła w większości meczów leciała do niego. Z resztą widać po tym co grają w tych outach bez niego
Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)
Czemu tego się nie gra? Na przykładzie tej Iskry widać, że warto to obserwować i to bardzo. Buki dają to kursy z hierarchii sezonu zasadniczego, Iskra tam była w czołówce więc dają na nich śmieszne kursy a oni dostają baty. Na samych porażkach Iskry można się tutaj było poważnie obłowić, jeśli ktoś tylko myślał (na samych dwóch porażkach z Jarosławiem i raz z Permem można było mega dogi łapać)
Od początku wiedziałeś, że Iskra będzie przegrywać ? Nie sądzę. Spodziewał byś się porażek Krasnodaru z Jarosławem 0-3 ? Czy porażki Dynama z Groznym ? Dzisiaj Jarosław miał farta, że wygrał bo mecz potoczył się dziwnie. Ten kto grał na Jarosław niech się cieszy bo miał farta. Własnie dlatego się tego nie gra.
i ile razy te pilki odbijaly sie od bloku jak od sciany bo szly do niego i do niego...
ha, a czy odincowo bedzie grac na powaznie? zadnych szans na awans nie maja.Dynamo Moskwa prawdpodobnie odpuszcza spotkanie z Iskrą.
ha, a czy odincowo bedzie grac na powaznie? zadnych szans na awans nie maja.
Ciekawe rzeczy wypisujesz...zwłaszcza jak zobaczymy na spotkania rozgrywane w Kazaniu, czy też decydujący mecz w Nowosybirsku. Biełgorad pewnie zmierza po mistrza i wydaje mi się, że przejadą się po Uralu. Nie mówię, że będzie 3 x 3:0, ale Grozer i spółka do siebie na pewno wrócą z taką zaliczką, która da im pewne mistrzostwo.Biełgorod na wyjazdach nie czuje się tak pewnie jak u siebie.
Wczoraj zabrakło niewiele.Według mnie warto (dzisiaj i jutro) spróbować na Ufę. Są w stanie wygrać przynajmniej jedno ze spotkań rozgrywanych na własnym parkiecie. Biełgorod na wyjazdach nie czuje się tak pewnie jak u siebie.