peh
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
bys sie zdziwil...
tak wujek pomoze jak idziesz na zawodowego to cie jakos ustawi a nie na studiach oficerskich...
bys sie zdziwil...
matslow dobrze mówi, wiem bo kumpel w tym roku brał udział w rekrutacji na WSOWL.tak wujek pomoze jak idziesz na zawodowego to cie jakos ustawi a nie na studiach oficerskich...
Wyskakuj z avatara!tak wujek pomoze jak idziesz na zawodowego to cie jakos ustawi a nie na studiach oficerskich...
nie możliwe.Witam gdzieś mi się obilo o Że można studiować na prywatnych uczelniach bez matury prawda to ?
to widocznie nie wiesz jakie tam cyrki odchodzą. wiem, bo byłem z kumplem i widziałem. podchodzi jakis suchar do drążka, przy drugim razie spada z niego a egzaminator przy nim stojący wpsiuje mu 20 powtórzeń ????tak wujek pomoze jak idziesz na zawodowego to cie jakos ustawi a nie na studiach oficerskich...
Mistrzuniu ???? Wszystko zależy od tego na jakim kierunku jesteśpoczątek studi wszędzie 1 czy 4 pazdziernika?? czy zależy od uczelnii??
może ktoś napisać jaki to jest na studiach? to znaczy co się robi na ćwiczeniach,wykładach,na wf bo chyba jest,jak to jest, aha strój normalny jakiś sweter i dżinsy chyba nie trzeba w koszuli przychodzić non stop?? a są jakieś podczas studi uroczystości że np. w graniakach trzeba przychodzić jak na tym rozdaniu indexów?