>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Studia

Status
Zamknięty.
ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
To ja się chcę spytać czy wybiera się ktoś do SAPSP w Krakowie lub Poznaniu, lub do CSPSP w Częstochowie?? A może już ktoś uczęscza lub skończył taką szkołę?

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
Ktoś dowiadywał się czegoś apropo rekrutacji do Dęblina??

Zdrowie idealne w sensie muskulatura + wytrzymałość, czy po prostu bez chorób wewnętrznych i inny zagrażających życiu...

A może ktoś jest kontrolerem ruchu lotniczego ?

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
To ja się chcę spytać czy wybiera się ktoś do SAPSP w Krakowie lub Poznaniu, lub do CSPSP w Częstochowie?? A może już ktoś uczęscza lub skończył taką szkołę?

Podbijam moje pytanko:-D

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ktoś dowiadywał się czegoś apropo rekrutacji do Dęblina??

Zdrowie idealne w sensie muskulatura + wytrzymałość, czy po prostu bez chorób wewnętrznych i inny zagrażających życiu...

A może ktoś jest kontrolerem ruchu lotniczego ?

co do Twojego pytania, to powiem tylko tyle ze do Dęblina bardzo trudno się dostać własnie ze wzgledu na &quot;idealne zdrowie&quot;. Jeden kolega nie dostał się bo mial plomby w zębach ;) drugi bo cos tam mial z przegrodą nosową ;) pozniej sa testy psychologiczne i sprawnościowe. To długa i cieżka droga, no ale to jedna z najbardziej elitarnych szkół w Polsce.

a no i odpowiem : Zarzadzanie i Maketing 4 rok, Technika Rolnicza i Leśna 2 rok ;)

slipknot1910 14

slipknot1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Witam. Ja studiuje WF na PWSZ w Krośnie. Miasto trochę lipne, ale szkoła fajna, tylko wykładowcy trochę za bardzo cisną. Obecnie jestem na ostatnim semestrze i myślę gdzie tu się wybrać, żeby zrobić magistra :-D Może jakieś propozycję, które mogłyby mi pomóc w takowym wyborze? Pozdrawiam !!

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
UP Poznań / Gospodarka Przestrzenna.

malibu 138

malibu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja Studiuję na Uniwersytecie Muzycznym w Białymstoku.Pozdrawiam muzyków ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Studiuje ktoś ekonomie lub logistyke ???? ? bo mam pare pytanek ???? W końcu zaniedługo trzeba zadecydować ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A jest tu jakiś student z Politechniki Wrocławskiej? Bo mam zamiar iść na zaoczne informatyka, zastanawiam się nad politechniką, dopytywałem się niektórych i ponoć na zaoczne szału nie ma i matma podstawa zdana wystarczy aby się dostać, teraz trochę żałuję, że nie zdawałem rozszerzenia, ale nie wiem może ktoś wie podstawa wystarczy na zaoczną informatyke? Zawsze mam w zapasie filie wałbrzyską, heh.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A jest tu jakiś student z Politechniki Wrocławskiej? Bo mam zamiar iść na zaoczne informatyka, zastanawiam się nad politechniką, dopytywałem się niektórych i ponoć na zaoczne szału nie ma i matma podstawa zdana wystarczy aby się dostać, teraz trochę żałuję, że nie zdawałem rozszerzenia, ale nie wiem może ktoś wie podstawa wystarczy na zaoczną informatyke? Zawsze mam w zapasie filie wałbrzyską, heh.

a moze CS? na warszawska computer science polecam naprawde mam kilku tam znajomych.

B 0

barton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
studiuje ktoś we Wrocławiu dziennikarstwo sportowe jak tak to proszę o kontakt na PW. ????

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja może nie o studiach, ale zapisalem się do szkoły policealnej, i na szybkiego wybrałem &quot;profil&quot; Technik BHP, słyszał ktoś coś więcej o tym, czy łatwo potem znaleźć pracę?

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a dlaczego na szybko, profil BHP ?

Status
Zamknięty.