Ja bym jeszcze dorzucił:
- możliwość zmiany kursów po zakończeniu meczu:
Ponadto w regulaminie jest masa zapisów, że kupon może zostać rozliczony po kursie 1.00. Ciekawy jestem, czy wtedy następuje pełny zwrot stawki, czy już z odliczonym podatkiem (88% stawki).
- możliwość zmiany kursów po zakończeniu meczu:
- możliwość zarekwirowania pieniędzy z konta gracza po 12 miesiącach:5.7. W przypadku oczywistych błędów przy wprowadzaniu danych do systemu Bukmachera, STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia takich kuponów, lub do skorygowania kursu i rozstrzygnięcia zakładów według prawidłowych kursów, nawet jeśli błąd zostanie zauważony już po rozstrzygnięciu zdarzenia. Stawka za anulowany zakład jest wpłacana na konto klienta.
- możliwość odebrania bonusa po 2 miesiącach:6.7. Jeśli konto pozostaje nieaktywne (tzn. nie zostały na nie wpłacone ani z niego wypłacone środki, nie postawiono ani nie rozstrzygnięto za jego pośrednictwem żadnego zakładu) przez ponad 12 miesięcy, użytkownik zrzeka się pozostałych na tym koncie środków. Choć STS nie ma obowiązku powiadamiać użytkowników, że posiadają oni środki do odebrania, to jednak podejmie odpowiednie i proporcjonalne wysiłki, zmierzające do zapewnienia zwrotu takich środków posiadaczowi danego konta.
Ponadto, jeśli jakakolwiek premia, darmowy zakład, lub innego rodzaju środki zaksięgowane przez STS na koncie klienta nie zostaną wykorzystane przez klienta w ciągu 2 miesięcy od zaksięgowania, STS ma prawo do odebrania takiej premii, darmowego zakładu lub środków i do odpowiedniej modyfikacji stanu konta tego klienta bez powiadomienia danego klienta.
Ponadto w regulaminie jest masa zapisów, że kupon może zostać rozliczony po kursie 1.00. Ciekawy jestem, czy wtedy następuje pełny zwrot stawki, czy już z odliczonym podatkiem (88% stawki).