>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym jeszcze dorzucił:
- możliwość zmiany kursów po zakończeniu meczu:
5.7. W przypadku oczywistych błędów przy wprowadzaniu danych do systemu Bukmachera, STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia takich kuponów, lub do skorygowania kursu i rozstrzygnięcia zakładów według prawidłowych kursów, nawet jeśli błąd zostanie zauważony już po rozstrzygnięciu zdarzenia. Stawka za anulowany zakład jest wpłacana na konto klienta.
- możliwość zarekwirowania pieniędzy z konta gracza po 12 miesiącach:
6.7. Jeśli konto pozostaje nieaktywne (tzn. nie zostały na nie wpłacone ani z niego wypłacone środki, nie postawiono ani nie rozstrzygnięto za jego pośrednictwem żadnego zakładu) przez ponad 12 miesięcy, użytkownik zrzeka się pozostałych na tym koncie środków. Choć STS nie ma obowiązku powiadamiać użytkowników, że posiadają oni środki do odebrania, to jednak podejmie odpowiednie i proporcjonalne wysiłki, zmierzające do zapewnienia zwrotu takich środków posiadaczowi danego konta.
- możliwość odebrania bonusa po 2 miesiącach:
Ponadto, jeśli jakakolwiek premia, darmowy zakład, lub innego rodzaju środki zaksięgowane przez STS na koncie klienta nie zostaną wykorzystane przez klienta w ciągu 2 miesięcy od zaksięgowania, STS ma prawo do odebrania takiej premii, darmowego zakładu lub środków i do odpowiedniej modyfikacji stanu konta tego klienta bez powiadomienia danego klienta.

Ponadto w regulaminie jest masa zapisów, że kupon może zostać rozliczony po kursie 1.00. Ciekawy jestem, czy wtedy następuje pełny zwrot stawki, czy już z odliczonym podatkiem (88% stawki).

S 0

szynpol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co zdołałem wysondować z pomocy online: wpłacam np. 2 stówki, podwajają mi 200 zł. I teraz muszę 4 razy zagrać za te 2 stówki bonusu. Jak rozumiem, muszę gdzieś odznaczyć, że gram za bonus...
Jeśli wygram kuponiki, cała kaska jest moja. Jeśli nie, niczego nie muszę zwracać.
Jeśli jestem w błędzie, uprzejmie proszę o wyprowadzenie mnie z ewentualnego błędu ????

Wpłaciłem 200zł i jest tak jak mówisz. W prawym gornym rogu wybierasz z których środków obstawiasz zakład ;). Tylko sie zastanawiam gdzie można sprawdzić ile bonusu sie już obróciło ;p

S 22

scyzor1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli ktoś lubi albo ma powody by grać u stacjonarnych to STS jest jak najbardziej OK, ale online polscy bukmacherzy muszą się jeszcze wiele uczyć od Europy. Wczoraj cały dzień spędziłem na próbach zalogowania się a jak już niby się udało to wyskakuje okienko w którym należy dokończyć rejestrację co robiłem kilka jak nie kilkanaście miesięcy temu. Pisałem do nich o co chodzi czy tak nagle moje dane wyparowały a oni odpisują za każdym razem że już jest ok, a nadal nie jest. Więc spróbowałem dokończyć rejestrację uzupełniłem dane klikam zarejestruj i co widzę ponownie otwiera się to samo okno i prosi o ponowne uzupełnienie tych danych i tak w kółko i w kółko.

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skan dowodu przy rejestracji musi byc bez zamazan ? czy moge zamazac np podpis ?

B 0

betradar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozumiem ze mozna zywcem wziac system i layout od czeskiego tipsportu, rozumiem ze mozna miec notoryczne problemy z dzialaniem strony, ale to co odwalili z regulaminem to jest skandal i jeszcze raz skandal, to trzeba jakis bojkot zrobic tej pseudo firmy, naglosnic to, czy to jest wogole zgodne z ustawa?

A 8

asot33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem sprawa zatwierdzonego Regulaminu STS online powinna znaleźć się w UOKiK w kwestii sprawdzenia zasadności kilkunastu punktów Regulaminu względem tzw. &quot;klauzul niedozwolonych&quot; &quot; Art 385 (1) do (4) KC.
Treść Regulaminu jest narzucana jednostronnie przez podmiot urządzający zakłady w związku z czym Regulamin ten musi być zgodny z przepisami dotyczących umów zawieranych z Konsumentami (ma zapewniać należytą ochronę interesów uczestnika zakładu).

Zgodnie z Ustawą Hazardową wysokość wygranej jest wiążąca dla obu stron umowy. Kwota ta nie może być zmieniona z powodu kilkunastu punktów Regulaminu pozwalających na nadużycia przez podmiot urządzający zakłady.

agarak 27

agarak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wielkopolska
Wie ktoś, kiedy będą zakłady live? Ostatnia informacja, która do mnie dotarła, mówiła że w piątek (ten wczorajszy...).

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Najwcześniej za tydzień. Z tego co mi wiadomo. Na razie mają mega problem nadal z systemem więc Live im nie w głowie ;)

B 0

busiek22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
już pierwszy problem. postawiłem kupon za 10 zł. a tu nagle patrzę na koncie nie ma 30 zł. postawiło mi oprócz mojego kuponu 2 takie same. i to w ciągu 1 sekundy .. napisałem do nich zobaczymy co będzie

tomek-28-11 15

tomek-28-11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja nie moge zagrac za bonus bo mimo iz kasa w bonusie widnieje, zaznaczam bonus jest po prawej zielona fajka wybieram mecze wpisuje kwote bonusu a tu brak wystarczajacych srodkow....

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
ale lipa, tyle sie meczyli z otwarciem, a tak slabo wystartowali... nedzna oferta zakladow, brak live, no i zero statystyk przy zakladach!!! w porownaniu z taka fortuna czy milenium to jest na dzien dzisiejszy kaszana na maksa! no i mial byc esktra bonus dla pierwszych 10 tys czy cos takiego zarejestrowanych, bonus daja dla wszystkich 100% ale do obrocenia 4 razy po kursie 1.7 łeeeeeeeeeeee....

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem 200zł i jest tak jak mówisz. W prawym gornym rogu wybierasz z których środków obstawiasz zakład ;). Tylko sie zastanawiam gdzie można sprawdzić ile bonusu sie już obróciło ;p
Moźe po prostu wystarczy monitorować samemu, ile razy zagrało się za 200 zł? Zagrasz 4 razy po 2 paczki i cały utarg Twój ????
Jeśli chodzi o mnie, jeszcze nie wpłacam. Dam im trochę czasu na stabilizację stronki. Każdy buk przecież miał na starcie różne hocki klocki tak że bez napinki. Mi stronka śmiga bez problemów, zero mulenia się. Pozdro.

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Mi też bez problemu i jak kolega wyżej poczekam sobie aż się ustabilizuje wszystko i ludzie dostaną kasę z wypłaty ;)
Ogólnie to całkiem fajny bonus, a swoimi środkami trzeba obrócić przed wypłata? Bo gdzieś jeszcze o tym słyszałem ale w regu chyba nic o tym nie ma?

Status
Zamknięty.