>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Kilka razy zdarzyło mi się coś wpłacić lecz jednak się rozmyślałem i wypłacałem sobie z powrotem na konto. Do tej pory nie bylo problemu. Jednak kilka dni temu miałem podobną sytuację, lecz odmówili mi wypłaty i środki zostały wstrzymane na 7 dni roboczych. Jak to napisali &quot;jeśli nie będzie żadnych niedogodności to pieniądze zostaną przelane na konto&quot;

Z 0

zekar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak zakończyła się twoja sprawa?
Mam tak samo.
Wpłaciłem 400 zł, rozmyśliłem się i wypłaciłem 390 zł.
Dostałem info na czacie, że:
Wypłata została wstrzymana przez Dział Kontroli, który rozpoczął procedurę dodatkowej weryfikacji. Proces ten może potrwać maksymalnie do 7 dni od chwili zlecenia wypłaty. Jeżeli w trakcie weryfikacji ujawnią się ewentualne nieprawidłowości poinformujemy o nich niezwłocznie. W innym wypadku kwota zostanie zlecona zgodnie z dyspozycją.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Normalnie u bukmacherów jest reguła, że kwota wpłaty musi być zagrana minimum 1 raz. To że wcześniej wypłacali bez obrotu, to zwykłe niedopatrzenie na koncie gracza. Mogło się udać. Po to wpłacamy, aby za to zagrać. Taka jest reguła. Bukmacher to nie darmowe transfery pieniężne.

Z 0

zekar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Normalnie u bukmacherów jest reguła, że kwota wpłaty musi być zagrana minimum 1 raz. To że wcześniej wypłacali bez obrotu, to zwykłe niedopatrzenie na koncie gracza. Mogło się udać. Po to wpłacamy, aby za to zagrać. Taka jest reguła. Bukmacher to nie darmowe transfery pieniężne.
No dobrze czyli co są w stanie legalnie zatrzymać te pieniądze? Czy po prostu wrócą one do mojego depozytu i będę musiał nimi obrócić?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nikt ci nic nie ukradnie. Najprawdopodobniej pieniądze wrócą do konta gracza, i każą ci to obrócić. Raczej nie puszczą tej wypłaty, skoro wzięli się za sprawdzanie tego.

Z 0

zekar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok sprawa rozwiązana.
Byłem w punkcie. Pan za ladą nigdy się z takim czymś nie spotkał ale zadzwonił do centrali.
Powiedzieli mu, że powinienem obrócić co najmniej połową wpłaty, a tak wypłata jest wstrzymana na 7 dni.
Dziś 7 dnia pieniądze wpłynęły na moje konto bankowe.

M 0

mazi1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z wypłatą gdy próbuję wypłacić to wyskakuje mi że niepoprawne haslo co zrobić

P 0

pilkarz1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy po rejestracji konta pierwsza wpłata musi być z konta bankowego czy może być z paysafecard?