Wie ktos moze czy STS ma mozliwosć doładowania konta internetowego w ich punkcie stacjonarnym? w sensie czy moge wpłacic kase w stacjonarnym igrac w sieci?
Nic Ci nie grozi odprowadzasz podatek legalnie w bukmacherze który działa na terytorium Polski LEGALNIE !witam,
szybkie pytanie. czy jak wygram jakąś pokaźniejszą sumę, którą przeleję na konto bankowe i powiedzmy, że zacznie interesować się tym Urząd Skarbowy, czy grozi mi coś? mogę po prostu powiedzieć, że pieniądze są z zakładów bukmacherskich? w końcu to STS i podatek jest odprowadzany.
dzięki za szybką odpowiedź,
okej nic mi nie grozi, bo to legalny bukmacher, ale za tym idzie następne pytanie, jak udowodnić, że pieniądze pochodzą właśnie z tego źródła(STS)? wystarczy, że pokaże dowód przelewu, czy będę musiał bawić się z drukowaniem wygranych(certyfikaty, jak widzę też tam są, ale znikają, gdy zagram coraz to nowsze zakłady), a może coś jeszcze innego?
Czy jest jakiś limit darmowych przelewów? Np. jeden w miesiącu darmowy a za resztę opłata. Czy wszystkie są za darmo ?
Identycznie jak u mnie.Zawsze tak samo ????W ciągu dnia, max. 5-10 minut i jest w depozycie.