>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Duży ✅ na sam początek. Godzina 2 - wpłata zrobiona i pieniądze w 5 minut na koncie. A np na skrilla przez ing teraz wpłacić nie mogę...

damianuso 0

damianuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
mam pytanie co do tego bonusu. wiem ze to nie temat do tego ale tamten jest zamkniety juz. mianowicie dodali taki zapis:
&quot;Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 200 zł można dokonać po jednokrotnym lub kilkukrotnym zawarciu dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu do 200 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego wpłaconego depozytu przewyższającą wartość 200 zł z wyłączeniem tej wartości, może być wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełniania powyższych warunków.&quot;
Z tego wynika że nie da się juz tak jak przed marcem wypłacic depozytu zaraz po otrzymaniu bonusu? ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
No nie. Musisz zagrać 200 zł raz lub parę razy po kursie 1,50.

P 0

pavel54

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witajcie, mam problem z stsem, wypłacili mi wygraną na konto depozytu zamiast bonusu z którego grałem za 80zł, wygrałem ze 120-130 do tego reszta która została w bonusie też poszła na konto depozytu, wybrałem 140zł z depozytu za resztę jeszcze trochę pograłem, ogólnie mam teraz -134,57zł, a bonusu 168,13 na +, sts przysłał mi maila w którym informuje mnie że muszę wpłacić pieniądze żeby uzupełnić depozyt, nie bardzo mam na to ochotę i chciałbym się zorientować jakie mam możliwości żeby z nimi powalczyć, ewentualnie ile by można było zwlekać ;)
pozdro

gred 6

gred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wie ktos moze czy STS ma mozliwosć doładowania konta internetowego w ich punkcie stacjonarnym? w sensie czy moge wpłacic kase w stacjonarnym igrac w sieci?

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Wie ktos moze czy STS ma mozliwosć doładowania konta internetowego w ich punkcie stacjonarnym? w sensie czy moge wpłacic kase w stacjonarnym igrac w sieci?

Nie ma takiej możliwości tylko przelewy z konta , aby grać przez neta

mara_1986 3

mara_1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Może mi ktoś napisać ile średnio trwa wypłata u nich? Na stronie jest napisane, że do 14 dni a w praktyce?

S 9

sula5494

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Średnio wypłata trwa 1-2 dni bynajmniej do mojego PKO BP ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mara_1986 +6 Punkty (Dzięki.)
K 0

knmn93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
szybkie pytanie. czy jak wygram jakąś pokaźniejszą sumę, którą przeleję na konto bankowe i powiedzmy, że zacznie interesować się tym Urząd Skarbowy, czy grozi mi coś? mogę po prostu powiedzieć, że pieniądze są z zakładów bukmacherskich? w końcu to STS i podatek jest odprowadzany.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
szybkie pytanie. czy jak wygram jakąś pokaźniejszą sumę, którą przeleję na konto bankowe i powiedzmy, że zacznie interesować się tym Urząd Skarbowy, czy grozi mi coś? mogę po prostu powiedzieć, że pieniądze są z zakładów bukmacherskich? w końcu to STS i podatek jest odprowadzany.
Nic Ci nie grozi odprowadzasz podatek legalnie w bukmacherze który działa na terytorium Polski LEGALNIE !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
knmn93 +1 Punkty (szybka, pomocna odpowiedź.)
K 0

knmn93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki za szybką odpowiedź,
okej nic mi nie grozi, bo to legalny bukmacher, ale za tym idzie następne pytanie, jak udowodnić, że pieniądze pochodzą właśnie z tego źródła(STS)? wystarczy, że pokaże dowód przelewu, czy będę musiał bawić się z drukowaniem wygranych(certyfikaty, jak widzę też tam są, ale znikają, gdy zagram coraz to nowsze zakłady), a może coś jeszcze innego?

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
dzięki za szybką odpowiedź,
okej nic mi nie grozi, bo to legalny bukmacher, ale za tym idzie następne pytanie, jak udowodnić, że pieniądze pochodzą właśnie z tego źródła(STS)? wystarczy, że pokaże dowód przelewu, czy będę musiał bawić się z drukowaniem wygranych(certyfikaty, jak widzę też tam są, ale znikają, gdy zagram coraz to nowsze zakłady), a może coś jeszcze innego?

Na przelewie widać źródło, którym w tym przypadku jest legalnie działająca firma. Nie potrzebujesz żadnych zaświadczeń, niczego. Skup się na tym, żeby wygrać :p Zaświadczenia są przydatne przy wygraniu pokaźnej sumy w punktach, tyle tylko że takie można otrzymać nie później niż kilka dni po rozliczeniu kuponu.

Inną sprawą jest fakt, że jeśli wcześniej grałeś i wypłacałeś środki z firm bukmacherskich bez licencji w Polsce, musisz poczekać 5 lat aż to &quot;przestępstwo skarbowe&quot; się przedawni. A dlaczego o tym mówię? Otóż urzędy skarbowe mogą szukać ludzi grających u bukmacherów zagranicznych po prostu przeglądając wyciągi bankowe z marną skutecznością, ale mogą też szukać po ludziach którzy grali w fortunie czy sts - wtedy mają większą szansę. Coś czytałem ostatnio, że ktoś żądał wyciągu wypłat graczy z naszych lokalnych bukmacherów.

W każdym razie, dopóki nie wygrasz co najmniej 25 000zł, dopóty nie masz się o co martwić ????

szefowa-elity 781

szefowa-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czy jest jakiś limit darmowych przelewów? Np. jeden w miesiącu darmowy a za resztę opłata. Czy wszystkie są za darmo ?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile idzie kasa na to gowno ? Nie chcialo mi sie wychodzic zeby puscic zbiorowca z KSW ( w sts o dziwo najlepsze ako mimo podatku) wiec zalozylem konto. Liczylem ze pieniadze dojda szybko a tutaj czekam juz z 5 h. Wplata przez transferuj.pl polecana przez babsko na czacie. To jakas kpina czy zawsze tak jest ?