Nie wiem jak jest w Fortunie, ale w STS nie ma znaczenia jak dokonujesz pierwszej wpłaty. Może być przelew, może być wpłata w punkcie. Bonus otrzymasz na pewno.
Te wypłaty w 30 min dochodzą nawet w sobote/niedziele?
Tak, cały tydzień od poniedziałku do niedzieli od 10-24 realizowane są te szybkie wypłaty. Rezygnują z tego tylko w Święta, takie jak choćby było we wtorek, bo wtedy są specjalne godziny księgowania banków i nie ma szybkich wypłat. Inna sprawa, dlaczego w takie Święta nie wypłacają, bo przecież wtedy np. mi robią przelew z banku ING do ING, więc sesja elixir tu nie ma nic do rzeczy, ale jest jak jest :]Te wypłaty w 30 min dochodzą nawet w sobote/niedziele?
Hm.... Chyba kolega nie doczytał InformacjiW weekend nie działają przelewy między bankowe, więc obstawiam, że nie. Kasa dojdzie w pon w pierwszej sesji księgowania.
Tutaj godz. sesji elixir poszczególnych banków:
https://www.money.pl/banki/elixir/
A czy gdy zeedytuje numer konta to będę mógł wypłacić na nie swoje konto ? Przecież jak oni wypłacają to nie pokazuje im się imię i nazwisko w systemie bankowym. Jedynie jak sie dostaje przelew to widać chyba nadawcę... ?
Mozna w stsie wplacac psc?
Musisz zrobić wymagany obrót bonusem i wtedy środki same przejdą z bonusowego do depozytowego.
Po prostu grać zakłady ???? czyli wykonać obrót tyle ile otrzymałeś bonusu razy X kwota.Ale jak zrobic obrót? bo jestem strasznym lajkiem w tym możesz wyjaśnić jak dziecku? ????
Zlecając jakoś w zeszłym tygodniu, bodajże w piątek miałem sytuację, że też czekałem dłużej, ale było to raptem 50 minut, więc na spokojnie, choć zazwyczaj mam w 30-35min. Jednak 2h to już coś nie tak jest, bo to dużo za długo w stosunku do tego, czym się chwalą.zleciłem wypłatę o 21:43 na PKO BP i nadal nie ma. 30 minut, heheheh