wsparciests
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Podaj nam na PW swój login. Postaramy się pomóc. Wrócimy z pełną odpowiedzią, bo takie problemy to promil wypłat realizowanych przez naszych Klientów.
Czy Wsparcie prowadzi jakiś 18nastolatek, czy poważny człowiek? Gość kilkakrotnie wskazuje, że chodzi mu o wypłatę, a Ci cały czas swoje o wpłacie. Jak tu potem u zagranicznych buków nie grać.
Temat brzmi wypłat oraz wypłaty w firmie STS.Nie wiedziałem, że wypłata swoich pieniędzy jest "dobrą wiadomością". Według mnie to tylko normalność
Jeśli zleciłem wypłatę w niedzielę, kiedy pieniądze pojawią mi się na koncie? Jest już wtorek, a pieniędzy brak. Na fortunie szło to znacznie szybciej...
Jeśli zleciłem wypłatę w niedzielę, kiedy pieniądze pojawią mi się na koncie? Jest już wtorek, a pieniędzy brak. Na fortunie szło to znacznie szybciej...
Poprzez konto bankowe z innego wplaciłem ( nie moje) wypłaciłem na swoje.
Zgadzam sie. W fortunie jak zlecalem w weekend.to.w.poniedzialek juz mialem. A tu nadal czekam..
Fajnie by było gdybyś napisał jaki to był zakłąd za jaką stawkę itd.Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.
Witam. Obstawilem zaklady i wygralem 20 tys. Po czym moje konto zostalo zablokowane z nie zrozumialych dla mnie przyczyn a pieniadze nie zostaly wyplacone. Od kilku dni probuje sie z wami skontaktowac bezskutecznie. Jesli w ciagu najblizszych dni moje konto nie zostanie odblokowane i wygrane przeze mnie, podkreslam zgodnie z prawem pieniadze, nie pojawia sie na nim sprawa trafi do instancji wyzszej. Z wyrazami szacunku.