>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
STS
Jeden z kilku buków naziemych który ma sporo placówek w Polsce.
W tym dziale prosze umieszczac pytania, wątpliwości dotyczące danego bukmachera, tematy niezwiazane z danym tematem beda USUWANE!

L 0

ludzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
jezeli jest mecz pucharowy... kumpel obstawil 1, 1 remisuje i wygrywa dopiero w dogrywce to wchodzi czy nie ?! jestem poczatkujacy ale podobno mu nie weszlo jak obstawial w stsach...
zawsze tak jest ? :?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
jezeli jest mecz pucharowy... kumpel obstawil 1, 1 remisuje i wygrywa dopiero w dogrywce to wchodzi czy nie ?! jestem poczatkujacy ale podobno mu nie weszlo jak obstawial w stsach...
zawsze tak jest ? :?
Jeżeli puszcza spotkaie w ktorej jest opcja 1 X 2 1X X2 to zaklad sie liczy do konca regulaminowych 90minut . Czyli jak wygra w dogrywce czy w karnych to nie ma znaczenia tak przegrywa.
Przykłąd
Vitória SC Guimarães 3-0 Wisła Kraków pierwszy mecz;

Stawiam zakład
Wisla -Guimares 2

To jezeli wysiła by wygrała 3-0 i doszlo by do dogrywki i Guimares trzelilo by bramke i wygralo dogrywke to i tak przegrywam bo ten zaklad tyczyl sie 90minu w ktorych wisla wygrała

Wisła-Guimares awn jezeli takie cos jest to wtedy liczy sie kto awansuje dalej bez wezgledu jaki byl rezultat

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
a ja mam takie pytanie czy ktoś ma tabelke ile wynoszą minimalne stawki w kuponie rozpisowym wiem tylko ze 3 z 4 to 8 zł a dalej jak to idzie jak ktoś wie to niech umieści tu jakąś tabelke

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wygralem w stsie 25 zł ale niechcą mi wypłacic bo kupon jest minimalnie podarty ;/ poradzcie cos
ps mam skońcczone 18 lat więc wszystko ok jest

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli jest znaczne uszkodzenie to musisz chyba pisać prośbe do siedziby głównej bo widocznie są u ciebie w punkcie wredne baby albo spróbuj pokleić i wtedy iść ..

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
to bardzo dobrze ???? a czy można założyć sobie kartę w StSie nie posiadając dowodu jeszcze ale posiadając 18 lat ???? ??

L 0

lelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sierpc
mam takie pytanie czy wygrana w STSach tzreba odbierac w tym samym punkcie co obstaiwalem czy moge w innym??

yarpen 0

yarpen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie / Kraków
hmm, no nie wiem. podobno mozna odbierac w innym punkcie, ale kaski nie dostanie sie tego samego dnia. jak ostatnio chcialem odebrac wygrana w innym pkcie niz stawialem to pani po zeskanowaniu kuponu powiedziala ze jak chce kase teraz to musze ja odebrac tam gdzie stawialem.

R 0

richi__rich

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu w ofercie sts nie ma plk kosza?

z tego co ja pamiętam to nigdy tam nie było PLK w ofercie ; bynajmiej jak tam grałem [ale to było bardzo dawno temu] to nie widziałem i z tego co patrze teraz dalej nie ma.

generalnie rzecz biorąc to nasza liga nie jest jakąś popularną, a ludzi grający w STS zadawalają się tylko NBA (nie wszyscy, ale większość) więc szefostwo narazie zpewne naszej ligi nie wprowadzi

zapytaj w punkcie przyjmowania zakładów to może Ci coś wiecej powiedzą! ;-)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Według mnie z bukmacherów stacjonarnych najlepszy jest STS(grałem w nim przez 3,5 roku) jak na bukmachera stacjonarnego ma bogatą oferte.Więc jesli ktos nie ma konta w jakims internetowym buku Polecam własnie STAR-TYP-SPORT

Status
Zamknięty.