>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
I 1

icytower77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej, czy STS zwraca stawke za krecze w tenisie tak jak to mialo dzisiaj miejsce w meczu Nadala. Zagralem 1 na Hiszpana za bardzo gruba stawke i nie wiem co teraz. Prosze o w miare szybka odpowiedz, z gory dzieki !

Niestety kolego pozegnaj sie z kasą. Nie ma zwrotu. W regulaminie naziemnych jest tak ze jesli odbędzie sie chociaz jedna piłka w meczu to nie ma zwrotu.

strzelec1910 0

strzelec1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu mowicie wszyscy ze nie mozna gdzie indziej ja raz w stsie na wakacjach powiedzialem ze nie jestem z tad I ona ze moze przekierowac odebranie wygranej czy te przekierowania to jakas sciema jak wszyscy mowia ze nie mozna w innym ???? Ale to was zaskoczy na tym mozna sie tak usmiac przejezdzalem przez sieradz wchodze do stsa i daje kupon i ze chce zmienic punkt odebrania wygranej i mowie na pabianice na ulice zamkowa a ona ze nie ma na zamkowej stsa a przeciez tam gram (W PABIANICACH STS JEST NA ZAMKOWEJ I KONOPNICKIEJ ) a ona mi sugerowala ze w pabianicach tylko na ul.pulawskiego czy mozna to jakos wytlumaczyc czemu jedna firma i nie maja swoich punktow sprzedazy ulotki

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety tak prosperuje STS nigdzie indziej wygranej nie odbierzesz jedynie jeżeli zadzwonią do Centrali i pozwolą co trwa nawet i 3dni. Dlatego na twoim miejscu odpuściłbym po prostu granie na wakacjach. Chyba że blisko i zdążysz odebrać , a nigdy nie słyszałem o jakimś przekierowaniu.

strzelec1910 0

strzelec1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie nie wiem ale mnie zawsze sie pytaja czy odebrac tu czy w innym punkcie

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
STS - odbieranie wygranej tylko w tym samym punkcie gdzie się wysłało !
Fortuna - od czasu kiedy jest Fortuna a nie profesjonal można odbierać wygrane w dowolnym punkcie Fortuny, niekoniecznie w tym samym gdzie się posłało kupon ! ;)
pozdROWienia ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , z tego co wiem jest otwarty , tak samo jak Tipsport który jest otwarty do 17:00

C 0

ciacho1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra ktoś w konkursie klub STS i wygrał nagrody z miejsc 1-12, bo jakoś dziwnie szybko jak patrze te kursy ludzie robią.Kursy nie małe bo trafić tak by średnie ako z pięciu najlepszych trafnych zakładów wynosiło ponad 100 to nie lada wyczyn, a liczone według rankingu jest dopiero 7 dni . Zastanawia mnie na ile jest to realny ranking, a na ile podpuszczanie graczy by grali na wysokie ako.

K 0

klusinho10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ej panowie co w wypadku jeżeli mecz został odwołany?Chodzi mi konkretnie o ligę austriacką,jak to potraktuje sts?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
ej panowie co w wypadku jeżeli mecz został odwołany?Chodzi mi konkretnie o ligę austriacką,jak to potraktuje sts?
wystarczy przejrzeć temat...
Jesli mecz nie odbedzie sie w ciągu 48 h to rozliczają po kursie 1.0

K 0

klusinho10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co w wypadku jeżeli na kuponie są jeszcze inne mecze,rozliczają cały kupon po kursie 1.0?sory za jeżeli to głupie pytanie;p

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
pozostałe mecze po normalnym kursie tylko ten co sie nie odbyl po kursie 1.0, więc wiadomo że AKO całego kuponu Ci spadnie

K 0

klusinho10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ej znów mam problem z tym meczem,okazało się że z piątku przenieśli na poniedziałek. 48 godzin minie i mam pytanie czy mi go jednak zaliczą do kuponu czy rozliczą po kursie 1.0?

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po upływie 48 godzin mecz ten zostanie rozliczony po kursie 1.0, a pozostałe mecze normalnie rozliczają. Ponownie spadnie Ci AKO całego kuponu.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Po upływie 48 godzin mecz ten zostanie rozliczony po kursie 1.0, a pozostałe mecze normalnie rozliczają. Ponownie spadnie Ci AKO całego kuponu.

nieprawda, ja kiedys 6 dni czekalem na rozegranie meczu i zostal zaliczony do kuponu, 48godzin to teoria ale jesli buk chce to moze kazac nam czekac dluzej, innymi slowy decyzja czy mecz ten bedzie liczony zalezy od buka

Status
Zamknięty.