>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
----
aha... bo ten mecz to główna siła mojego kuponu i bym teraz najwyżej czymś zastąpił... a jak nie zaliczą to zakładana wygrana spadnie o połowę....

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sts bodajże wystarczy, że mecz się rozpocznie i już ci go zaliczą. Jak postawisz na Radwańską, to wystarczy, że dziewczyny zaczną grać i już mecz będzie policzony. Potem wystarczy tylko czekać na krecz i liczyć kasę :jezora:

K 0

kenjisepuku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam. mam pytanie postwilem dzisiaj w stsie bitlon kobiet i zawodniczka na ktora stawialem zostala zdyskwaliikowana czy bedzie zwrot, czy zdarzenie zostanie uznane jako przegrana??

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby w ogóle nie wystartowała byłby raczej zwrot. Z dyskwalifikacją może już być inaczej bo dla mnie to tak jakby odpadła z wyścigu po własnych błędach.
Jednak ciekaw jestem jak to sts rozstrzygnie. Pójdź do nich i napisz nam ????

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
o ile pamietam jezeli to singiel to ci oddadza pieniadze a jezeli kombinacja to policza bez tego 1 kursa

S 0

strugo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
załóżmy, że jeżeli dzisiaj postawiłem na Gallovits E. - Shaughnessy M. , postawiona została 1 na Gallovits, która wygrała 1 seta 6:3 w drugim wygrywała 3:0 i Shaughnessy kreczuje. Mecz wygrywa Gallovits, lecz czy w STS jest to liczone normalnie? jako kurs 1.0 czy może zakład przegrany? Pozdrawiam

sonia 0

sonia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Wie ktoś może ile kosztują poszczególne rozpisy i blokowe systemy w STS-ie ??

Y 32

yrek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomorze
jutro sts otwarty ?????????

Też się zastanawiam, ale raczej otwarty, więc pójdę coś obstawić ???? Tylko chyba będzie otwarty od 11:00, a wtedy nie będę mógł obstawić meczu który się rozpoczyna o 11:15 ;/

Y 32

yrek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomorze
Wiecie dlaczego nie ma ofercie 2 ligi na weekend?

4 18

450yamaha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koniec swiata
A ja mam takie pytanie, czy u buka naziemnego można obstawiąc handicap albo wynik do przerwy?

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie pytanie, czy u buka naziemnego można obstawiąc handicap albo wynik do przerwy?
Jest taka możliwośc zarówno w totomixie jak i STS

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Możliwość taką mają raczej wszyscy naziemni bukmacherzy, ale jeszcze zależy jaki jest to mecz.

Status
Zamknięty.