>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli poniżej 2.5 gola to w regulaminowym czasie gry padnie łącznie od 0 do 2 bramek (nieważne której drużyny itp.) ? :pP

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Są dane spotkania które mogą być zagrane z wieloma zdarzeniami od 3 do 5 ale nie całe ligi. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Obstawiłem zdarzenie w sts dynamo-kazan,które się zaczęło o 15 a w stsie można było obstawiać do 16.Jak mi to policzą?wg wyniku czy bedzie zwrot?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie zwrot bo to istotna pomyłka a bukmacher naziemny rzadko kiedy zalicza tego typu błędy

T 0

typer1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate?

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate?

W stsach mecz był do 16 a rozpoczal sie o 15 normalnie ja postawilem na dynamo przed 16.Kazan wygrał i mi zaliczyli jako porażke.Chodzi o mecz koszykówki;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
to znaczy ze rewanz tez musi byc wygrany zeby kupn wszedl?

Nie, obstawiasz wynik pierwszego meczu a to jest tylko dodatkwa informacja ze jest to dopiero pierwszy mecz i nie dycyduje on bezposrednio o awansie.

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko, przez ile dni wygrany kupon jest ważny? Żeby nie było, że przyjde po tygodniu po wygraną, a babka mi powie że kupon nieaktualny.. :razz:

Status
Zamknięty.