goły jest oferta ale sa to jakies zaklady specjalne STANLEYBET.
Szukalem troche i jedyne co znalazlem na temat tych zakladow to info ze STS dogadal sie z firma Stanleybet i jakos to tak wykombinowali ze jest legalne obstawienie u nich ekstraklasy chyba na zasadzie wystawienia poprostu oferty ze stanleybet. Ale nie jest to 'pewne info' wiec lepiej dopytac w punkcie sts'a.
Panowie, mam takie małe pytanko, czy jest możliwość sprawdzenia kuponu po wpisaniu jego numeru na sts.pl? Tzn. wpisuję nr. kuponu a tam mi ładnie wyskakuje, czy kuponik wszedł, czy też nie. W FAQ można wyczytać takie coś:
Należy wybrać "Wyniki" w górnym menu serwisu STS, po czym wybrać zakładkę "Numer zakładu" w lewym menu serwisu. W wyświetlonym formularzu wpisujemy numer zakładu, numer tygodnia oraz rok w którym odbyło się dane wydarzenie." Ale u mnie nie ma takiej opcji niestety ???? Więc albo jest coś z moim przeglądarkami, że jakiegoś dodatku nie mam albo nie wiem co jest grane.
Przewertowałem kilka stron tematu i nic nie znalazłem.m Z góry dzięki za odpowiedź![]()
Czy na kuponach w STS przy meczykach można sobie stawiać małe plusiki długopisem przy meczu który wszedł, czy nie robią potem problemów z tego powodu z wypłatą wygranej? W Regulaminie pisze "Wygraną można wypłacić tylko po okazaniu nieuszkodzonego i nie poprawianego kuponu". Pytam bo przy większej ilości zdarzeń i kuponów czasem się nie łapie który wszedł a który nie dlatego wprowadził bym sobie takie małe usprawnienie.
Pytanie do doświadczonych graczy ???? Pozdrawiam.
Czy na kuponach w STS przy meczykach można sobie stawiać małe plusiki długopisem przy meczu który wszedł, czy nie robią potem problemów z tego powodu z wypłatą wygranej? W Regulaminie pisze "Wygraną można wypłacić tylko po okazaniu nieuszkodzonego i nie poprawianego kuponu". Pytam bo przy większej ilości zdarzeń i kuponów czasem się nie łapie który wszedł a który nie dlatego wprowadził bym sobie takie małe usprawnienie.
Pytanie do doświadczonych graczy ???? Pozdrawiam.
mozesz stawiac ile chcesz nawet wszystkieCzy z oferty Stanleybet można stawiac określoną liczbę meczy czy normalnie ile sie chce ? ????