>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - Promocja 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skorzystałem z bonusu i powiedziałem Ojcu o tym. Chciałby zagrac, ale nie wiem czy są takie rygorystyczne przepisy jak w bukmacherach online. Dodam, że mamy 1 IP ????
Założyłeś konto, a regulaminu nie przeczytałeś? ????
6.9. STS pozwala na założenie tylko jednego konta na osobę. Dane wprowadzone podczas rejestracji są magazynowane i monitorowane w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). STS zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie nowe rejestracje są monitorowane w celu uniknięcia rejestrowania podwójnych kont.

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. czy w przypadku jakiegos przypalu sprawa moze znalezc sie w polskim sadzie?
2. czy jak cos im nie podpasuje z dokumentami moga poprosic o przyjscie do najblizszego punktu ?

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplacam 200zl, dostaje bonus 200zl
czy mogel odrazu wyplacic 200zl ktore wplacilem i obracac kwote tylko pieniedzmi z bonusa?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Litości :| To pytanie już padało kilkakrotnie, poczytaj post 35 oraz 36.

K 0

kesu1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z doskoku
Czy bonus przyznawany jest automatycznie po wpłacie czy trzeba z jakiegoś linku czy jakiś kod podawać?

K 0

kesu1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z doskoku

przelałem pieniądze wypłaciłem co przelałem chcę zagrać za bonusowe 200 zł i pisze Nie posiadasz wystarczającej kwoty na koncie.:?
ktoś się spotkał z czymś takim?
juz czaje trzeba przełaczyć się na bonus ????

T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. czy w przypadku jakiegos przypalu sprawa moze znalezc sie w polskim sadzie?
2. czy jak cos im nie podpasuje z dokumentami moga poprosic o przyjscie do najblizszego punktu ?
1. Tak, wszystko odbywa się w zgodzie z prawem, więc jest taka możliwość.
2. Wątpię. Prędzej poproszą o przysłanie skanów (lub stawienie się osobiście, jak masz blisko) do głównej siedziby firmy. Nie jestem 100% pewny, ale zdaje się, że przepisy mówią, że jak grasz internetowo, to wszystko musi odbywać się przez główną siedzibę.

C 0

crashewski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam! Mam pytanko, nigdzie nie mogę znaleźć, może wzrok coś zawodzi ;p. Jaki jest limit wypłaty? Bo zamierzam 100 wpłacić i ją od razu po otrzymaniu bonusu wypłacić.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe, zapewniam cię, że ewentualny limit jest większy, niż 100 zł.

kapi12 46

kapi12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ile mamy czasu żeby obrócić ten bonus?

A 6

analizytypy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, czy jesli wysle pieniazki np ok 18 to od razu beda na koncie sts razem z bonusem? czy iles to trwa?

T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
analizytypy poszukaj sobie. W temacie wpłaty i wypłaty jest link do strony sts, gdzie jest napisane ile trwa wplata.

C 0

crashewski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Przed chwilą dostałem wiadomość od sts, wpłaciłem 100 zł i od razu wypłaciłem dostając bonus ;]. Nie ma żadnych limitów wypłat! Polecam!

klimo 15

klimo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilavia
czy komus, kto wyplacil od razu depozyt, udalo sie wyplacic rowniez obrocony bonus?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
oldhand +2 Punkty (Dzięki za odpowiedź ;))
A 6

analizytypy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie mam pytanko. Mozliwe, ze pytanie sie pojawiało, ale prosze o wyrozumialosc i brak nerwów.
Wyplacilem 200zł, ktore wplacilem i teraz trzeba obracac bonusem. Pytanie brzmi czy np jak zagralem za 50 zł i mam do wygrania 300, notabene 250 na plus, to czy moge je wyplacic? Czy aby ruszyc te 200zł bonusowe trzeba dokonac obrotu?
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.