sts na zywo mi zwrot dal za zaklad alonso z kwiatem. gralem oczywiscie na alonso bo trzymali 2,35 po informacji o przejezdzie kwiata przez alejke hehe. zna ktos regulamin u nich ze alonso musial dojechac do mety czy poprostu byc sklasyfikowany?
panowie po waleniu w ch. przez fortune zmieniam na
stsa chyba? czy aktualnie jest dobrze czy tez leca w kulki?
Niestety też walą w ch...
zagrałem to samo co sołtys, dwa zakłady o 20-02 i 20-03 i trzeci o 20-25
ZWROT
i teraz UWAGA odpowiedź supportu:
Z informacji jakie posiadam wynika, że zakłady zostały rozliczone po kursie 1,00
z powodu braku aktualizacji kursów wynikających z problemów technicznych dostawcy relacji. Zakłady zostały rozliczone zgodnie z punktem Regulaminu 16.9.3
1. hm. oglądałem transmisję na eleven nie stwierdziłem żadnych problemów technicznych
2. zakłady zagrane w odstępie ponad dwudziestu minut - dwa razy
sts miał problem na łączach ???
3. zwrot nie został dokonany bezpośrednio po stwierdzeniu przez bukmachera rzekomych "problemów technicznych" tylko ponad godzinę później, tak się dziwnie składa,że tuż po wyścigu gdy rezultat był znany - rozumiem, że w przypadku wtopy problemów technicznych by nie było :]:]:]
4. moje osobiste zdanie - pseudoanalityk walnął babola i czekał na wynik licząc na pozytywny obrót sprawy, poszło nie po jego myśli i próbuje z tegowybrnąć robiąc graczy w ch...