>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - opinie

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, ile trzeba czekać na weryfikację konta?? Na meilu było napisane 15 minut zarejestrowałem się wczoraj koło 21 i do teraz nie mam potwierdzenia.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piotrek88_14 weryfikacja trwa do 15 minut. Powinieneś otrzymać potwierdzenie w przypadku pozytywnej weryfikacji lub wiadomość ze szczegółami jeśli coś poszło nie tak (może wpadło w spam?).
Odezwij się do nas na czacie jak wspomniał TommyTSW lub prześlij swój login na PW, a sprawdzimy co się wydarzyło.

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Poruszając ten temat, gdzie odpowiedzi brak. Mam &quot;wonty&quot; co do dzisiejszego dnia. Wystawiacie kursy na jakieś nieznane gale boksu z Węgier, ale żeby wystawić kursy na Polską galę Underground Boxing Show VII to już nie.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@macio106
Z galami sportów walki w Polsce jest niestety taki problem, że często nie mamy zgody organizatora. O ile to możliwe zawsze staramy się wystawić kursy tam, gdzie nie ma żadnych przeszkód formalnych.

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Ok rozumiem. ;) Jednak omijając Polskę to mamy o wiele innych gal ze sportów walki(mma, K-1 nawet boks). A nie tylko UFC. Chociażby Glory, Bellator, WSOF, One fc. Albo gale ze Skandynawii, boks wstawiacie to czemu nie mma?

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wala Miocic Rothwell odwolana kilka tygodni temu dalej do obstawienia w STS. Duffy Poirier odwolane dzlej w STS. Jak sobie nie radzicie to mnie zatrudnijcie. kursy tez poprawie.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PussyHunter - nasz błąd, dziękujemy za wskazówkę. Zwroty zostały zrobione, a nasi analitycy uczuleni.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla Mnie STS to najlepszy stacjonarny Buk
DaabMan, STS już od dawna nie jest tylko stacjonarnym bukiem, zatem właściwszym byłoby pisanie jako o ew. &quot;najlepszym polskim buku&quot;.
W porównaniu z innymi polskimi firmami, w ofercie STS jest mało zdarzeń z hokeja - np. brak zakładów na:
a/ wyniki 1x2 w tercjach 2/3 i 3/3 ( ma je Totolotek)
b/ zakresy bramek (ma je Fortuna)

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ktoś stara sie wygrać bmw ???? ? bo użytkownik z pierwszego miejsca na 12 mln punktów ;) nie ogarniam za ile on musi grać oraz jakie kursy trafiać ????

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapewne użytkownik z pierwszego miejsca (a i zapewne sporo kolejnych także) ma po prostu dużo koleżanek w różnych punktach sts. Prosta sprawa, jak z nabijaniem punktów na kartę, kilka razy się spotkałem, że pani nawet nie pyta tylko bez słów nabija mój kupon na kartę kogoś innego. Nie obywa się bez mojej reakcji :]

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosta sprawa, jak z nabijaniem punktów na kartę, kilka razy się spotkałem, że pani nawet nie pyta tylko bez słów nabija mój kupon na kartę kogoś innego. Nie obywa się bez mojej reakcji :]

Co wtedy robi? Anuluje kupon i drukuje od nowa?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, anuluje kupon i robi nowy bez załadowania kogoś konta.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcins +8 Punkty (dobry zjeb to mało powiedziane :D jeszcze mnie na psy zagoni :D)
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, anuluje kupon i robi nowy bez załadowania kogoś konta.

Jakiś telefon wykonuje czy sama ma uprawnienia? Podejrzewam że to drugie bo błędnych kuponów musi być masa.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, pragniemy rozwiać wszystkie wątpliwości!
W niedzielę 14 lutego padła rekordowa w historii polskiej bukmacherki wygrana! 818 000 PLN wygrał Gracz, który prowadzi w rankingu ????

Szczegóły znajdziecie tutaj -&gt; https://www.sts.pl/pl/wygrana-818-000-pln/

kuchcik +10 Punkty
edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
WsparcieSTS, czy te blisko 400 zakładów zostało zawarte w necie czy też gracz dał taką &quot;robotę&quot; do wykonania na piechotę w kolekturze?
Bo odpalenie hurtem ~400 wydruków tego e-kuponu, to katorga dla obsługi...
Grając w necie to też ~400 ale już tylko samych kliknięć bez czekania na wydruk.

macio106 +7 Punkty
dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Dla mnie to troche zastanawiające... bo widze to kupony za łączną stawke 50k. W grudniu byłem świadkiem w punkcie naziemnym sytuacji gdzie jeden z klientów chciał postawic zakład za 2-3k i był z tym mega problem. Pracowniczka STS wykonywała kilka telefonów w tej sprawie i ostatecznie zaproponowano mu opcje złożenia mniej wiecej 3 zakładów x 500 zł po zaniżonym kursie. Chodziło o wydarzenie czy Messi, Suarez i Neymar strzelą bramke na klubowych mistrzostwach świata klubów. Niby tu zakład z wieloma wydarzeniami, ale czy to tak łatwo poszło bo ryzyko bylo większe ? (...)

kuchcik +10 Punkty (zacierali rączki na zarobek a tu klops)
madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie mi też się wydaje że jest to marketingowa zagrywka, STS-u, bo kto o zdrowych zmysłach puszcza 400 zakladów ako, z aż 10 zdarzeniami za łączna kwotę 50k? STS podaje te wysokie wygrane, ale jakoś nie widzialem takiej wysokiej wygranej w formie skanu kuponu, są oczywiście w magazynie STS zawsze wygrane kupony ale nie na taką kwotę, a tzw, fotomontaz to żaden problem zrobić..Osobiście mam co do tej wygranej spore wątpliwości.