mam jedno
BARDZO WAZNE PYTANIE do użytownika "WsparcieSTS"
podejrzewam ze takich zakladów jak zagrał kolega czyli długoterminowych na MS w dublu lub większej ilości zdarzeń na jednym kuponie była cała masa zagrana przez dziesiątki użytkowników
i teraz mnie interesuje jedna kwestia,czy WSZYSCY gracze,którzy zagrali takie zdarzenia według was przyjęte z powodu błędu w systemie a ich
kupony okazały się PRZEGRANE to czy otrzymali od was zwroty stawek z powodu nieprzepisowego przyjęcia zakładu?
oczekuję jasnej odpowiedzi na powyższe zagadnienie,
mam nadzieję że zdajecie sobie sprawę że jeżeli się znajdzie choć jedna osoba,która grała podobne zakłady a zwrotu stawki już po przegraniu kuponu NIE OTRZYMAŁA to zostaniecie skompromitowani na wszystkich forach z racji waszych złodziejskich pułapek
bo nie będzie inaczej się dało określić zapewne specjalnej pułapki na graczy gdzie gracze,którzy wygrali mają anulowane
kupony i zabrane wygrane środki,a ci co przegrali kasy nie odzyskują
a jestem pewny na 1000% że nikomu kasy nie oddaliście jeśli kupon nie wszedł
@ u normalnych bukmacherów rzecz jasna zdarza się sytuacja że kursy są źle wystawione lub inne pomyłki,jednak kluczowa sprawa jest taka że niezwłocznie po zauważeniu
kupony są anulowane jeszcze przed rozpoczęciem zdarzenia lub w skrajnych przypadkach rozliczone po prawidłowym kursie
a tutaj najpewniej mamy do czynienia z nieprawdopodobnym oszustwem gdzie kupon wisiał długimi dniami i gdy wszystko powchodziło wtedy nagle się okazało że jednak nieprawidłowo przyjęty i próba zabrania wygranych kuponów a na 100% w przypadku tych przegranych żadnych mailów od
STSu z przeprosinami za błąd i zwrotem stawki nie było :grin:
także poczekam jak sytuacja się rozwinie i jeżeli było tak jak podejrzewam rozgłośnie sprawę na kilku najważniejszych forach.