>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - opinie

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Jest to buk jako stacjonarnym najgorszy w polsce pod względem kursow
Nie biorę pod uwagę nowych wymyslow typu konie maxy itp
Toto etoto i fortuna bije ich
Te oprogramowanie jest nowe i hu...oferta itp ale przy poprzednim oprogramowaniu które było rewelacją po wcześniejszym mieli lepszą ofertę i przebijali innych na handicapy rozbudowę oferty kursy dw itp.oferta była super ale znowu zmienili czemu?
Na gorsze bo wjeb ....internet i wzystko szlak trafił.
Rok temu było ok teraz dno

gred 6

gred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wie ktos moze czy STS ma mozliwosć doładowania konta internetowego w ich punkcie stacjonarnym? w sensie czy moge wpłacic kase w stacjonarnym igrac w sieci?

Y 0

ytong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest to buk jako stacjonarnym najgorszy w polsce pod względem kursow
Nie biorę pod uwagę nowych wymyslow typu konie maxy itp
Toto etoto i fortuna bije ich
Te oprogramowanie jest nowe i hu...oferta itp ale przy poprzednim oprogramowaniu które było rewelacją po wcześniejszym mieli lepszą ofertę i przebijali innych na handicapy rozbudowę oferty kursy dw itp.oferta była super ale znowu zmienili czemu?
Na gorsze bo wjeb ....internet i wzystko szlak trafił.
Rok temu było ok teraz dno
Tak sprawdzałem dziś kursy to STS na dwa mecze z trzech, ma lepsze kursy. Fakt kursy o 0.02 i 0,01 lecz w super ofercie Fortuna ma lepszy kurs o 0,05 od STS

radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
Ale ta firma czasami mnie rozbraja. Mecz o 3 miejsce i finał ME w siatkówce plażowej kobiet odbyły się wczoraj,a oni dziś mają je w ofercie. Pojechałbym wysłać za duże siano, ale wiadomo, że zrobią zwroty, więc bez sensu. Ale takie sytuacje nie powinny się zdarzać i firma powinna płacić za to ,że takich pracowników mają.

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
Ogólnie jestem na tej stronce 2 dni i nie jestem zbyt zadowolony wygladem chociaż kursy są przyzwoite i lepsze niż miały inne buki ????
zobaczymy co z tego wyniknie.. ;D

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie jestem na tej stronce 2 dni i nie jestem zbyt zadowolony wygladem chociaż kursy są przyzwoite i lepsze niż miały inne buki ????
zobaczymy co z tego wyniknie.. ;D
Kursy przyzwoite jak na warunki naziemne zapomniałeś dodać. Wygląd jak wygląd liczą się kursy i trafne kupony ;)

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Czy dobrze widziałem, że STS otwarty jutro do 16:00
wcześnie widziałem, że miał być 11 listopada nieczynny
Potwierdzacie, zaprzeczacie?

J 12

jacht94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Tak, jutro do 16 wszystkie punkty z tego co było napisane na wejściu do stsu dzisiaj a i na fb masz info ????

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata ekspresowa! W sobotę zlecona i już dzisiaj (poniedziałek) o godzinie 15:30 na koncie. Oprócz słabych kursów to nie ma na co narzekać. OK!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Oprócz słabych kursów to nie ma na co narzekać.
Oprócz...ale czy to nie najwazniejsza kwestia ? Biorac pod uwagę 12% podatku to STS ma STRASZNIE małe kursy nawet w porównaniu do innych stacjonarnych bukmacherów.

J 12

jacht94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
A z tymi kursami to zależy z jakiej dyscypliny - często im uda się przetrzymać jakiś wysoki kurs przez dłuższy czas w wypadku gdy u reszty buków ostre spadki nastąpiły.

Taki pierwszy przykład chociażby na Ronaldo na Złotą Piłkę mieli kurs 8 i wisiał względnie długo, sporty zimowe często dość wysokie kursy mają (chociażby 2,75 wisi teraz na Schliuenzauera na zwycięstwo w Pucharze Świata przy kursie 2,35 na becie). Także jak trochę poszukać to idzie nieraz złożyć kupon z lepszym kursem odliczając podatek anizeli w takim bet365 np. Moim zdaniem w stsie idzie ostatnio ku lepszemu ????

filipczak 3

filipczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
ile trzeba czekać żeby rozliczyli kupon? dałem solo na wisła-fenerbahce w eurolidze kobiet.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ile trzeba czekać żeby rozliczyli kupon? dałem solo na wisła-fenerbahce w eurolidze kobiet.
Akurat pod tym względem STS jest niemożliwy czasem trzeba czekać po 2h ! a mają te spotkanie a Live wiele razy pisałem na support. I to dało dopiero efekt tylko co zrobić gdy są oni Offline....

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat pod tym względem STS jest niemożliwy czasem trzeba czekać po 2h ! a mają te spotkanie a Live wiele razy pisałem na support. I to dało dopiero efekt tylko co zrobić gdy są oni Offline....
Dzisiaj pochwalili się najszerszą ofertą na skoki. I faktycznie, zrobili ofertę na odległość uzyskaną przez każdego z zawodników na liście startowej. Tylko co z tego, skoro 70% z tego zablokowali. Nie dało się zagrać, bo ten ich durny panel wyświetla za każdym razem info: &quot;aktualizacja kursu&quot;, ale kliknąć tego zaktualizowanego już się nie da.
Pomysł dobry, wykonanie do dupy.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj pochwalili się najszerszą ofertą na skoki. I faktycznie, zrobili ofertę na odległość uzyskaną przez każdego z zawodników na liście startowej. Tylko co z tego, skoro 70% z tego zablokowali. Nie dało się zagrać, bo ten ich durny panel wyświetla za każdym razem info: &quot;aktualizacja kursu&quot;, ale kliknąć tego zaktualizowanego już się nie da.
Pomysł dobry, wykonanie do dupy.
Niestety muszą tę kwestie dopracować i to mocno. Bo kiepsko i jeszcze raz kiepsko, wczoraj udało mi się ich złapać na skokach na błąd ale co z tego skoro potem poblokowali wszystko...

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A coś jeszcze można było obstawiać na tych skokach live?
Bo ja o tym zapomniałem a np. dzisiaj jak tylko zaczeło mocniej sypać to pomyślałem,że Biegun może dotrzymać to pierwsze miejsce.
Była opcja,żeby to postawić już po jego skoku?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Po jego skoku trochę poblokowali ale nadal szło stawiać H2h np. Dodatkowo czy zawodnik X skoczy 130 czy mniej.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co robi STS z rozliczeniami kuponów to jest kpina. Od wczoraj wisi jeden kupon, a drugi z dzisiejszego ranka. Niech to rozliczają, wypłacam i ulatniam się. Nie polecam