serafini
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
▶Dzisiaj po zagraniu 2 kuponów a miały być kolejne miałem na koncie 450 zł nagle strona się przeładowała i mam.... -1775,96zł. Oczywiście rzecz niemożliwa, w historii operacji zrobił się bałagan żeby nie powiedzieć burdel, jakieś odejmowane sumy z wygranych kuponów istny koszmar. "Natychmiastowy" - po 30 minutach oczekiwania, kontakt z obsługą online, na szczęście Paniusia wie o co chodzi okazuje się że to skutek awarii z piątku <dziwne> zapewnia mnie, że sztab ludzi nad tym pracuje ale kiedy naprawią nie jest w stanie nawet oszacować i tak ujemny depozyt posiadam do teraz od godziny około 11 rano, mecze które chciałem postawić grają , typy wchodzą a kasa przelatuje koło nosa bo przecież z ponad -1,5 kafla wyrzuca mi że nie mam środków na gre.
▶Do tego to oczekiwanie na wypłate, można zapomnieć już że się kupon wygrało, jakie tam się mecze miało, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zaczynam się obawiać czy wogóle dotrą na konto.
▶Zdecydowanie NIE POLECAM, pod tym względem fortuna bije ich na razie na głowę, brak powyżej opisanych problemów, wypłaty realizowane spokojnie do 24h w przypadku dni roboczych.
Modle się tylko, żeby wyprowadzić wszystkie środki z tego bagna i już tam nie wracam
▶Do tego to oczekiwanie na wypłate, można zapomnieć już że się kupon wygrało, jakie tam się mecze miało, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zaczynam się obawiać czy wogóle dotrą na konto.
▶Zdecydowanie NIE POLECAM, pod tym względem fortuna bije ich na razie na głowę, brak powyżej opisanych problemów, wypłaty realizowane spokojnie do 24h w przypadku dni roboczych.
Modle się tylko, żeby wyprowadzić wszystkie środki z tego bagna i już tam nie wracam