>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - opinie

B 0

baresko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A sprawdzałeś to ? bo w niedziele banki też niby nie działają, a wypłaty normalnie dochodzą.

zleciłem w nocy wypłatę, a pieniążków nie ma, więc racja chyba po stronie piotrka.

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak działa ten cashout w sts? Wszystko się da zamknąć czy jest na + czy na -? Jak gram dubla i oba mecze są równocześnie live to zamknę?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie zamkniesz jeśli oba mecze są jednocześnie, żeby mieć opcję cashoutu mecz nie może się jeszcze zacząć.

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od ponad godziny nie da się albo zalogować albo wejść na stronę i te problemy są lekko od miesiąca. Takiego dziadostwa to jeszcze nie widziałem w żadnej firmie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Od ponad godziny nie da się albo zalogować albo wejść na stronę i te problemy są lekko od miesiąca. Takiego dziadostwa to jeszcze nie widziałem w żadnej firmie.
Problemy techniczne ???? , niestety od jakiegoś czasu popularne.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuje zamknąć ten temat. Po jakiego c.h.u.j.a. robić reklamę tak żenującemu bukowi.
Oni wyznają zasadę - nie jest ważne jak gadają byle gadali. Świadczy o tym ich stosunek do konkretnych zarzutów. Po prostu olewają temat. Więc my olejmy ich.

K 7

kluha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piaseczno
To jest żałosne, od kilku dni same problemu. Teraz od ponad godziny nie da się w ogóle zalogować na ich stronę.
Czas wypłacić pieniądze i przesiąść się na innego buka.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
psychosocial +7 Punkty
bezstronny 382

bezstronny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Las Vegas
Beznadziejny ten sts, jak tu grać u legalnego polskiego bukmachera skoro nawet nie da się wpłacić pieniędzy ?

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Proponuje zamknąć ten temat. Po jakiego c.h.u.j.a. robić reklamę tak żenującemu bukowi.
Oni wyznają zasadę - nie jest ważne jak gadają byle gadali. Świadczy o tym ich stosunek do konkretnych zarzutów. Po prostu olewają temat. Więc my olejmy ich.

Jestem jak najbardziej za, to na co sobie pozwalaja ostatnio względem klientów zasługuje na zamknięcie tematu STS który w bardzo krótkim czasie stał się synonimem dziadostwa.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Temat nie zostanie zamknięty, każdy może w sposób merytoryczny wyrazić swoją opinie na temat bukmachera STS. Proszę, aby to były konstruktywne posty i na temat.
Problemy techniczne tej firmy są od dłuższego czasu, a nie tak jak pisał user @kluha &quot;od kilku dni&quot;. Podziwiam waszą cierpliwość, mam wrażenie po waszych żalach, że nie znacie innych firm, a STS ma monopol na naszym rynku...

sumada90 +22 Punkty
giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
La Paz (Boliwia)
Po dzisiaj dość, wypłacam jak tylko będzie online całą kasę i już nie zagram. Dobry dzień meczowy, a oni w kluczowych godzinach nie potrafią ogarnąć strony. Problem z zalogowaniem się występuje od dłuższego czasu.

Z 0

zafon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy znacie jakiegoś bukmachera, który ma szybkie wypłaty podobne co w żałosnym STSie?

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Po dzisiaj dość, wypłacam jak tylko będzie online całą kasę i już nie zagram. Dobry dzień meczowy, a oni w kluczowych godzinach nie potrafią ogarnąć strony. Problem z zalogowaniem się występuje od dłuższego czasu.
Podpisuję się pod tym co napisałeś, również wypłacam kasę jak bedzie to możliwe, i wiecej tam nie zagram. Zero profsjonalizmu, 100 % kpiny w stosunku do klinta a dzien dzisiejszy przechylił szalę. Załozyłem tam konto z uwagi na obecność kanadyjskich lig hokejowych OHL, WHL. Teraz muszę poszukać buka który też to daje bo ligi dały mi sporo zarobić w ubiegłym sezonie. Sęk w tym ze wtedy grałem w unibecie, ale teraz to chyba strach tam grać
PS: jak ktoś wie gdzie znajdę te ligi to proszę o info, dzięki

K 30

kakaoweoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie sobie Ludziska spokój z tą firmą. Znam ją od blisko 15 lat i co roku jest coraz gorzej. Te firmy po otrzymaniu licencji w Polsce na świadczenie usług na zakłady bukmacherskie robią co chcą. Nie wiem jak to możliwe że ktoś zatwierdza zgodność z prawem i poszanowaniem praw konsumenta ich regulaminy i cały charakter tej &quot;działalności&quot;
Regulaminy (bonusy, jak i zwykła gra) są tak na maksa naciągnięte na niekorzyść gracza, że tam żadne zasady logiki nie obowiązują, nie wspominając o wspólnym poszanowaniu i normalnej uczciwosci

Te Polskie Licencje na taką działalność sa tyle warte co takie pseudo zakłady bukmacherskie jak sts. Gorzej się nie da. Oni mają nas graczy za bydło i pewnie uważają że nawet będziemy grać zakład dwudrogowy 1.60 -1.60 odjąć 12% &quot;haraczu&quot;. Dość tej kompromitacji. Ich celem jest tylko wydojenie Polaków. Nie Grajmy w takich firmach i ich nie pormujmy!

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
żeby coś wygrać w sts potrzeba cudu. podatek to teraz norma i to jeszcze jestem w stanie przeboleć wystarczy zwiększyć stawkę. natomiast to co się tam wyprawia na live jeszcze czegoś takiego nie przeżyłem. ciągłe problemy ze stroną długie przyjmowanie zakładów konto mi co chwile samo wylogowuje nawet tego nie widzę dopiero przy próbie postawienia po prostu wszystko jest tak zrobione żeby człowieka wyprowadzić z równowagi. jak ktoś tyle lat grał u normalnego bukmachera nie jest w stanie czegoś takiego znieść. oferta na niektóre zdarzenia mierna kursy słabe nic tylko łupić nas z kasy. jeszcze brak możliwości łączenia zakładów przedmeczowych z zakładami na żywo. jedyne plusy to szybka możliwość wpłaty/wypłaty dowolnej ilości kasy no i oglądać możemy wiele zdarzeń na live ale marne to pocieszenie jak zarobić się nie da

A 238

atr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
żeby coś wygrać w sts potrzeba cudu. podatek to teraz norma i to jeszcze jestem w stanie przeboleć wystarczy zwiększyć stawkę

???????????? Szok, niedowierzanie, tysiące pytań...

zksstal +15 Punkty
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też zwróciłem uwagę na to zdanie ????
Jedna z perełek na forum

G 118

gasterosteus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaka znowu norma? chyba tylko w Polsce gdzie oferujac rzadowi podzial lupow wyrobili sobie monopol, dlatego STS raczej nigdy nie otworzy zadnej zagranicznej placowki
Temat nie zostanie zamknięty, każdy może w sposób merytoryczny wyrazić swoją opinie na temat bukmachera STS. Proszę, aby to były konstruktywne posty i na temat.
Problemy techniczne tej firmy są od dłuższego czasu, a nie tak jak pisał user&quot;od kilku dni&quot;. Podziwiam waszą cierpliwość, mam wrażenie po waszych żalach, że nie znacie innych firm, a STS ma monopol na naszym rynku...
popieram, nie zamykac, niech szeptana antyreklama robi swoje
tez mam wrazenie ze wiele osob dalej korzysta z uslug tej firmy pomimo wyrazanego tutaj niezadowolenia, chyba wlasnie z braku alternatyw

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jaka znowu norma? chyba tylko w Polsce gdzie oferujac rzadowi podzial lupow wyrobili sobie monopol, dlatego STS raczej nigdy nie otworzy zadnej zagranicznej placowki

popieram, nie zamykac, niech szeptana antyreklama robi swoje
tez mam wrazenie ze wiele osob dalej korzysta z uslug tej firmy pomimo wyrazanego tutaj niezadowolenia, chyba wlasnie z braku alternatyw
wlasnie o to mi chodzi w Polsce juz tak jest, zeby grac na uczciwych warunkach trzeba kombinowac. a to co w innych krajach jest nie do pomyslenia u nas jest norma